Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

acu inteleg eu de ce stau bine cu balcoanele...
una max doua cafe pe zi....va imaginati ce bust am?

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Mai guze.....io prestam una bucata 'vaza' cu cafea pe zi, o incepeam dis-da-morning si o terminam pe la 1.
Ever n-am baut 3 cani pe zi, desi s-ar putea sa incapa 3 cani in 'vaza' mea......sanii nu mi-au scazut, ca sunt mici de la natura......

Date fiind datele actuale, ca cica s-ar putea sa misune unul/doi mormoloci prin burtica.....am redus 'vaza' la o mica guritza. Se pune? O sa imi scada si 'bubele' pe care le am acum????

Mergi la inceput

Mona, amigdalele si polipii mi-au disparut din corp pe la 6 ani, cand si-a bagat un nene mare si urat instrumentele in gatul meu si mi le-a scos.
Oscilo...mi-e teama sa iau. Miere si lamaie.....cica kiwi ar avea vitamina C din belsug.
asa o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

blue, vit C nu prea multa, dar kiwi, daca nu il mananci cu coaja, nu are farmec, acolo ii toata vit C.
mayan, ce praji ai mai facut??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare trupa,

Scuze de intarzaiere dar mi-am incarcat umpic bateriile cu o papusica de fata de un an de zile,doamne ce am mai dragalit-o,ce bine a fost.

Nico eu beau trei cafele pe zi deci eu ma incadrez in studiu.Lasa ca ma fac eu tatoasa numa'sa ma gravidesc

Blue,imi pare rau ca te supara gatul si eu stiam ca oscilococcinum se poate lua si-n sarcina.Doamne da sa treaca

Menics,tinem pumnii si la tine,sunt sigura ca o sa-l dai pe spate pe iubitelul tau,votez si eu pt.invaluire,nu-i treaba lor cand ovulam noi,eu ma ghidez la ovulatie dupa mucusul care apare avand consistenta unui albus de ou,se si-ntinde ca si albusul.Sanse sunt si inainte si dupa ovulatie sa se prinda.Doamne-Ajuta!

Galli,Mona,Soricica,Frumusica,LYly,Simonia,Micomic o zi minunata si voua!

Ada

Mergi la inceput

Galliciana, cum naiba sa mananc coaja de kiwi? bleah....are puf....o sa ma gadile pe gat!!! hihihi

Mergi la inceput

simplu, o speli bine, ca pe o piersica, si musti-harst!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Blue, sa nu te puna gaia sa mananci kiwi cu coaja ca ai pus-o....
Iti raman pe limba toate acisoarele alea de le coaja...minuscule....
Ramai fara gust vreo cateva zile...
Curata coaja, cat mai subtire, tai-ei pe o farfurie si serveste-i asa...apoi bei si zeama pe care o lasa in farfurie....
Incearca si cu propolis, tinctiura sau com o mai fi...ca are antibiotic natural...
Si usturoiul are antibiotic natural.....nu prea se preteaza cu icrele negre si sampania sus amintita, dear merita sa te sacrifici

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

daca spala bine fructul,nu mai ramane mare lucru pe el!!
mona, de ce sperii fata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Mai guze.....io prestam una bucata 'vaza' cu cafea pe zi, o incepeam dis-da-morning si o terminam pe la 1.
Ever n-am baut 3 cani pe zi, desi s-ar putea sa incapa 3 cani in 'vaza' mea......sanii nu mi-au scazut, ca sunt mici de la natura......

Date fiind datele actuale, ca cica s-ar putea sa misune unul/doi mormoloci prin burtica.....am redus 'vaza' la o mica guritza. Se pune? O sa imi scada si 'bubele' pe care le am acum????

In timp ce citeam articolul, si eu sorbeam o cafeluta cu lapte ...
Lasa vaza, ramai la gurita.
Daca incep mormolocii sa misune, stai linistita, c-o sa fii dotata. Ce bucurie!!!!

Mergi la inceput