gelozia, bat-o vina!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

i-as explica sotului ca pauzele sunt benefice pt cuplu ca si adulterul cu seful. va aduce un surplus de sare si piper la viata voastra sexuala, iar el, sotul, iti va simti lipsa si cu atat mai bine, cand te intorci, va avea parte de o partita traznet de sex.:))

hahahaha ce mai rad!
Sa-i zici unui sot gelos asta cred ca explodeaza instat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

si dc explodeaza ce face??
:))

oricum pe mine la capitolul barbati gelosi, sa nu ma ascultati dc zic ceva, ca eu am mania cronica de a intarata dulaul prin gard, mi-am "luat-o pe coaja" de cateva ori pt asta si tot nu m-am lecuit.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

in alta ordine de idei si putin off topic (sa ma scuze discordia), am un amic..mai pitic el asa de felul lui, adica chiar e mic omul, mic la 165 cm asa.face el mult sport, dar nu s-a inaltat, doar a adaugat ceva muschi pe el, care-l fac sa para mai lat, nicidecum mai inalt, cum spera. in fine, va imaginati un pitic mai lat si cu aer de sportiv.
era o data in carfur cu nevasta=sa si afla de la ea ca a lovit-o "unu'" cu un cosh, in mare viteza. da' o lovise de sa-i rupa glezna.
si se duce piticul meu sa se ia de ala. cand, surpriza! un malac la vreo 185 si 200 de kile, cu muschii care sareau de sub tricou.
piticu, no way sa se lase.
se ia de malac: alo alo, nene, ce dai cu coshu in nevasta-mea?
ala se uita stramb si perplex la aratarea aia de 165: bai baiatule tu vrei sa ma enervezi?
piticu: da vreau. ia sa vad, ce faci dc te enervezi!
malacu: mah baiatule, tu vrei sa ma enervezi?? da' rau?
piticu: da da da, hai, ia sa vad ce faci dc te enervezi!

in fine era sa se lasa cu ochi vineti si buze sparte, noroc ca s=au inteles femeile, nevasta piticului cu a malacului.

dar asa-mi vine si mie sa raspund la barbatii astia gelosi si posesivi si care vor sa-ti controleze tot, pana si respiratia din tine: ia sa vad ce faci cand te enervezi! ia hai arata-mi nenisorule!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

babyblue --- hahahaha

Deci de retinut: ia sa vad ce faci cand te enervezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

revin, la reuniune nu mai plec ca nu va mai avea loc (cica e criza si nu sunt bani), cu sotul am discutat si a zis ca daca asta e serviciul si tb sa ma duc, sa ma duc, dar sa nu ma mut de pe acest post. El este chiar mandru de functia pe care eu o am si nu i-ar place sa ma mut. Asa ca pot spune ca pb mea a luat sfarsit...deocamdata, sper ca aceste reuniuni sa fie reluate foarte tarziu avand in vedere ca este criza, poate se vor duce doar sefii, fara subalterni.
oricum eu va multumesc tare mult pt parerile voastre, babyblue chiar m-a amuzat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

iote ca are si criza asta avantajele ei

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

iote ca are si criza asta avantajele ei

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

da, amana puroiul sa iasa la suprafata.:)))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

revin, la reuniune nu mai plec ca nu va mai avea loc (cica e criza si nu sunt bani), cu sotul am discutat si a zis ca daca asta e serviciul si tb sa ma duc, sa ma duc, dar sa nu ma mut de pe acest post. El este chiar mandru de functia pe care eu o am si nu i-ar place sa ma mut. Asa ca pot spune ca pb mea a luat sfarsit...deocamdata, sper ca aceste reuniuni sa fie reluate foarte tarziu avand in vedere ca este criza, poate se vor duce doar sefii, fara subalterni.
oricum eu va multumesc tare mult pt parerile voastre, babyblue chiar m-a amuzat.

Pe cat punem pariu ca daca se tinea parerile lui erau altele?

Babyblue , asa sunt si eu . La mare chiar i-am dat un pumn unuia pe strada, norocul meu ca a crezut ca sunt nebuna probabil , de nu a mai zis nimic dupa aceea.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

XIO
:)))
olala, temperament, nu gluma!
mie mi se pare un mare afront din partea unui barbat, sa-mi "interzica/impuna" ceva legat de job. Nu tolerez asta neam.
Si in general, barbatii care si sunt capabili de ceva, cu propria lor viata si cariera, nu au obiceiul prost sa interzica. cel mult sa-ti dea un sfat...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
...

Si in general, barbatii care si sunt capabili de ceva, cu propria lor viata si cariera, nu au obiceiul prost sa interzica. cel mult sa-ti dea un sfat...

_

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput