Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)
Raspunsuri - Pagina 16
menics spune:
hei mai este cineva aici? am aparut si eu.
citind acum cat de fericita este galli, le invidiez, ma gandesc ce ar iesi daca ne-am intalni mai multe...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
ancamac spune:
Sunt eu! Din pacate sunt cam departe ca sa ne putem intalni, dar nu se stie niciodata!
menics spune:
off da, suntem in toate colturile lumii, dar cine stie, pote veniti pe litoral... asta doar daca nu aveti oferte mai bune, pana si eu ma gandesc sa merg la turci pe litoral...
mayan ai gasit ce cautai?
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
Lumy_Clt spune:
iaca-ta apar si eu ca cucuveaua, cand toata lumea normala e la nani!
..dar macar am apucat sa citesc tot ce ati postat intre timp 
deh, ce sa fac si eu , nu am bafta lu Galli sa raman fara apa
, ci doar fara net..mda tare naspa a fost....
iar la munca....n-am avut timpul necesar si nici ocazia, deh radarele erau in miscare, si cu sfarsitul de luna e tare distractiv..mmm.....vreau concediu!!!!!
ca veni vb de nasa de cununie, perechea nr 2 de fini s-a cununat civil sapt trecuta, si guess ce am facut noi.....am ratat DA-ul..ca i-au poftit sa dea cu subsemnatul mai devreme.......uf.ce ciuda mi-a fost. am promis ca la religioasa, mergem la Braila cu 2 zile inainte, sa nu mai ratam nimic ![]()
this is meeeee.......... sunteti mandre de mine?? eu ma minunez in fiecare zi, cat de zapacita pot fi ![]()

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa

va invit la 

si 
calculatorul meu da semne de oboseala....
pozele promise http://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/29%20mai09-intalnire%20cu%20soricica/- sper sa nu primesc bataie de la soricica, e drept ca nu am intrebat-o daca imi da voie...![]()
![]()
![]()
anca, draga mea, si la noi se lasa asteptat, te rog, lasa tristetea! noi suntem alaturi de tine!!!
mayan, nu am prins ideea cu papusile, sorry...![]()
menics, ce ai gatit bun??
libra, da un search pe google cu rochii de gala, si vezi ca ai de unde alege o mie de modele, nu unul.
voi chiar 

??
ceva de lecturat:
Cafeaua este un produs foarte po****rizat, fiind folosit de foarte multe persoane adulte, insa principalul motiv pentru folosirea ei este continutul de cafeina. Cafeina este o substanta cu rol psihostimulent ce se gaseste de asemenea si in alte produse: in siropuri de ciocolata, in ciocolata, in cacao, in unele frunze de ceai, in unele medicamente destinate persoanelor care depun un efort intelectual intens sau celor care au nevoie sa-si mentina mult timp atentia etc. Insa cantitatea de cafeina care se gaseste in aceste produse este diferita, ea fiind mai mare in boabele de cafea. De asemenea cafeaua arabica este mai “slaba” (contine mai putina cafeina) decat varianta robusta (americana).
Mai mult ca divertisment este interesant de stiut cum a fost descoperita cafeaua. Prima data a fost consumata de oameni in Etiopia, unde un pastor a observat ca oile sale, dupa ce consumau boabele cazute pe jos din arborele de cafea, erau mai tonice, mai pline de viata, mancau mai bine si daca le mancau seara adormau mai greu. Avand o aroma incitanta, a incercat si el si astfel a descoperit pe propriul organism efectele benefice ale cafelei, urmand apoi a fi consumata si de alti pastori, ca astazi cafea sa fie savurata in fiecare dimineata de oameni din toate locurile lumii.
Mituri si adevaruri despre cafea
Cafeaua produce dependenta
Cum spuneam inca de la inceputul articolului, este foarte greu in a face diferenta dintre mituri si adevaruri atunci cand vorbim despre efectele cafelei. Cafeaua in mod normal nu produce dependenta, nefacand parte din substantele cu potential de drog. Asadar, consumand doua cesti de cafea pe zi nu veti avea o astfel de problema. Insa cafeaua poate induce un fel de dependenta, indirect, prin faptul ca ea contine cafeina, o substanta nootropa cu afinitate pentru creier, avand capacitatea de a trece de bariera hematoencefalica si de a patrunde in creier unde isi exercita efectele stimulante pe sistemul nervos. Insa creierul are capacitatea de a crea toleranta la consumul de cafea, in sensul ca receptorii devin insensibili dupa un timp, astfel ca persoana respectiva are tendinta de a creste consumul de cafea pentru a obtine aceleasi efecte stimulative la nivelul sistemului nervos. Odata cu cresterea consumului de cafea am putea spune ca apare si indirectul efect de dependenta, in sensul ca daca sistam brusc consumul de cafea apar reactii adverse nervoase cum ar fi: durere de cap, modificari ale tensiunii arteriale, tremor, irascibilitate, oboseala, somnolenta etc.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Galli, multumim de cafeluta si ziar! 
Pozele nu le pot vedea- Page not found! zice.
Calculatorul da semne de oboseala? Toarna-i niste cafea pe tastatura
sau .... 
Io cred ca "aroma incitanta" ii venea bietului cioban de la cacareze, usor confundabile cu boabele de cafea "cazute pe jos".![]()
N-ai prins ideea cu papusile???? Sa-ti explic eu: Mayan tb sa faca un tort "naughty" pt un pustan de 16 ani. Ai la dispozitie o juma de minut sa te gandesti la ce i-a trecut lui Mayan prin minte cand a primit comanda asta de tort. ![]()
![]()
Daca esti inca nelamurita, desi nu cred, citeste mesajele de ieri.
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancamac Bune fetelor! Va multumesc pt primire! Am o singura si unica durere - bebe se lasa mult asteptat. Am facut prima inseminare in 24 aprilie, dar nu s-a prins. Am hotarat sa mai incercam. Luni trebuie sa merg la control si sa fixam data pt a 2-a inseminare. Va urez o seara placuta tuturor! ![]() |
Ancutica (te cheama ca pe surioara mea si ai si aceeasi varsta), nu te descuraja de la prima IA. Mai incearca si vei reusi, cu siguranta. Ti-ai facut toate investigatiile? Cum ai ajuns la IA?
Uite, Mona40 e la a 4-a IUI si nu se lasa. Iti povesteste ea cand va veni maine/ luni.
Noi chiar credem ca a fost cu noroc pt ea de data aceasta. DD ajuta pe toate fetele sa-si tina bb in brate!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics off da, suntem in toate colturile lumii, dar cine stie, pote veniti pe litoral... asta doar daca nu aveti oferte mai bune, pana si eu ma gandesc sa merg la turci pe litoral... mayan ai gasit ce cautai? http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
Si ce mai astepti? Faceti-va bagajele!
Va astept cu drag pe toate!
galliciana spune:
hei,nico, adevarat, nu stiu de ce nu mg, am modificat, dar, cred ca tot nu merge...
......
aha, mda, cred ca acum m-am......![]()
uffff,nico, boabele de cafea??? ma faci sa nu mai beau...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!