M-am hotarat.........adoptie(62)
Raspunsuri - Pagina 7
simo_75 spune:
carmencat-felicitari pentru atestat.Suntem aproape, noi il avem de pe 15 Mai
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
simo_75 spune:
pentru aspirante,cititi ceva incredibil!!! :http://www.romanialibera.ro/a155648/de-doua-ori-mai-multi-orfani-decat-familii-care-doresc-sa-adopte.html
si cu toate astea unde sunt copilasii ???fie ei rromi,peste 3 ani etc.in cazul in care la noi la DPC nu era decat o fetitza adoptabila!!
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Manuelita Fetelor, foarte off-topic, dar cu cine sa ma sfatuiesc daca nu cu voi? La 2,5 ani, ce lapte ar trebui sa-i dau copilului? In prezent la maternala primeste lapte de vaca. As vrea sa ii dau mancaruri mai usoare dupa ce o luam acasa, dar nu stiu ce sa fac cu laptele: sa iau lapte praf de copii potrivit varstei si daca da de care, sau sa-i dau in continuare de vaca pe principiul e mai natural.... Manuelita |
Noi la 2,10 ani, bem Nestle Junior 2+ Cateodata mai face cate o pauza (de o saptamana, doua - probabil nu mai are chef de el) si atunci luam lapte Brenac UHT. Cand ii vine iar cheful de laptic praf, il reluam.... Exista si varianta cu miere, pt a varia gustul...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
gabi_99 spune:
multzumesc pentr raspunsuri...am scris o gramada de variante de raspunsuri acum...ca sa incerc sa spun ce simt...in fine, poate ca e doar o zi proasta...trebuie sa fim optimishti, ca asta am invatzat de la reushitele de pina acum...ca pentru fiecare exista un copilash...care ashteapta sa ne descopere...dar shtim cu totzii ca nu-i de colea sa itzi pastrezi optimismul....am mai citit shi articolul ala din Romania libera...ce sa spun...trebuie sa constatam de cite ori? ca nu e buna legislatzia...ca trebuie skimbata...
sa shtitzi ca eu nu sint asha de obicei, dar treaba asta cu copiii ma topeshte....eu sint bataioasa shi insistenta, dar nu shtiu de ce in acest moment ma simt pusa la zid...ma rog sa depashesc momentul, sa las boceala shi sa pot sa ma mobilizez, sa gasesc copilashul care sa ne implineasca familia! nu va suparatzi ca am un ton asha aiurea...dar mi-i frica, pentru ca dorintza e prea mare shi voi sintetzi bunutze shi ma suportatzi!
gabi
SoriLea spune:
Buna seara,
chiar daca scriu mai rar, va citesc zilnic.
Gabi, nu-ti pierde speranta, DD are grija de tine si cand te vei astepta mai putin ti se va implini visul. Ai sa spui ca e usor de zis, dar greu sa-ti pastrezi speranta cand auzi in stanga si-n dreapta ca nu sunt copilasi, dar care e sa fie al tau va fi si il vei gasi indiferent cum si daca ei spun ca sunt sau nu copilasi adoptabili...
E valabil si pt Simo, iti vei gasi copilasul, ai sa vezi, gandeste pozitiv si DD te va ajuta.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
misha71 spune:
Gabi nu-ti pierde speranta. Tu stii ca ce-i al tau e pus deoparte, chiar daca nu este acolo unde crezi ca e. O sa vezi
Io mi-s in concediu. Cu catel, purcel si pinguinul meu scump care persevereaza in a merge singurel
Normal ca am luat tot ce trebuie pentru el (75% din bagaj este al lui ),nrmal ca a mai trebuit sa mai uit cite ceva, dar si mai normal a fost sa-mi uit bagajul MEU! Drept pentru care, m-am dus la cumparaturi, spre disperarea consortului care nu-si planificase schimbarea garderobei minunatei sale neveste
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
SoriLea spune:
Misha eu pinguinul tau, ca e tare dragalas.
CONCEDIU PLACUT iubita mea, distrati-va cat puteti de mult si faceti cat mai multe poze, sa umpleti un album sau mai multe , ca doar e primul vostru concediu impreuna.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
cons spune:
Manuelita, incearca orice lapte la cutie (sa vezi daca il accepta si in plus nu-i nevoie sa-l fierbi doar i-l incalzesti) si pune si o lingurita de miere. Eu asa procedez de pe la aprox. 2 ani ai piciului meu. Nu-mi vine sa cred ca ai ajuns aici....... .
Gabi, Simo, daca ati citi postarile unor mamici de acum un an de zile si mai bine, o sa vedeti ca si ele au fost in situatia voastra. Nu disperati, surpriza vine cat va veti astepta mai putin.
Misha, concediu placut alaturi de pinguinul si sotul tau!
gabi_99 spune:
am zis eu...ziua de ieri a fost proasta tare...totul era gri inkis...acum a mai trecut...shi am terminat de citit toate capitolele...sincer, nu m-am putut opri din citit....shi intradevar , am vazut cum toate fetele au trecut prin angoase (exprimate mai mult sau mai putzin patetic - eu am cam dat in latura asta ...imi trece )... shi ca multe raspunsuri se afla in acele capitole!
ca sa zic, citind in 3 zile povestea ultimilor 5 ani, am ajuns la zi cu copiii voshtri mergind la gradinitza...kiar parca sint Fetzi Frumoshi shi Ilene Cosinzene (au crescut in 3 zile cit in 5 ani !!!) Sa va traiasca shi sa va dea DD putere sa ne sustzinetzi shi pe noi - aspirantele - shi , de asemenea, sa nu va plictisitzi raspunzind citeodata la intrebari rezultate din lipsa rabdarii, lipsa documentarii sau pur shi simplu din dorintza de a ne lamenta ( ca deh, ne intzelegetzi...) asha ca shtiu acum ca fetitzele shi baietzeii noshtri sint cu okishorii la usha, ne ashteapta!
gabi