Pralinute belgiene 37
Raspunsuri - Pagina 14
anamana123 spune:
carmen, 
stiu cat ti l-ai dorit si stii ca-s speechless! felicitari si sa stea cuminte acolo pana la termen!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Antoanela23 spune:
Sal'tare fete cucuiete,
Trecu o sapt de la kara si nu am apucat sa scriu ca a fost frumos, mi-a palcut, mai vreau si voi sunteti toate super-dulci si sexoase foc.
Nu o mai scot la capat cu piticii, a fost unu pe sapt bolnav si acum sunt amandoi. Tusesc rau amandoi, Victor are si febra mare plus ca a vomat de doua ori aseara din cauza tusei, nu s-a mai intamplat asa ceva pana acum. Sunt amarata si stresata din cauza asta.
Pe de alta parte, Doamne fereste de mai rau.
Oana, bine ai revenit.
Nina, sanatate multa lui Reina si tie nervi tari. Sper ca Alex nu s-a imbolnavit.
Nora, imi pare rau ca nu ai vesti bune de la mama ta, tin pumnii sa fie bine.
Ana, sanatate multa si vacanta placuta.
Revin, pup
Poze 2009
Poze 2008
oanademunck spune:
Carmen wow, BRAVO! Felicitari din suflet! sa stea cuminte in burtica si sa fie sanantos/a! 

Multumim de urari, speram ca in vara asta sa urmam Ror si cu mine ca vad ca am ramas ultimele! Las ca noi producem direct 4 cel putin (2 ea si 2 eu )sa mai diminuam din decalaj!
Mihaela1171 spune:
Carmencita woaaaw si eu
; sa fie intr-un ceas bun, si sa fiti sanatosi amandoi
sarcina usoara !
Antoanela multa sanatate piticutzilor si sa se insanatoseasca amandoi cat mai repede 
O zi buna tuturor 

carmita_baby spune:
Va multumesc mult
stiu ca o sa fie bine si o sa am un bebe minunat (pentru mine va fi nu doar minunat, ci super minunat). Acum abia astept sa vad ce e ![]()
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Antoanela, am uitat sa iti urez insanatosire grabnica pentru piticuti. Si multi pupici pentru mamica ingrijorata 
Mello motanelul iubit
Antoanela23 spune:
Am zis ca revin si am revenit... dupa o zi.
Carmita, felicitari, ma bucur din suflet pentru tine. Iti doresc sa ai o sarcina usoara, fara greturi si alte probleme, sa poti dansa la kara pana-n saptamana 39. Iar bebe sa creasca frumos si cuminte si sanatos la mami in burtica.
Mihaela, Carmen, mersi mult pt urari, piticii sunt un pic mai bine, dar mai avem inca de tras.
Pup fetele,
Poze 2009
Poze 2008
danyelana spune:
Flicitari Carmen si sa ai o sarcina usora si fara probleme. Pt a vedea ce e mai ai de asteptat ![]()
Pupici
Acum
9+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
Doamne, anul asta e anul bombonicilor - bebe-pralinutelor ! super veste carmita! ma bucur mult pentru tine, mamica iubitoare a tuturor copilasilor ! sarcina usoara .... yupiiii!
simonette: tu ai aflat daca e bebik?
s-auzim numai de bine! si 

! Ma bucur mult pentru voi