Aspirante optimiste >20 ani(406)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

ellenii-- 08.11.1979; merci
ami 79--multumesc de urari si tie la fel iti doresc.
Chiar as dori sa aflu mai multe detalii despre acest subiect al renuntarii la pastilute si eventual cum trebuie procedat ca sa se prinda puiul cat mai repede
Si eu intru in panica cand ma gandesc la varsta mai ales ca mama mea m-a facut la 37 de ani dupa 7 sarcini pierdute; si e greu sa ti se spuna ca a venit bunica sa te ia de la scoala
Norocul meu este ca nu-mi arat deloc varsta si asta va fi un avantaj cand voi fi babeta.
Am fost pusa in situatia de a arata buletinul cand am fost sa-mi iau tigari, deci va imaginati cam cum arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

iete si pe raluca ce face bebe? ceva poze? sau nu ii place sa se lase poza?

sa fie un capitol norocos. toate aspirantele si nu doar pe ele.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

ellenii merci si tie de primire, raspunsul la intrebarile tale este DA la toate.
sorinake--si eu sper sa fie scurta sederea mea, si sper sa ne mutam cu toate in odiseea sarcinii.

Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem mai repede.

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

pup fetele, va doresc un capitol plin de liniute

12+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Multumim de urare Sa speram ca pupicii unei gravidute ne sunt de bun augur si umplem capitolul de II

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Iubirisca, te-am trecut pe lista. Nu stiu daca a observat cineva dar te trecusem Irinusca. Scuze... Se pare ca sunt cam ametita azi...

Nu stiu ce sa fac. Sa mai iau inca 4 zile duphastone-ul sau sa ma opresc. Poate imi vine asa cu doza diminuata... Din cate stiu eu, CM vine dupa oprirea tratamentului.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Multumesc tuturor pentru ca va bucurati pentru mine (nu dau nume pentru ca nu vreau sa uit pe nimeni)... sincer m-ati emotionat
multi -ici la toate fetele sa se ia
stiu din proprie experienta ca e greu dar,fetelor va rog nu va stresati prea tare in legatura cu bebe pentru ca vine atunci cand vrea el si cand da Doamne Doamne
eu sunt dintre "veterane" si la noi minunea a venit dupa 1 an si o luna de incercari si intrebari De ce? Cand? Ce nu e bine?

Mergi la inceput

Aaaaa sa va spun si reteta:
In primul rand de cateva luni bune am fost foarte optimista la gandul ca o sa raman si chiar cred ce se spune ca daca gandesti pozitiv atargi lucrurile bune asupra ta.
Am fost foarte surprinsa ca ultima menstra a fost fara durerri si fara cheaguri (si eu aveam nu gluma).
Eu am luat acid folic, Omega 3 si vit.C cate 1 pe zi.
De o luna am inceput sa merg la sala de 2-3 ori/sapt
Sotul din cauza de gigei "lenesi" a luat Tribulus Terrestris 2/zi, L-carnitina 2/zi, Bioseleniu zinc 2/zi, omega3 si vit.C 1/zi
... si in plus in perioada ovulatiei am prestat doar de 2 ori la interval de 2 zile... intr-una din zile am stat si cu picioarele pe pereti
cam asta ar fi .... in rest distractie si voie buna ... am fost pe la prieteni, la un botez unde am dansat pana dimineta de ma dureau picioarele. La botez a fost chiar funny am vorbit cu parintii sarbatoritului ca o sa facem o fetita blonda cu ochii albastri ca sa aibe Vladut cu cine sa se joace
Deci mai multa relaxare si pofta de viata si bebe va veni curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

gata, la mine au venit rusii!!!! nu ma doare burta asa cum ma durea de fiecare data, dar au venit. nu a curs nimic, dar cand am verificat colul am dat de sange rosu. maine incerc sa imi fac programare pt laparo pt sapt viitoare si dupa aia mai vedem. am vorbit cu medicul meu cardiolog in seara asta si mi-a spus ca pot face laparo. deci cu DD inainte! cat mai stau in tara vreau sa o rezolv si pe asta.

http://tt.lilypie.com/Ookbp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

alte emotii sa-mi vad numele la -ute dupa atata timp
multumesc tare mult fetei care m-a trecut pe listuta

Mergi la inceput

sorinake
un pentru molipseala

Mergi la inceput