M-am hotarat.........adoptie(62)
Raspunsuri - Pagina 20
gabi_99 spune:
Laura...skimba fata prefixul pentru prima data in viatza ei ..Liliana, sa fitzi sanatoshi shi petrecere frumoasa!
gabi
asi spune:
La multi ani Laura
Liliana sa iti traiasca domnisoara si sa fie mereu fericita si sanatoasa.
Multumesc fetelor , abia astept sa finaliza.Doamne, e atat de aproape finalul.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carmanuia spune:
Fetelor am si eu o intrbare: daca cele 60 de zile dupa nastere se implinesc pe 1, cand ii vor lua declaratie mamei si cand ajunge dosarul in instanta pt deschiderea procedurii de declarare a adoptabilitatii? Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.
la toata lumea
bolojica
asi spune:
Dupa ce trece perioada de lauzie, 42 de zile, mama biologica are dreptul (dpdv legal ca altfel poate dinainte de a naste copilul)sa-si exprime dorinta de a da copilul spre adoptie.Acest lucru il face la DPC-ul unde are domiciliul, dupa care acestia incep consilierea mamei pentru a preveni abandonul.Daca si dupa consiliere mama isi mentine dorinte de abandon , incepe ancheta sociala a familiei.Dupa ce toate astea sunt stranse intr-un dosar, DPC-ul face un raport final si dosarul este depus in justitie pentru declararea adoptabilitatii copilului.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Laura_Alex spune:
Buna fetelor!
Cum ati reusit sa adoptati copii de virsta asa mica. ( pina in 3 ani). Mie mi-au spus ca nu am sa gasesc copil mic.
Ati incercat cumva sa il luati intii prin plasament? Cum ati procedat?
Multumesc
ioanaalice spune:
La multi ani Laura! Multe clipe fericite cu familia ta!
ioana, mama lui Mihai
un artist
SoriLea spune:
LAURA, sa fi sanatoasa, sa ai parte in viata numai de bucurii si multa fericire alaturi de cei dragi tie (mami, tati si fratiorul tau, chiar daca nu intelege el ce-i explici tu acum, cu siguranta v-a intelege peste putin timp )
Petrecere frumoasa si sa faci cinste mamico, cu asa o printesa langa tine, cred si eu sa fii mandra. Cu toate ca eu ar trebui sa fac si stii tu dc
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL