M-am hotarat.........adoptie(62)
Raspunsuri - Pagina 5
carmencat spune:
Nu stiu inca cum vom gasi bebeul. Am zis sa mergem asa cu pasi mici, victorie cu victorie.
Acum avem atestatul. Azi dimineata ne-au sunat sa ne spuna sa ne ducem sa il ridicam.
Deja imi intind antenutele si fac cercetari. Sunt deschisa la orice sugestie, orice propunere.
Nu am preferinte majore sa fie fetita sau baietel (desi eu parca mai mult mi-as dori o fetita). Am fi dorit sa fie cat mai mic, mic, mic din mai multe motive. Unul din ele fiind bucuria de a-l creste si de a trai aceste perioade impreuna. Dar iarasi nu pot sa zic ca numai si numai asa vrem sa fie.
Este foarte greu de zis.
Eu cred ca bebeul nostru este acolo undeva si asteapta. Vom stii cu siguranta cand il vom intalni, indiferent de sex si varsta ca el este acela.
Acuma, revenind cu picioarele pe pamant. Habar nu am incotro sa o apuc.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
cons spune:
Buna fetelor,
Nu stiu cu ce as putea incepe, am ramas in urma nu gluma.........
La multi ani ASI! Sa ai o familie frumoasa, sanatoasa si fffffffff fericita!
Gabi-99, bun venit!
Carmencat, felicitari pentru atestat! ......multa rabdare!
Anca, frumoasa petrecere. Daniele este o frumoasa si o dulce.
Pup mamicile dragi, dar si mamicile in devenire.
dpluhovici spune:
buna fetelor,
sunt tare dezamagita, am trimis peste tot adresee, ma agit dar se pare ca deocamdata degeaba,(toata lumea imi spune "nu avem copii adoptabili, dar ramaneti in baza noastra de date") sunt intr-o perioada tare urata, simt ca innebunesc, dar sper ca va rasari si pe strada mea soarele, sper ca pana la sfarsitul anului sa pot si eu posta poze si povestii despre micuta sau micutul mult visata/visat.
va pup si bafta noilor venite.
simo_75 spune:
dpluhovici--din pacate si eu sunt aceasi situatie.Cereri peste tot si degeaba.La inceput ne-au spus ca sunt copii acum au disparut!
Cand ne-au dat atestatul si ne-au urat Succes in cautarea copilului am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare dar am inceput deja cu antene,relatii etc ca altfel ma uit la atestat si degeaba.
Asa ca trebuie sa avem multa bafta si sa fim sigure ca bunul Dumnezeu nu ne va lasa si ne vom gasi puiul.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
Andreea1983 spune:
Asi, multumesc mult, si cu intarziere La multi ani!!!! Sa fii fericita!
Fetelor, acum puteti vedea poze si cu micuta mea; sa stiti ca e foarte sociabila si ii plac si baieteii, zilele trecute se plimba de mana cu un pitic din parc. Deci cine are un baietel sa facem cunostiinta?
maria_t1971 spune:
WOW ! WOW !WOW !WOW !
Este plin de fete frumoase care mai de care mai bronzate !!!!
Andreea, Claudia- aveti doua comori langa voi; nu stiu ce va veti face peste 10-15 ani .....
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii ca tare frumoase sunt !
maruta007 spune:
Claudia si Andreea, fetitele voastre sunt adorabile.
Ce mai, toti copilasii de pe mail sunt superbi, fiecare are ceva frumos si se vede ca sunt fericiti langa parintii lor.
Sa aveti multe bucurii impreuna .
Celor care sunteti in asteptare nu va bazati doar pe DPC, copilasi abandonati sunt dar nu umbla nimeni sa ii declare adoptabili asa ca mai bine stau copii cu situatia neclarificata in timp ce sunt oameni care isi doresc cu disperare sa creasca cu multa dragoste acesti copii. Asa ca intindeti-va antenele pana ... va intalniti cu minunile voastre.
Anca Wish spune:
Andreea, ai o super fetita. Mi-e asa de draga. Sa va traiasca si sa va bucurati de multe realizari impreuna. Un brat de pentru tine.
Claudia, fetita ta seamana cu tati taaaare.
Vorba Mariei: nu stiu ce va veti face peste cativa ani.
V-am zis eu ca si promavara se numara bobocii la noi.
Cons, multumesc!
Carmen, felicitari!
Asi, tu m-ai ai vreo veste?
Andreea1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anca Wish Andreea, ai o super fetita. Mi-e asa de draga. Sa va traiasca si sa va bucurati de multe realizari impreuna. Un brat de pentru tine. |
Multumim, si multumesc si pentru ajutor.
Pupici pentru toate fetele si pentru copilasi.