Cine decide ce in casa?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaaa...buna intrebare...

pai la noi, cand vine vorba de cumparaturi...decide fiecare pentru el, pentru ca gusturile noastre nu coincid niciodata. luam doua feluri de suc, doua feluri de inghetata....doua feluri din toate cele. la un moment dat, si apa o luam de la firme diferite.
la mancare la fel....nu ne plac aceleasi lucruri...facem cate doua feluri mereu...rar se intampla sa se nimereasca ceva care sa ne placa amandorura.

cand vine vorba de masina, electrocasnice..bla bla...cam el decide...imi cere si mie parerea, si tine cont de ea. incearca sa faca in asa fel incat sa impace si capra si varza....

dar atunci cand trebuie sa ia o decizie care ar putea f bine sa-i apartina exclusiv, intotdeauna imi cere si mie parerea. in final el decide ce si cum, dar vrea sa stie si punctul meu de vedere.
si eu fac la fel...il intreb si pe el intotdeauna.

in concluzie..amandoi.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

la noi nu exista SEF...suntem o echipa, asta vreau sa am acasa, este ceea ce mi-am dorit intotdeauna..
Fiecare decide in orice situatie ce alege si ce vrea sa faca pt el...daca e ceva ce ne afecteaza relatia ca si cuplu, discutam si ajungem la un comun acord...
Nu este intotdeauna asa usor...dar cu rabdare..REUSIM!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

cred ca majoritatea barbatilor prefera mai degraba sa aiba "liniste-n casa" decit ultimul cuvint in culoarea draperiilor si faptul ca dulapul e pe peretele din stinga ori cel din dreapta.

si la noi, eu am de obicei idei foaaarte bine definite in leg. cu ce vreau, si el e "whatever!". cind are opinii si-s opuse alor mele, luam fiecare al lui - laptop, mai nou si masina.

cumva, se alege - fara sa ne stradum din cale-afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Super subiect! La noi, datorita faptului ca eu nu conduc , sotul alege masinile. In afara de asta, alegem impreuna: mobila, vacante, mancare, medicamente, TOT, facem "consiliu in 2" si vorbim pana ajungem la ceva ce ne multumeste pe amandoi.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

La lucruri importante hotaram impreuna. La lucruri personale, cerem parerea, dar nu e obligatoriu. Dat fiind ca sotului meu nu-i place sa mearga la shopping, merg singura! Ne place sa ne facem surprize reciproc! Ultima surpriza pe care mi-a facut-o sotul, a imprimat prima poza pe care am facut-o impreuna, in urma cu 10 ani, si a facut un tablou, dimensiuni 100 cm x 150 cm, cand m-am intors din deplasare, dupa 5 zile in Germania, am gasit o buna parte dintr-un perete din camera de zi infrumusetat cu aceasta tablou. A fost o surpriza minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

eu zic ca impreuna decidem, el spune ca de fapt facem cum vreau eu
dar cel mai recent, casa, eu am hotarat s-o luam inainte ca el s-o vada, asa s-a intamplat...

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu decid, in majoritate. Si nu-i nici o bucurie.
Totusi, in ultima vreme, vad ca incepe si Tora sa se manifeste. Daca scap si de "finante", o sa fiu boier.
Exista o singura exceptie: Ana. Pentru ea, isi impune punctul de vedere aproape oricand. Este, insa, o arma cu doua taisuri acest "monopol", dupa mine.
Cred ca deciziile, ca si respomsabilitatile, trebuie sa fie intr-un echilibru aproximativ.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput