"vrem" la mare...

"vrem" la mare... | Autor: angela.c

Link direct la acest mesaj

Buna, sper sa ma ajutati sa gasesc, sau sa-mi dati niste idei, sau poate discutam pe PM, mess. daca subiectul nu-si gaseste locsorul aici...
Vrem sa mergem la mare. Da, stiu cine ne opreste, nu ?
Dar...vrem cazare cat de cat decenta ,...neaparat la particular,(curte si loc de parcare)...nu esti legat de contract (bilet), ore fixe de masa...etc...Participanti: Mama, tata cu bebe de 2,5 ani. De preferat la Eforie N sau S. Ma puteti ajuta cu un nr de tel,...ceva,...o adresa.
Multumesc frumos.
PS. Rog seriozitate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Si noi si noi!!! Asa prin august-sept. pt. fata noastra de 3 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Noi plecam pe 18 iunie, in Eforie Nord, la vila DiAndra.Are si un site rudimentar dar te ajuta.Am vorbit direct cu proprietara si am dat un avans, restul banilor ii platim la cazare.
http://www.viladiandra.home.ro/index.htm
Sper sa fie ok avand in vedere ca e primul an la Eforie.

Vacanta placuta!

EDIT: am uitat sa pun linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui angela.c

Buna, sper sa ma ajutati sa gasesc, sau sa-mi dati niste idei, sau poate discutam pe PM, mess. daca subiectul nu-si gaseste locsorul aici...
Vrem sa mergem la mare. Da, stiu cine ne opreste, nu ?
Dar...vrem cazare cat de cat decenta ,...neaparat la particular,(curte si loc de parcare)...nu esti legat de contract (bilet), ore fixe de masa...etc...Participanti: Mama, tata cu bebe de 2,5 ani. De preferat la Eforie N sau S. Ma puteti ajuta cu un nr de tel,...ceva,...o adresa.
Multumesc frumos.
PS. Rog seriozitate.

mami de fetita

buna, ti-as fi trimis raspuns pe PM cu detalii despre cazare eforie nord la vila meridian, dar vad ca nu ai PM si nici email, asa ca raspund aici dar fara amanunte sa nu se considere reclama. pentru numarul de telefon si detalii ma puteti contacta la email sau PM.

vacanta placuta tuturor, mihaela

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna
cine vrea sa mearga la Saturn sau 2Mai puteti sa va uitati pe www.teenhotels.com
La Saturn sunt duplexuri si un minihotel date in functiune anul trecut.Conditii foarte bune si e la 10 m de plaja.Puteti sa le trimiteti mail ca au preturi negociabile.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Buna
cine vrea sa mearga la Saturn sau 2Mai puteti sa va uitati pe www.teenhotels.com
La Saturn sunt duplexuri si un minihotel date in functiune anul trecut.Conditii foarte bune si e la 10 m de plaja.Puteti sa le trimiteti mail ca au preturi negociabile.
Gabi

Sunt foarte curioasa ce ar putea sa mai negocieze la preturile alea daramatoare. Eu am platit in Bulgaria pe un apartament la 3 stele (conditii de 4stele), cu mic dejun bufet 40 E.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput