Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Cafeluta calda si micul dejun copios sunt din partea mea astazi!

Ssssssst! Vorbiti incet, Galli inca doarme .

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

CAFFE MOCHA A LA STARBUCKS

Ai vrea sa poti bea oricand vrei o caffe mocha fara sa mergi pana la cafeneaua preferata? Am gasit reteta pentru cea facuta la Starbucks, si dupa cateva incercari speram sa va reuseasca.

1. Intr-un bol mic combina parti egale de apa calda si pudra de cacao indulcita.

2. Amesteca pana se formeaza un sirop omogen.

3. Toarna 2 linguri din acest sirop intr-o cana de 250 ml.

4. Adauga un shot (0,0284 l) de espresso sau cafea foarte tare. (Pentru a obtine cafea de doua ori mai puternica, foloseste 4 linguri de cafea macinata la 170 ml de apa).

5. Umple restul canii cu spuma de lapte. (Daca nu ai un filtru special pentru spuma de lapte, atunci incalzeste laptele pe aragaz pana face spuma si aproape se evapora).

6. Pe deasupra pune frisca si putin praf de cacao sau scortisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Ziua buna la cele mai frumoase fete...
Ma intorsei si eu din uikenduri....
Vad ca nu v-ati plictisit in uikend
Curge valea de intalniri, rochii de nasa si torturi cu gagici blonde...voi sunteti
Noi am fost joi cu cortul pe malul marii, mancat mult si bine, plimbat cu barca, stat la umbra, ca nu vreau soare....avem destul pe aici...
Despre simptome...ioc in cioc...
Cred ca voi merge la o alta doctorita cu dosarul....m-a palit azi dimineata ideea...
E o doc care lucreaza la clinica si care mi-a facut ultima inseminare, ca ea era de garda...
mi-a facut o impresie buna si in plus , cand am iesit, v-am spus ca m-am intalnit cu o pacienta de a ei care a ramas la 46 de ani prin fiv si cu outele ei...si acum mai vrea ...
ea mi-a recomandat-o ca fiind fff profesionista si muncitoare...
Cred ca am sa-mi fac rand la ea si am sa-i dau timp sa citeasca dosarul si in caz de nereusita sa vedem ce imi recomanda pt iui 5..
Blue, ce faci cum te simti? stiu ca nashpa dar sper ca esti bine cu gatul....si asteptam sa vedem cum se va termina saptamana noastra
Pupic...fug la munculitza....deh m-am distrat pana acum

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Guzelnico - ce coincidenta cu sora ta!
Va spun cum am ajuns la inseminare: anul trecut in martie, am pierdut o sarcina de 6 saptamani. De atunci nu am mai ramas insarcinata. Am mers la medic si am facut tot felul de analize si de investigatii medicale. Toate rezultatele sunt bune cu exceptia a trei lucruri:
1) ovarul drept e mai putin dezvoltat fata de cel stang, pt. ca la varsta de 14 ani, cand m-au operat de apendicita mi-au gasit cateva chiste si le-au taiat, deci cu siguranta au daunat putin ovarul.
2) valoarea hormonului D4 e foarte mare (valoare 8,10 cand valorile normale sunt de la 0,3 la 3,3) fara nici un alt simptom sau efect.
3) gigeii sotul meu sunt buni ca numar, dar lenesi.
Vom vedea ce tratament imi va da pt a doua inseminare. Va voi tine la curent si va multumesc ca-mi sunteti aproape. Nu vreau sa mai spun nimic celor din jurul meu despre tratamente pana cand voi ramane insarcinata. Dupa prima inseminare, socrul meu mi-a daruit o carte despre o mama adoptiva. Parintii mei, sunt inca in Romania, deci poate si din cauza departarii, ma intreaba in fiecare zi, prin sms-uri, mail-uri, ce fac, cum ma simt. Eu incerc sa stau linistita, dar cei din jurul meu se straduiesc si reusesc sa ma streseze. Cam asta e poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ancamac, incearca sa tratezi cu detasare aluziile celor din jurul tau.Iti spun ca asta e doar inceputul.Ei nu pot intelege ca exista probleme.La noi e la fel.Problemele noastre sunt la sotul meu si nu am spus nimic nimanui .Soacra mea este ferm convinsa ca eu sunt bolnava sau ca nu vreau copii.Faza e ca de fiecare data cand sunt intrebata "Cand vine ala micu'?" scot niste raspunsuri de genul "Nu avem timp" sau "Noi asteptam barza, a trecut deja pe la noi dar nu eram acasa." Iti doresc sa ramai insarcinata cat mai repede si sa si duci sarcina pana la capat ca sa nu ajungi ca mine: imuna la aceste intrebari /barfe/discutii.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Ellanik - iti multumesc mult pt urari! Din pacate sensibilitatea nu este in vanzare, daca ar fi, as umple niste cutii, le-as impacheta frumos si le-as trimite pe la unii, altii. Cand am ramas insarcinata, nu am zis nimic nimanui, numai eu si sotul meu stiam. Dupa vreo 2 luni dupa ce am priedut sarcina am povestit rudelor. Cand am inceput analizele si tratementul pt inseminare, ma gandeam ca pot sa evit inchizitoriul daca spun eu tot. Dar nici asa nu a mers. Pe viitor, voi face cum vreau eu!
Duminica placuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

