Oradea (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Simi, Merce, o cheama sau nu Cristina ?

Nu cred, avea un nume maghiar, dar nu-l retin.
Nr-ul l-am primit de la o colega de-a mea din 2006 cu care nu mai tin legatura acum, deci nici nu pot intreba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIMI, unde exact in zona pietii decebal? Ca mama mea sta pe acolo, mereu am drum incolo, gradinita de ambliopi e cumva pe roman ciorogariu sau unde? Eu ador martipanul, daca e cu martipan neaparat trec pe acolo sa vad ce au.

DARIA, acuma lesin, zici ca Thomasul l-a facut doamna asta de care vorbesti? Si banuiesc ca toate minunatiile alea colorate sunt din martipan?? (cum spuneam, sunt moarta dupa martipan) Ia trimite-mi pleeease nr. si numele ei pe pm. Multumesc!! Apropo de Felix, eu am auzit ca e 50 ron biletul de intrare , sunt nebuni la cap astia...

MERCE, ai sters cumva ceva mesaj de-al tau? Ca tot fac referire fetele si eu nu pricep... Daca ai ceva sugestie cu tortul nu-mi mai zici o data, te rog? Cat despre bancpost, no comment, decat ca am lucrat la ei, dar in buc si nu cu clientii, insa ziua cand mi-am predat cardul de bancpost a fost o zi de sarbatoare pt. mine Ai rezolvat pana la urma?

LAURA, vrei o bataie buna? S-a gasit cine sa vorbeasca de clise si celulita... Citesc ziarul prin tine, vorba unchiului meu.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

SIMI, unde exact in zona pietii decebal? Ca mama mea sta pe acolo, mereu am drum incolo, gradinita de ambliopi e cumva pe roman ciorogariu sau unde? Eu ador martipanul, daca e cu martipan neaparat trec pe acolo sa vad ce au.

Locatia exacta nu o stiu ca n-am trecut recent pe-acolo.
Stii unde e Gradinita de Ambliopi de pe str. Menumorut? (intre Piata Creanga si Piata decebal)
http://harti.infoghid.com/harta/strazi/oradea/strada/menumorut
Cum se merge de la gradi spre Piata Decebal, pe culoarul ala ar trebui sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata... ca eu am una mare in fata.

Aici sunt pozele de la serbare:

http://family.webshots.com/photo/2699535700104517296zUhNto

A fost ff frumos,s-a terminat prea repede

Restu ??Pe unde umblati?

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

si noi avem cateva poze aici http://family.webshots.com/album/572953677DFLHNV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Superba Bianca - floricica de mac
Si felicitari absolventilor

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Felicitari Andy, cavalerul frumos al Laurei!!

Bianca e o scumpa!

Aici avem si noi poze de la serbare

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Foarte frumoase poze! felicitari absolventilor ... a trecut o etapa din viata lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am vazut poze foarte frumoase de la serbari. Mamaaa, da ce invechita ma simt, acum vad ca si la gradinita e cu predarea cheii si tablou de final

SIMI, eu patrulez mai mereu pe acolo, maica-mea sta pe strada paralela cu Menumorut, cum de n-am vazut eu cofetaria? LAURA, parca si tu ziceai ca pe acolo stai, stii care o fi? Acum e drept ca mi s-a mai intamplat mie si in birou la servici sa observ un ditamai ghiveciul cu floarea la vreo 2 ani dupa ce a aparut, de au ras si cu fundul colegele cand le-am intrebat cand a aparut floarea acolo

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

A aparut o cofetarie aproape de semaforul de pe dacia cu piata creanga mergand spre dreapta cum vi din rogerius, poate despre acea locatie vorbiti...si e si aproape de gradi ambliopi.

cristina-mersi de pm.

Mergi la inceput