America (165)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu iarasi nu am vazut pozele Andreei.

Miere vezi sa nu le inhaleze...

Lisa micuta ta este o dulce.

Ruxij garbage disposal ul ala e o mare prostie americaneasca. Eu te sfatuiesc nu arunca resturi de mancare pe el. In curand vei avea o clogged sink, resturile alea se tot depun pe teava...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Corina, dau cu aspiratorul la doua zile prin toata casa. Mai mult de atat nu pot face, oricum sunt cu ochii pe ei tot timpul.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ha, Miere, asa era, un buton de reset. Apasai pe ala si voila...merge din nou! La tine o fi fost gratis apasatu' pe buton, da' io era cat p'aci sa platesc pe vreunii ca sa faca minunea asta:)
Moama, dar ce ploua pe la voi. Si la noi a dat o ploaie de vara-doua, dar f. scurte. Ha, adineauri aveam un raton in curte, cre'ca a varsat fi-miu niste chipsuri pe acolo.

Mergi la inceput

Of of de lucru in plus...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Felicitari Andreea ! Bine ai venit pe lume Nicholas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetel nu e teapa,stiu vreo 4 persoane care il folosesc de ceva vreme si nu platesc nimic.
multumim dfe complimente
irina mc anticipat!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corina- nici mie nu-mi prea place, chestia aia la chiuveta la mine, butonul de unde se da drumul e fix langa un alt intrerupator si se pot confunda usor.......eu mai bag mana cand se infunda...brrr ,brr nici nu vreau sa ma gandesc

la noi au fost astzi 65Fm-am saturat de frig si geci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Andreea e mic dulce si mumos, pare sa aiba plamani buni vazui eu prin poza 19 . Sa fiti fericiti cu prichidelul si el cu voi.

Lisa ce bebelina dulce.
OanaDe tenis stiu de la 6 ani incolo, eventual un copil mai sportiv de la cinci.

Ruxij ratasi graduarea... si io era sa ratez concertul fiica-mii... am ajuns fara flori, fara nimic...in fine. M-am repliat.
Mi-o zis ea cu o seara inainte... sa-mi pregatesti rochita...
Asa am zis si eu ca o fost fain o sa pun niste poze cand m-oi mai aduna.
Saptamana asta fac programul hawaiian o zi plaja si castele de nisip, o zi discovery. Avem niste prieteni care si-au facut teza acolo si ne-au tot zis chestii faine sa vcedem ce o iesi. Fii atenta insa daca vrei seara plimbare sa va luati pantofi de sport inchisi ca ies la plimbare miriapozii. Si a doua chestie e cu Bogdan daca-i sensibil rau la soare sa-i iei costumas anti UV sa mearga in el.

Corina tu stii vreun site cu reguli de spelling?

Mergi la inceput

Pumba mie mi pare ca si miroase daca arunc pe garbage ala resturi de papa...

AB http://www.spellingcity.com/index.php

Noi avem aici in L.A. o scoala f buna (blue ribbon school)-middle si high school impreuna (unde culmea, se studiaza si limbi straine) dar este nivelul ff ridicat si mi e cam tarshala... In doua zile avem Open House la scoala si am s o intreb pe teachera Ralucai (ea acolo a graduat) daca s compatibile, Ralu cu scoala ori sa ma relaxez. Se intra f greu, tot loterie, dar anul trecut cu 11 copii pe loc.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Andreea, felicitari pentru bebe Nicholas
Daduse cineva un site mai demult cu un nene care citea orice cuvant in engleza.. adica iti arata cum se citeste orice minunatie complicata.. Io am bagat numele de familie ...
dar am pierdut adresa, mai stie cineva despre ce vorbesc?

Mergi la inceput