Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 5
adi2003 spune:
Io-s langa o canita de Fervex. Un inceput de raceala.
Tocmai ce am aranjat pozele printate in album. Mama merge in curand la o pensionare, la o colega de-a ei si mi-a dat de grija sa-i actualizez albumul, sa aibe cu ce se lauda. ![]()
Asa m-a strans Maria in brate ieri, ca niciodata n-am fost asa de iubita. Efectiv nu ma lasa sa plec de la ei.
Astazi a fost bunicul la ei si cand sa plece, Maria i-a adus ghetutele sa o incalte sa plece si ea. (fara sa fie vorba de plecare).
Ca si cum ar fi spus :"Ia-ma si pe mine, ca uite am adus ghetutele..."
Cata bucurie iti poate aduce un zambet de copil!
Album 1 + Album 2
andy.p spune:
...am reusit si eu sa termin pe aici,Alexia doarme,Andy la buni asa ca fuga pe forum![]()
De dimineata am fost in Parcul Balcescu la spectacolul de ziua copilului,ne-am intalnit si cu Daria,sa va spun ca Giulik era ca o printzesa??
Asta sper deosebire de Andy care s-a trezit cu fatza la cearsaf si ne-am certat de dimineata,era cat pe ce sa nu-l mai duc nicaieri...noah si ca sa ma pedepseasca ,si-a luat pe el o geaca pe care am zis ca o ducem la buni,ca numa pe acolo se mai poate umbla cu ea,n-am putut sa-l conving sa-si ia alta asa ca ma facu de toata
...da e un incapatanat ce n-ai vazut
...Nu bine am ajuns ca s-a pus pe alergat si of course si-a murdarit pantalonii,asa ca pe scena el murdar pe pantaloni![]()
Voi pune si poze , am filmat si dansul daca vreti sa-i vedeti.
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Andy era super elegant ! 
Atat de frumos au dansat toti copiii
tare emotiont si erau tare fericiti cu totii 
Io m-am tot uitat sa vad un carucior da` n-am vazut nimica ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
adi2003 spune:
Eu toata ziua am zacut la pat. Raceala asta m-a terminat, cred ca am avut si febra si o stare din asta de moleseala totala.
Acum parca mi-am mai revenit oleaca.
Maine trebuia sa mergem sa vedem o bebita, insa am amanat peste vreo 10-12 zile, din cauza mea. Asa ca o sa ne prezentam in saptamana botezului.
cristina22 spune:
Laura-iertare!!!N-am ajuns!!Avem mosafiri din De si avem programau' in functie de ei.Astept pozele!!
Bravo Andrei!
Simi-sanatate!!Daca nu vezi imbunatatire, suna un medic sau vorbeste cu o farmacista.Am patit-o si eu.Am tot luat fervex si degeba!Sper sa nu fie aceeasi forma, in cazul tau!!!
Gagix, este film 3d la Lotus.Nu l-am vazut, ca a intrat doar Andrei cu taica-su.In timpul asta, io mi-am facut de cap prin magazine.
Zicea sotu' ca e foarte reusit, iar Andrei... e pe spate
!!
Merg la perfuzia cu cafea.M-am culcat dupa 2.
cristina si Andrei
marius spune:
Sanatate tuturor si o duminica placuta.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Multumesc. Deja sunt mai bine. Ieri imi ardea tot capul azi sunt fresh. Inca raceala fara tuse n-am mai prins.
Si pot sa respir si pe nas. Doar vocea e putin schimbata. Mare deosebire intre ieri si azi.
Mercedes spune:
simina-sanatate iti doresc sa scapi cat mai repede.Tot asa cu febra mare fara tuse erau si barbatii casei. Amandoi pe tratament de mai bine de o saptamana si tot nu sunt ok adica fara febra dar cu dureri in gat mai ales cristi.
Am fost in orasel de pe la 12 pana acum.. mai bine nu mergeam....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
cristina22 spune:
Am fost si noi in orasel ieri dimineata.Nimic deosebit, la ora aceea.
Andrei nu a facut varicela, cu toate ca au facut toti copiii, inclusiv cei vaccinati.A fost d-rita sa-i vada si zicea cu privire la Andrei ca daca nu a facut pana acum, avand in vedere focaru', nu va mai face.Adevarul e ca de prin aprilie e tot in contact cu copii cu varicela.
AMR 5 zile de gradi...
Si nu in ultimul rand
COPIII NOSTRI PERFECTI 
Sa dea DD sa fie santatosi, voiosi, intelepti si norocosi!!
Revin!!
cristina si Andrei