Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)
Raspunsuri - Pagina 8
cayaaimee spune:
revin cu relatari de la circ, uitasem faza asta
: au strans prea tare la haturi un cal care s-a iritat si a iesit din formatie. In 5 sec eram din loja la iesirea din cort.
ce tampenie.....
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Ieri am ratat plimbarea cu biciceta,dar dupa cum vad ,astazi va fi frumos...Razvan cand s-a trezit azi dimineata prima data asta mi-a spus" Mergem afara?ca...nu mai poua
! Mergem sa alergam !
CAYAAIME - unde ai magazinul? Mi-a placut hanoracul cu Thomas...si slipul
,dar e mare pt el,are 3 ani...(lui Razvanel ii place orice este cu Thomas
!!!
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
ellinia spune:
Am intrat sa va salut! Nu stiu cum am reusit dar am racit bocna. Am bantuit ieri prin oras si mi-a fost cam frig si am mai mancat si aseara o inghetata. Mi-e frig, imi ard ochii si ma doare gatul ...Azi am stat mai mult in pat, tot am iesit din casa ca am avut treaba.
Dupa ce mi-ati povestit ma bucur ca nu am mers la circ. A fost exact ca cel de acum cateva saptamani, trist... Imi aduc aminte de circurile care erau cand eram noi mici. Oare mai exista circul de stat? Cred ca s-au raspandit in cele patru zari.
Mari, misto faza cu pupaceala la serviciu
. Are omul o placere sa vina la serviciu! ![]()
Danaaaaaa, mai da-le de lucru la colegii tai, e a doua oara cand ma viziteaza in ultimele trei saptamani si culmea, in acelasi loc. Ce mai face Ian? Laura, transmite-i Danei salutari daca va mai vedeti!
Va urez o duminica placuta. Eu ma duc sa ma bag in pat si sa beau un fervex.![]()
bianca.mia spune:
salutare fetelor, am intrat doar sa va salut, in timpul zilei nu prea am timp, asa ca doar noaptea, la ore din astea, la care imi dorm bebeii mai am timp si de net.saptamana trecuta a fost un maraton al interviurilor, incerc sa imi gasesc ceva de lucru, dar pana acum fara succes, nici oferta nu vad sa fie prea bogata, asa ca se si profita, iar cei care au cate un loc de munca vacant, mai fura putin la salariu.asta e, sper ca intr=un final sa gasesc ceva.ati fost la mc donald's,cum e?noi mergeam la iasi,dar nu ne omoram,nu era cine stie ce, doar ca spatiu de joaca pt copii, lg locul de mancat, dar in rest nimic iesit din comun, nici macar la capitolul mancare, ce e drept nici nu ma omor dupa fast food.poate e mai dragut aici, sper sa trecem intr=un week-end, poate facem o reuniune de grup, cu bebei cu tot, la mc.
.va doresc la toate un incep de saptamana cat mai bun,fara stres,copii cuminti si sefi ingaduitori.
maristef spune:
"neatzaaaa
haideti la cafeaaaaaaaaaaaaa
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI LA TOTI PITICIII!!

Ramonika vrei sa iti spun unde e job-ul cu pupaciosi??
salarul era destul de tentant si cu posibilitate de marire.....
probabil cand veneam din delegatie aveam si marirea de salar![]()
![]()
![]()
Ellinia 2 polidine, vreo 2 nurofen raceala si gripa, suc de lamaie cu grepfruit si esti ca noua!!! sanatate multa!
pupaceala la toata gashka!!!
mama Biutei
cayaaimee se pare ca ai avut adrenalina, nu gluma, la circ
LoraG76 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!!!!!!!!!!

o saptamana cat mai frumoasa si caldaaaa....mai reveni si o cafea mareeeee vineee...

carmen si stefiii
bianca.mia spune:
La multi ani, pui scumpi, sa cresteti mari si frumosi,sanatosi,norocosi si bogati.Iar Dumnezeu sa le calauzeasca mereu calea si sa le ofere ce-i mai bun pe lume. "La multi ani, copilasi scumpi de pretutindeni!"
Revenind la jobul cu pupaturi, mai as incerca, de ce nu, poate a av dnul dir ceva special pt tine, poate nu cere de la toti pupaturi, sau mai stii:))asta o fi politica firmei,trimitem mai vreo soacra la interviuri, nu ii mai tb aluia pupaturi:))
in rest va urez o zi cat mai frumoasa, si va astept cu o cafea aburinda
Laura25 spune:
Buna!
La multi ani la toti copii!! (dupa varsta sau dupa cum se simt in suflet!)
Cam urata vreme pt inceput de vara. Sper sa se termine ploile pana joi, cand avem serbare, pt ca au amenajat o scena in fata gradinitei, afara.
Maristef, am editat mesajul tau, ca veneau emoticoanele una dupa alta si intindea pagina mult. Nu te supara ca m-am bagat 
Cristina sanatate multa! Dana e plecata o saptamana la Poiana Brasov, la niste cursuri de perfectionare. (asa se zice acum la saptamana cand pleci brambura fara barbat si copil
, pe banii cui te-a angajat
).
Gata, tre sa inchid. Pupi! O saptamana buna!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
maristef spune:
LoraG76 multzam fain de ajutor!!
nu e nici o suparare!
acum am primit dojeneli din alt capitol pe chestia asta, nu am stiut ca se intampla asa ceva....
pupacealaaaa
mama Biutei