Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)
Raspunsuri - Pagina 4
dianad spune:
Camy, eu pe Alex pe la 17 saptamani nici nu-l simteam... abia dupa 22 de saptamani imi dadea semne. Te inteleg ca-ti este teama si ca nu te vei linisti decat dupa ce Flavius va fi la tine in brate si doctorii iti vor spune ca e sanatos. Tot ce vreau sa-ti spun este , asa cum ti-au spus si alte fete, sa faci o ecografie si apoi sa stai cat mai linistita. Eu pe Alex il faceam sa-mi dea cate una dupa ce mancam ceva dulce. La alte mamici de la odisea mea mergea cu zgomotul facut de o lingura intr-o cratita totul la nivelul burticii.DianaD & Alexandru
monalac spune:
cami,nu ti mai face probleme,bebe e bine la tine in burtica.si eu am avut momente la ambele sarcini cand mi se parea ca nu l simt pe bebe...,dar uite ca amandoi sunt bine,sanatosi.cel putin la sarcina cu cris stateam cate o zi intreaga cu mana pe burta,doar doar oi simti ceva...
in plus,daca e burta mai cu grasime pe ea,miscarile nu se simt f bine.eu stiu de la codrin,,cand eram in spital,vedeam cum altor fete,cand misca bebe li se misca si burta,la mine nu se vedea cu ochiul liber,desi eu il simteam.
acum e sarcina mica,bebe nu are forta sa miste f puternic.
stiu ca esti f stresata,stiu cum e pt ca si eu am fost la fel la ambele sarcini,dar va fi bine.
vias spune:
sper sa fie bine..ca ma urc pe pereti
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
azi de dimineata l-am simtit...bine ca e bine...
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
dianad spune:
O veste buna! I-ai dat dulceata? Sau i-ai batut toba cum te-am invatat? Si nu intra in panica: eu, ca si Monalac, ca si o alta prietena cu blindaj groscior de grasime, l-am simtit putin pe bebe in saptamani asa mici. Ma astept ca in urmatoarele saptamani sa mai ai zile in care nu-l simti pentru ca este mititel si daca nu esti numai piele si os ii trebuie baiatului multa putete ca sa-l simti.In rest canta-i, vorbeste cu el, incearca sa-l faci sa asocieze vocea ta cu bucuria si nu cu tristetea. Eu nu am facut asa, am avut toata sarcina o mare frica, si cand s-a nascut copilul sotul nu pricepea cum de e posibil ca un nou nascut sa urle langa maica-sa si sa fie calm cu alte persoane. Si cum sa fie bietul copil calm langa mine daca in sarcina eu am trait doar cu frica sa nu se intample ca la copilul fratelui meu? Vocea mea o asocia probabil cu nelinistea.DianaD & Alexandru
mychydutza spune:
mai camy, cred ca ma imbolnavesc de inima pana te vad nascuta!bine ca te-ai linistit........
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
kay spune:
Cami, am sunat iar la Diagnosis, mi-au zis ca "au pierdut fisa" si azi ii dau iar dr Pop fisa sa o programeze.
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
IreneCAM spune:
Camy. Nu te mai necaji pt mizeriile facute de cei de la serviciu...Nu au ce sa faca, daca ai aprobare de la medicina muncii pt concediu de risc maternal trebuie sa respecte decizia aceasta. Tu ai grija de tine si de bb Flavius
mihacarm2002 spune:
Camy, ieri am aflat intamplator povestea ta. De fapt am citit undeva un raspuns dat de tine si m-am uitat la semnatura sa aflu mai multe despre tine. Prima data nu am realizat drama ta, ma uitam pe pozele cu tine. Cand am citit comentariile din dreptul celor trei fotografii cu Darius am ramas shocata. Ti-am cautat povestea ieri pana la 2 noaptea si nu m-as fi oprit dar Eva motaia in bratele mele.
Azi am profitat ca dormea cand am revenit de la servici si am citit toate mesajele tale de la acest subiect. Am plans citindu-ti povestea si incerc sa imi imaginez cat de greu trebuie sa iti fie.
Ma voi ruga lui Dumnezeu ca sa vegheze asupra ta, a familiei tale si asupra bebelusului pe care il asteptati ca sa se nasca la termen si sa va umple viata de bucurie si mandrie.
Cat despre concediul pt risc maternal, nu te la sa intimidata de cei de la serviciul tau. Tu fa-ti dosarul, depune-l si lasa ca banii o sa-i primesti cand trebuie, nu cand vor ei.
vias spune:
ma bucur ca a miscat..si eu ma gandesc ca se va naste si o sa ma urasca pt stresul produs...dar cum sa reusesc sa fiu altfel????????
Nu pot....as vrea sa pot sa trec peste tot ce a fost...dar nu pot....amintirile ma vor chinui pana in ziua in care voi inchide ochii pt totdeauna..
Vreau sa fie bine
Kay multumesc mult de tot...voi face tot posibilul sa reusesc... te sun maine
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE