Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(4)
Raspunsuri - Pagina 18
Mona40 spune:
acu inteleg eu de ce stau bine cu balcoanele...
una max doua cafe pe zi....va imaginati ce bust am?![]()
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
blue_flower spune:
Mai guze.....io prestam una bucata 'vaza' cu cafea pe zi, o incepeam dis-da-morning si o terminam pe la 1.
Ever n-am baut 3 cani pe zi, desi s-ar putea sa incapa 3 cani in 'vaza' mea......sanii nu mi-au scazut, ca sunt mici de la natura......![]()
![]()
![]()
Date fiind datele actuale, ca cica s-ar putea sa misune unul/doi mormoloci prin burtica.....am redus 'vaza' la o mica guritza. Se pune? O sa imi scada si 'bubele' pe care le am acum????

blue_flower spune:
Mona, amigdalele si polipii mi-au disparut din corp pe la 6 ani, cand si-a bagat un nene mare si urat instrumentele in gatul meu si mi le-a scos.
Oscilo...mi-e teama sa iau. Miere si lamaie.....cica kiwi ar avea vitamina C din belsug.
asa o fi?
galliciana spune:
blue, vit C nu prea multa, dar kiwi, daca nu il mananci cu coaja, nu are farmec, acolo ii toata vit C.
mayan, ce praji ai mai facut??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
ada29 spune:
Salutare trupa,
Scuze de intarzaiere dar mi-am incarcat umpic bateriile cu o papusica de fata de un an de zile,doamne ce am mai dragalit-o,ce bine a fost.
Nico eu beau trei cafele pe zi deci eu ma incadrez in studiu.Lasa ca ma fac eu tatoasa numa'sa ma gravidesc![]()
Blue,imi pare rau ca te supara gatul si eu stiam ca oscilococcinum se poate lua si-n sarcina.Doamne da sa treaca
Menics,tinem pumnii si la tine,sunt sigura ca o sa-l dai pe spate pe iubitelul tau,votez si eu pt.invaluire,nu-i treaba lor cand ovulam noi,eu ma ghidez la ovulatie dupa mucusul care apare avand consistenta unui albus de ou,se si-ntinde ca si albusul.Sanse sunt si inainte si dupa ovulatie sa se prinda.Doamne-Ajuta!
Galli,Mona,Soricica,Frumusica,LYly,Simonia,Micomic o zi minunata si voua!
Ada
blue_flower spune:
Galliciana, cum naiba sa mananc coaja de kiwi? bleah....are puf....o sa ma gadile pe gat!!! hihihi
galliciana spune:
simplu, o speli bine, ca pe o piersica, si musti-harst!!! ![]()
Mona40 spune:
Blue, sa nu te puna gaia sa mananci kiwi cu coaja ca ai pus-o....
Iti raman pe limba toate acisoarele alea de le coaja...minuscule....
Ramai fara gust vreo cateva zile...
Curata coaja, cat mai subtire, tai-ei pe o farfurie si serveste-i asa...apoi bei si zeama pe care o lasa in farfurie....
Incearca si cu propolis, tinctiura sau com o mai fi...ca are antibiotic natural...
Si usturoiul are antibiotic natural.....nu prea se preteaza cu icrele negre si sampania sus amintita, dear merita sa te sacrifici
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
daca spala bine fructul,nu mai ramane mare lucru pe el!!
mona, de ce sperii fata?? ![]()
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Mai guze.....io prestam una bucata 'vaza' cu cafea pe zi, o incepeam dis-da-morning si o terminam pe la 1. Ever n-am baut 3 cani pe zi, desi s-ar putea sa incapa 3 cani in 'vaza' mea......sanii nu mi-au scazut, ca sunt mici de la natura...... Date fiind datele actuale, ca cica s-ar putea sa misune unul/doi mormoloci prin burtica.....am redus 'vaza' la o mica guritza. Se pune? O sa imi scada si 'bubele' pe care le am acum???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
In timp ce citeam articolul, si eu sorbeam o cafeluta cu lapte ...
Lasa vaza, ramai la gurita.
Daca incep mormolocii sa misune, stai linistita, c-o sa fii dotata. Ce bucurie!!!!