Despartirea

Despartirea | Autor: rebela17hd

Link direct la acest mesaj

buna ....am si eu problema daca m-ati putea ajuta...problema mea e in felul urmator...stau cu un baiat de cam 1 an si il iubesc mult...cred k si el ma iubeste...dar problema e ca de fiecare data cand ne certam pleca si nu mai vorbeste cu mine cateva zile,si asteapta tot timpu sa il sun sau sa il caut eu,si cand i zic sa ne despartim k asa ne va fi mai bine el reactioneaza urat plange si imi spune k ma iubeste...eu nu il mai inteleg ...dar as vrea sa stiu un mod in care sa am despart de el dar sa fie mai usoara despartirea...si sa nu il ranesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

boala lunga...cronica
Te desparti de el "barbateste" fara minciuni. Durerea trece, viata merge inainte.
Cati ani ai?:)

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui rebela17hd

buna ....am si eu problema daca m-ati putea ajuta...problema mea e in felul urmator...stau cu un baiat de cam 1 an si il iubesc mult...cred k si el ma iubeste

buunn..tu il iubesti ff mult si nu stii dc te iubeste. din start s-a definit situatia. el e suta la suta sigur pe tine, in timp ce tu nu esti deloc pe el. asta de fapt, e nefericirea si nemultumirea ta.

Citat:
...dar problema e ca de fiecare data cand ne certam pleca si nu mai vorbeste cu mine cateva zile,si asteapta tot timpu sa il sun sau sa il caut eu,si cand i zic sa ne despartim k asa ne va fi mai bine el reactioneaza urat plange si imi spune k ma iubeste...eu nu il mai inteleg ...dar as vrea sa stiu un mod in care sa am despart de el dar sa fie mai usoara despartirea...si sa nu il ranesc...

frumusica

e f simplu. el pleaca tocmai pentru a-si reconfirma ca tu esti lesinata dupa el.asta crezi tu, ca asteapta el sa-l suni. el poate sta bine mersi fara tine si face sex cu alta. tu iti imaginezi ca el asteapta, ca un crocodil hemiparetic, sa-l cauti tu. falsh madame.
dc asteapta ceva, e doar senzatia aia placuta cand ai un presh care vine si te roaga sa te stergi pe el.
ca plange cand il lasi tu...well..e pt ca prb e si el inca f tanar si ii mai dai cateva secuse de nesiguranta in momentele alea.

ce ai tu de facut?
pai nu mare lucru, e bine ca la 17 ani, caci atat banuiesc ca ai, treci prin acest joc morbid, pt ca asa te vei maturiza mai repede si vei intelege cum merg treburile.
dar pt ca stiu ca nu de asemenea sfaturi abstracte ai tu nevoie, pe scurt, te invit sa fii f rece si distanta cu el, sa incerci in mod lucid, sa-i zdrobesti la maxim increderea pe care o are el in dependeta ta fata de el. ca o are. barbatii o prind ff repede.:)
pe scurt: nu-i mai raspunde la telefon, decat cand si cand..nu te mai vedea cu el de cate ori are el chef, fii mai putin disponibila, fii calma, vesela si relaxata ca si cum nu te-ar interesa prea mult nici relatia, nici despartirea, nici plecarile sau venirile lui. ca si cum mintea ta e ocupata cu orice altceva inafara de el. nici nu te doare, nici nu te bucura plecarile sau lacrimile lui, ci te cam lasa indiferenta.
in esenta asa ar cam trebui sa fie, pentru ca ce face el sunt crocodilisme ieftine, dara dc inca nu te=ai lamurit, macar mimeaza.
de suferit, TU vei suferi oricum.tocmai pentru ca NU tu faci jocurile, tu habar nu ai dc te iubeste, dc nu, dc se desparte de tine, de ce nu te cauta, de ce boceste..tu ai doar dileme.
in viata asta nu vei mai suferi din cauza barbatilor, cand o sa incetezi sa te perpelesti tu de gandurile lor si se vor perpeli ei de ale tale.
am trecut si eu prin dilemele tale si multe perne am umplut de lacrimi. crocodilisme ieftine..telenovele.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nah... specific varstei...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebela17hd spune:

multumesc pentru sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Tu chiar vrei sa te desparti de el? Sau inca nu esti sigura?
Oricum, cit timp mai stati impreuna, prima data cind va certati si vezi ca se indreapta spre usa, sa plece, baga-te intre el si usa, intreaba-l unde pleaca si spune-i ca problemele nu se rezolva asa, cu unul plecind si asteptind ca celalalt sa il caute, sa-l sune, ci discutind si incercind sa vedeti ce s-a intimplat. Spune-i ca tu nu vrei ca el sa plece asa, ci sa discutati linistit, iar daca decide sa iasa pe usa, acolo (afara) sa ramina. Si daca pleaca, gata, ai terminat; nu-l mai suni, nu-l mai cauti; l-ai avertizat ce se va intimpla si nu-ti mai face probleme ca-l ranesti!

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput