M-am hotarat.........adoptie(62)
Raspunsuri - Pagina 16
simo_75 spune:
Buna fetelor,
Poate cineva sa imi dea informatii pe PM despre Spitalul Alfred Rusescu?
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
gabi_99 spune:
buna dimineatza din nou!!!! tot soare shi frumos la noi...veshti, nika:)...acum na, macar e frumos afara....dar week endu' oricum ma omoara cu nervii...ca nu circula noutatzile din directziile ashteptate...asta e!
gabi
asi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura_Alex Am citit o parte dintre mesajele voastre. In felul acesta nu ma mai simt singura. Sunt acreditata de cca 2 luni. Pina acum nu am gasit nici o fetita cu virsta cuprinsa intre 1,5 si 3 ani. In schimb sunt revoltata de faptul ca in tara noastra nu se poate elabora o lege care sa ofere sanse tuturor. Mi se pare stupid sa cauti o mama biologica care si-a aruncat copilul pe strada , ani de zile pina cind acel copil face 7 ani. Si abia atunci sa fie declarat adoptabil. Statul roman isi bate joc de copii parasiti si de viitori parinti adoptatori. Nu se gindeste nimeni la sentimentele acestora. Faptul ca te-ai hotarit sa iti dedici viata unui copil orfan nu este un lucru simplu. Statul ar trebui sa incurajeze acest lucru. Dar defapt se intimpla contrariul. Eu sunt indignata . Este inadmisibil sa nu gasesti un copil in toata tara cind spitalele sunt pline de ingerasi parasiti. |
Legea protectiei copilului e in asa fel facuta incat sa nu incurajeze abandonul si adoptia ci sa incurajeze cresterea copilului in familia biologica.Pe hartie e foarte frumos si bun insa realitatea e alta.De fapt sunt extrem de multe abandonuri, legea nu permite sa fie declarati copii adoptabili pentru ca trebuie reintegrati, Dumnezeu stie in ce familie ca cea biologica, in 99% din cazuri, numai familie nu e si ne forteaza pe noi parintii adoptatori sa gasim tot felul de subterfugii si portite ca sa putem sa ne aducem copii acasa.
Asta avem si cu asta trebuie sa luptam deocamdata.Ne plangem, ne enrvam dar nu abandonam.Copii nostri merita sa mutam si muntii din loc pentru ei.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
simo_75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura_Alex Am citit o parte dintre mesajele voastre. In felul acesta nu ma mai simt singura. Sunt acreditata de cca 2 luni. Pina acum nu am gasit nici o fetita cu virsta cuprinsa intre 1,5 si 3 ani. In schimb sunt revoltata de faptul ca in tara noastra nu se poate elabora o lege care sa ofere sanse tuturor. Mi se pare stupid sa cauti o mama biologica care si-a aruncat copilul pe strada , ani de zile pina cind acel copil face 7 ani. Si abia atunci sa fie declarat adoptabil. Statul roman isi bate joc de copii parasiti si de viitori parinti adoptatori. Nu se gindeste nimeni la sentimentele acestora. Faptul ca te-ai hotarit sa iti dedici viata unui copil orfan nu este un lucru simplu. Statul ar trebui sa incurajeze acest lucru. Dar defapt se intimpla contrariul. Eu sunt indignata . Este inadmisibil sa nu gasesti un copil in toata tara cind spitalele sunt pline de ingerasi parasiti. |
din pacate asa este...trist dar foarte adevarat!!
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
gabi_99 spune:
salutare din nou! ce facetzi? atzi terminat treburile gospodareshti? atzi fost la piatza? atzi cumparat carnea pentru gratarul de miine? copilashii sint bine? ei...ma bucur ca sintetzi bine:)...trebuie sa recunosc ca ma simt bine aici, cu voi....comunic foarte mult shi in lumea reala - sa zic asha, cu cei prezentzi fizic linga mine, dar imi place atit de mult solidaritatea de aici, incit nu poate trece o zi fara sa va dau binetze!
we placut!
gabi
asi spune:
Azi a fost depus dosarul pentru incuviinare.Daca avem noroc poate prindem termen in iulie.Doamne ajuta .
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
gabi_99 spune:
asi - Doamne ajuta sa finalizatzi formalitatzile! ma bucur ca se mai mishca ceva... contrazice neincrederea in sistem, atita vreme cit deocamdata in ceea ce ne priveshte, mishca greeeeu de tot....ashteptam veshti bune!!!
gabi
SoriLea spune:
ASI - Doamne ajuta si sa fie intr-un ceas bun.
pt Maria si Razvanelul tau
dar si pt mamicutza lor
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
Manuelita spune:
Buna, pe 30 avem procesul de incredintare.
Stau ca pe ghimpi....nici nu-mi vine sa cred ca se intampla...
Am cumparat rochite, rochite, rochite, si jucarii, jucarii, jucarii...
Avem patut cu baldachin de papusi, carucior, beblus vorbitor, lego, cuburi, puzzle-uri, carticele, toate sunt despachetate prin casa si-si asteapta proprietara..
si cel mai cel, am cumparat o bicileta, e atat de mica dar seamana perfect cu una mare, doar ca are roti ajutatoare, a muncit sotul toata sambata s-o monteze.
Mai am de cumparat samponel, unghiera de copilas, si servetele umede
vroiam sa va intreb ce termometru si medicamente ar trebui sa am in casa, dar devin "off-topic" asa ca ma mut la Nascuti in suflet....