Locul aspirantelor din Arad -Timisoara

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cristinaemma multumim!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,

si eu timisoreanca - insa eu cu BB - si inca cu 2. Prima - fetita a venit greu, cu tratamente - dar a venit - cel de-al doilea ... nici macar nu am stiut cand s-a prins - l-am descoperit abia in a 3-a luna.

va doresc sa vi se implineasca visul cat mai repede si cat mai usor.

daca va ajuta pe careva - cititi si lupta mea cu infertilitatea - daca aveti intrebari - va raspund cu drag.

mult spor la facut bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Buna fetelor! Imi pare rqau ca nu v-am "descoperit" mai repede! Eu am fost parte din odiseea pufuletilor pana la 9 saptamani cand am pierdut sarcina. Asta a fost pe la sfarsitul lunii mai. De saptamana viitoare intru din nou in lupta aspirantelor! Speram sa fie bine si sa fie bebe cat mai repede.

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."

baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

donna sincer imi pare rau stai cu noi putin si poate in curand auzim de bine

Mergi la inceput

si totul va fi ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Ceau cristinaemma,
Si eu sunt o aspiranta din Arad si am fost la multi doctori si vreau sa merg la Cezara Muresan din Timisoara ca am auzit ca e buna. Pe 30 iulie sunt programata.
Eu incerc de mult si nimic. Toate analizele sunt bune, am fost si la Sovata de 2 ori si nimic.
Nu mi-am pierdut speranta inca dar nu stiu ce sa cred. Totul e divin.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Hello!!! Si eu din Timisoara! Pe scurt...2007- suspecta de cancer ovarian, neconfirmat dar am ramas doar cu ovarul drept si s-a descoperit hidrosalpinngs; s-au desfundat trompele intraoperator; 2008 - hidrosalpings refacut; oct 2008 - szeghet, dr. zadori am inceput tratamentul pentru fiv; in feb 2009 prima incercare, nereusita; acum astept cm pentru salpingectomie la Dr. Craina, dupa care ne reintoarcem la hungary:)))
Bravo pentru capitol...sa putem discuta mai multe despre medici si unde nastem:)))
Ca dr. curant in Timisoara eu merg la dr. Hanas Laura, Odobescu si cabinet particular Policlinica Sanitas din Piata Verde. E o dulce si o profesionista..si cel mai important foarte apropiata de pacienti, ceea ce, in cazul nostru, conteaza enorm.
Va pup pe toate si bafta multa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

yasmi, am votat!!! e un dulce!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumim de voturi.
am reusit sa castigam concursul!!!

daca va ajuta cu ceva eu am fost/sunt pacienta dr o.furdean cu care am si nascut si pe care nu l-as schimba cu nimeni.....e un om adorabil.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

gabi te rog sa ma ti la curent ce iti va spune Cezara . Si eu am fost la ea in martie am facutg stimulare cu puregon totul a mers perfect a urmat pregnyl si apoi asteptarea . Dupa 14 zile am fost la ea am facut un eco iar a doua zi bhcg si o mare dezamagire nuci urma de bebe . Dar ea ma incurajat enorm si eu am o parere extraordinata despre ea. Am intrerupt tratamentul ca a fost costisitor il voi relua probabil in toamna pana atnci plec la Sovata in 10 aug poate va fi cu succes.

Mergi la inceput