vad ca ati intrat si in week-end de dimineata eu nu ma dau jos din pat pana pe la 12 iar cu nunta ce sa zic am fost ocupata pana peste cap, cu aranjamentele mele, vreau sa zic, coafor, cosmetica, etc

super tortul mayan, initial aveam emotii sa stii, nici nu vream sa imi imaginez ca numai mic pervesiuni in veneau in minte cand ai spus ca faci un tort naughty , dar este exact ce trebuie si e obraznic, mi-au placut si detaliile tare mult

miine merg la doctor pt prima ecografie sa vedem daca tratamentul a dat rezultate si am ceva foliculi, sper sa fie bine...sa-mi tineti pumnii, o sa intru pe la amiaza sa va dau detalii

galli draga pentru descrierea de inceput: sunt o tauroaica incapatanata, blonda si mititica (1,57) si astept cu ardoare un bebe in viata mea, incerc primul IA

iar privitor la intrebarile jenante si persistente de cand si cum vine bebe, mie imi vine sa plang cate o data. caci am o burtica si intotdeauna lumea este indusa in eroare si ma intreaba, ca sa nu mai zic ca toate rudele si prieteni de familie intreaba la fiecare intalnire...voi cand? ce asteptati de nu faceti bebe? etc, dar le raspund scurt dupa inspiratie si apoi imi trece. oricum m-am obisnuit, am experienta de la casatorie. eu sunt cu el de vreo 7 ani, dar ne-am casatorit de vreo 2,5 ani. si sa nu va zic de cate ori am fost intrebata si pisata in trecut pana la eveniment. iar noi pur si simplu nu simteam nevoia sa facem petrecerea, ca in rest stiam ca suntem sortiti unul pt celalalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna seara si bine v-am regasit ,

inca nu am apucat sa citesc ce ati scris, am vazut ca au aparut fete noi si tin sa le salut si sa le urez un bun venit in gradina cu pitici.

dupa fix 5 zile m-am reintors pe baricade si cu forte proaspete.
am vazut orase frumoase:sibiu, cluj, oradea, satu mare, baia mare,dej, reghin, tg mures.de fapt , pe unele le-am revazut.am vazut peisaje minunate,am intalnit oameni extraordinari , a fost un tur de forta, dar o experinata placuta.
m-am rasfatat si am fost rasfatata.
dar cel mai frumos lucru si mai plin de emotie a fost cel al intalnirii cu galli.
nu stiu daca pot scrie exact cum a fost, pentru ca telepatia dintre noi a functionat permanent.
in ziua cand trebuia sa ne intalnim , galli mi-a dat un sms exact cand ma pregateam sa o sun, apoi cel mai impresionant lucru si credeti-ma ca nu mint, a fost cel al intalnirii.ne-am intalnit in holul hotelului unde eram cazata, un hol care vuia de lume, in care intrau si ieseau tot timpul persoane.
ei, in momentul in care a aparut galii,cand am vazut-o, m-am ridicat in picioare si m-am indreptat spre ea, stiam amandoua ca noi suntem si cred acum, ca ne-am dat seama de lucru acesta, pentru ca suntem fete cu lipici.
intalnirea a fost perfecta, mai ales ca a inceput cu o cafeluta .am avut un ghid pe cinste care mi-a aratat partile cele mai frumoase ale orasului.nu stiu ce anume sa va spun...am stat cateva ore de vorba si ne cunosteam parca de cand lumea...am vorbit de toate... ce va mai pot spune...doar ca ma bucur ca am reusit sa intalnesc un om deosebit,delicat, plin de emotie, bunatate,cald...e aceeasi galii, dar de o mie de ori mai...galii ca sa zic asa.
am daruit si am primit cadouri, am facut poze, am ras, am avut o dupa amiaza pe cinste, in ciuda ploii si frigului de afara. ma bucur ca de acum incolo am o prietena buna la baia mare.
iti multumesc galii, pentru orele minuntate pe care le-am petrecut impreuna.

o sa pun si pozele, numai ca acum sunt rupta de oboseala si maine de dim am si un examen.promit sa citesc si ce s-a scris.

va pup pe toate si va urez somn usor, si credeti-ma, trebuie sa incerc sa ne vedem la marea intalnire din iulie, merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dragele mele,am venit sa va servesc micul dejun: cafeaua si !!!!
va urez un 1 iunie fericit, plin de bucurii,
o saptamana frumoasa, plina de iubire!!!!
nu voi sta mult, pt ca stiti, am un eveniment in familie ce nu trebuie ratat! am multe de facut, in timp asa de scurt, sper sa reusesc!!! va pupic, o zi minunata si tineti-mi pumnii!!!
soricica, bafta la examen!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Doamnelor,prezentul capitol se va inchide. Toate bune!!!!!!!
Un nou capitol, pt ca probabil voi fi plecata aproape toata ziua, aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138108.pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput