Aspirante optimiste >20 ani(406)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna ziua fetelor!
Sorinake,multa bafta pentru saptamana viitoaredar pana atunci mergi la un doctor si vezi ce e in neregula cu sangerarea asta abundenta.Te pup si mult curaj!!
Tanamera,eram datoare cu un raspuns inca de ieri,nu am facut nici un test pentru ca am simtit in durerile pe care le-am avut ca o sa-mi vina uratii,si uite ca azi dimineata m-au navalit speriatii astia.Asta e,sa vedem ce-o fi luna viitoare,dar pana atunci mai am de facut un control la trompe.
tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannyM

Buna ziua fetelor!
Sorinake,multa bafta pentru saptamana viitoaredar pana atunci mergi la un doctor si vezi ce e in neregula cu sangerarea asta abundenta.Te pup si mult curaj!!
Tanamera,eram datoare cu un raspuns inca de ieri,nu am facut nici un test pentru ca am simtit in durerile pe care le-am avut ca o sa-mi vina uratii,si uite ca azi dimineata m-au navalit speriatii astia.Asta e,sa vedem ce-o fi luna viitoare,dar pana atunci mai am de facut un control la trompe.
tuturor!!!

Si luna ce vine aveti liber la "prostii"?

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Danny macar tu sti in ce ape te scalzi....eu nu am nici invadatorii prezenti nici teste pozitive cu care sa ma laud

Tanamera nu crezi ca esti cam curioasa ? Dar voi cum stati cu "prostiile" ca vad ca te apropi de ovulatie. Dati-i bataie de pe acum sa nu ratati momentul

Va

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ramona eu recunosc ca pe mine ma caracterizeaza curiozitatea si nerabdarea.Eu cu "prostiile" stau bine insa cu nici un rezultat,am scris acum 2 zile ca luna asta spun pas pentru ca am o infectie urinara si fac tratament cu antibiotice,si toata lumea mi-a zis sa iau pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Ramona, nici mie nu mi-a venit. Si vedeti si voi in ce zi sunt... Peste doua zile termin tratamentul cu Duphastone si sa vezi dupa aia asteptare. Prima data cand m-am dereglat rau, dupa pierderea sarcinii, am luat duphastone si dupa 10 zile de la terminarea tratamentului mi-a venit. Asta in conditiile in care in mod normal vine dupa 3-4 zile.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Bine v-am gasit
Acum ceva ani cand l-am cunoscut pe sotul meu i-am spus ca imi doresc ca la varsta de 25 de ani sa am un copil. Uite ca luna asta am implinit varsta cu pricina si bebe nu am facut. De ziua mea mi-am privit sotul in ochi si i-am spus "nu m-am tinut de cuvant". Am tot amanat ca am zis ca suntem un pic cam tineri (sotul meu are aceasi varsta), ca avem timp, pe el il speria un pic gandul de a avea copil... Acum insa a inceput sa isi doreasca si el copil (poate si pentru ca 4 cupluri apropiate noua se pregatesc de botez)sau poate pur si simplu isi doreste ... Problema este ca eu nu lucrez momentan deci nu am cele 12 luni consecutive lucrate pentru indemnizatie... Sper ca in curand sa ma angajez si eu iar la implinirea celor 12 luni sa ma pot lauda ca find femeie insarcinata.
Mult succes doresc tututror aspirantelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Neata gagici!
Manu cum stai cu testele de fertilitate?

ieri, erau doua linii, wow nu am mai nimerit asa test de ovulatie, asa vizibil... a doua linie mai vizibila decat prima , deci semn bun, ca am ovulatie, dar prostii am facut acum doua zile... ieri era al meu cu dureri de cap, si azi am impresia ca tot fara chef este... ei asta este poate luna viitoare daca am ratat luna asta... de azi am inceput si trat cu duphaston...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellenii

Ramona, nici mie nu mi-a venit. Si vedeti si voi in ce zi sunt... Peste doua zile termin tratamentul cu Duphastone si sa vezi dupa aia asteptare. Prima data cand m-am dereglat rau, dupa pierderea sarcinii, am luat duphastone si dupa 10 zile de la terminarea tratamentului mi-a venit. Asta in conditiile in care in mod normal vine dupa 3-4 zile.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker

tu ai luat duphaston imediat dupa pierderea sarcinii???
mie mi-a zis in z 16 - 10 zile,trei luni tratament, dar ma gandesc ca pote imi deregleaza si mie CM eu care il am regulat si ovulatia la fel...
vad eu ce o fi ,

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Tanamera,e deschis sezonul la ,,ghidusii''numai ca l-am tinut pe-al meu la regim de vre-o 6 zile si mai urmeaza 5-6 zile,daca am avut dureri nu am avut chef de amor.
Astazi a nascut cumnata mea o fetita de 3,5 kg,i-au pus numele Daria.Si asa ca o povestioara,ei nu-si doreau copii deocamdata,cumnata mea avea cm dereglat rau.ii venea o data la doua luni ba chiar si trei.Si a depistat ca e gravida in urma unei intocxicatii de la un caltabos,avea deja doua luni de sarcina.Natura asta iti ofera cateodata atatea ,,minuni''ca nu stii nici ce sa mai zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna ziua dragi aspirante.
nu am uitat de unde am plecat, asa ca am intrat sa va salut si sa va urez sa aveti numai reusite, sa vedeti dublu cat mai curand, sa aveti puterea sa mergeti mai departe atunci cand " e sa nu fie", pt ca eu pana la urma la aceasta concluzie am ajuns.Toate celelalte sarcini pe care le-am pierdut nu au fost sa fie.Altfel nu-mi explic o a 4-a sarcina fara pb. Asa a vrut dd.

din 10 martie 2009, mami fericita de
noutati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput