Aspirante optimiste >20 ani(406)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Eu inca nu am plecat,mai am o jumatate de ora.
Ramona distractie placuta,sa aveti vreme buna.

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Merci de urare si eu sper sa fie macar insorit daca nu cald pentru ca isi doreau forte mult colega si prietenul ei sa iasa la iarba verde cu prietenii dupa starea civila.

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donna_n

Ramona te asteptam cu dovada liniutzelor
Eu am fost astazi din nou la medic pentru inca un set de analize si mi-a recomandat sa iau AC timp de 3 luni, mi-a dat unele foarte slabe, Karissa si mi-a zis ca dupa ce le termin o sa raman imediat, si astfel inlaturam si eventualele probleme in caz ca as ramane prea devreme dupa chiuretaj. Intr-un fel e bine, dar 4 luni mi se par atat de muuuuuult...
Manu deci sa inteleg ca dupa primul ciclu dupa ce ai pierdut sarcina ti-a spus ca e ok..? si eu vreau... Oricum te astept cu vesti bune. Dupa cum spui tu ar trebui deja sa fie bb acolo

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."

ciudat ca mie mi-a dat liber asa repede, eu il tot intrebam dar daca raman, nu e prea devreme?? el nu, si nu, sa stau linistita sa ne vedem de treaba ca totul va fi bine... doamne ajuta sa fie asa, oricum doamne nu mai vreau sa trec prin ce am trecut...
parca mi-e si frica sa ma mai gandesc...
patru luni vor trece repede, vei vedea... si va fi bine data viitoare..

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cta spune:

Buna ,
Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi informatii despre azoospermie si daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi in privinta asta.
Astept un raspuns de la oricine.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor...
Ramona Doamne Ajuta...sa fie cu ochisori

Menisc ma bucur atat de mult sa te vad atat de entuziasmata! O sa fie bine, ai sa vezi...va veni si acel bebe sanatos!

Fetelor, va doresc din suflet la toate sa vi se intample minunea cat mai repede!
Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_cta

Buna ,
Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi informatii despre azoospermie si daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi in privinta asta.
Astept un raspuns de la oricine.
Multumesc!

Buna Oana! Iti raspund eu pt ca vad ca esti constanteanca de-a mea.

Pt informatii ref la Azoospermie intra la subiectul special deschis aici si citeste mai intai tot de pe prima pagina. Orice informatii mai ai nevoie, nu ezita sa intrebi acolo, fetele sunt foarte sufletiste dar si foarte informate.

Te astept si la aspirante de Constanta, la subiectul Informatii utile Constanta aici

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Neatza fetelor!! Am reusit sa fac testul pe la 6 dimineata si eram convinsa ca e negativ....dar acuma cand m-am trezit si aam verificat din nou se vede si o idee foarte vaga de a doua liniuta.
Ramane sa mai astept cateva zile si sa incerc din nou cu un sure check daca nu apare invazia.

Va pe toate

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Neata gagici!
Ramona la 6 dimineata cand ai facut testul cat timp ai asteptat a 2- liniuta?

Mergi la inceput

Undeva intre 5 si 15 min. dar nu am aprins lumina in dormitor sa nu-mi trezesc sotiorul poate era si atunci liniuta si nu a fost lumina destul de puternica sa o vad....

Asta este....ma duc la chef si vedem ce se intampla saptamana viitoare. Oricum o s-o las mai moale cu cafeaua

oare cand vine meu?

Mergi la inceput

Ramona Doamne ajuta sa fie cu ochisori,distractie placuta!

Mergi la inceput