Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna!
Ce vreme urata!Si eu care aveam chef de plimbare dupa amiaza.

Maristef si eu vreau la mare!Mai ales pentru atmosfera de vacanta si plimbarile cu picioarele goale prin nisip
In apa nu ma bag ca se revarsa marea
Timp frumos si apa calda iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Bantui si eu forumul, in loc sa ma duc la culcare, ca nu mai pot de somn. Vad ca multa lume a plecat la mare, vreau si eeeeeeeeeu.
Sa aveti vreme buna si sa puneti multe poze!
Maine am o zi grea la serviciu, vreau sa vina wk mai repede sa pot dormi mult. Imi aduc aminte din "tineretile" mele ce mai dormeam.... Ma trezeam pe la 10, 11... Gata, ma duc la culcare.
Maine va astept cu cafeaua, daca reusesc sa ma trezesc in timp util sa merg la serviciu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hai sa va dau eu cafeluta de pranz.
Cristina ai ajuns la munca azi?
Ce-as mai dormi si eu dimineata in timpul sapatamanii; si in weekend nu mai am somn si ma trezesc pe la 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cred ca n-a ajuns, doarme si acuma...
Pe unde umblati, mey? O cafea n-ati fi dat si voi!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Hai ma, ca sunt pe baricade, ca intotdeauan, va dau si o cafea sa va dau desteptarea ...
Vine wk-ul! De abia astept sa dorm putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata la amiaza fetele!!!!!
scuze ca am tras chiulul dar am avut calc stricat ,a dat gripa in el si ma lasat cu ochii in soare pana azi,de luni,in rest suntem okai!!!1....vad ca lumea e deja fugita prin concedii,bravaaaaaaa,dau si eu o cafea mareee si bunaaa.

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

ce liniste e pe aicea, lumea e prin concedii,vreau si eu da cred ca anul asta nu, poate prin toamna cand prinde si al meu un concediu.vasuzem pe net un anunt ca inchiriaza o fata lg statiunea mamaia ap cu 3 cam cu 150 ron pe noapte, ar fi super pt 2-3 familii de mers impreuna, la hoteluri nu stiu ce tarife mai au.vreau si eu cafeaa,am constatat in dim asta ca borcanul meu de cafea e gol, asa ca astept sa adorma astia mici la pranz sa cobor pana la mag sa imi iau doza zilnica.week-end placut la toate ca mai e putin,chiar mergeti prin oras la manifestarile de ziua orasului, se anunta ceva frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutari!
De azi (inclusiv) sunt si eu in concediu. Pana pe 1 iulie. Nu plec din oras, ca am de alergat sa-mi fac PFA, pt noul loc de munca.

Cristina eu zic ca plec la mai bine. Si finanaciar si ca to ce inseamna stres si nervi la servici. O sa lucrez de acasa, programare (ce am facut si pana acum), pt o firma din Cluj. . Ma streseaza un pic ca o sa trebuiasca sa invat lucruri si stiluri noi de programare, iar eu in ultimii 7 ani am lucrat intr-un singur loc, cam cu aceeasi oameni. Am emotii, dar trag nadejde ca m-o duce capul si am sa fac fatza cerintelor.

Noi azi am fost o fuga in strad, unde erau pregatirile in toi pt manifestarile ce o sa fie in we. Nu mi-a placut ca au umplut strandul de tarabe si tarabutze unde se vand popcorn, cipsuri, inghetata, gratare ...Sper sa dispara toate de luni.

Carmen ai rezolvat cu calculatorul? Mii de scuze ca eu abia acum mi-am amintit ca ma rugasei tu la un moment dat sa-l trimit pe Sebi la tine sa te ajute cu un Corel. I-am zis atunci, el a zis ca ok, a doua zi. Apoi am uitat amndoi , tu nu ne-ai mai tras de maneca. Fii mai insistenta cand vrei ceva ajutor, ca noi uitam repede si nu ne suparam daca tragi de noi

Va pup pe toate! un we frumos sa aveti!!!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
Nu v-ati trezit inca??? Eu de pe la 5.30 bantui prin casa...nu's ce-am avut azi.
Va astept la o cafea!
Noi la 11 avem o petrecere la Dodo, la ziua unei colege de gradinita a Iustinei, asa ca mai tarziu dispar din zona.
Va doresc un week-end cat mai frumos!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neataaaa fetele!!!!!!!!
oooooo dar ce se intampla pe aici,vine o cafeaaaa mare si ceva dulce!!!o saptamana cat mai buna si frumoasa sa aveti!!!
ce faceti voi doamnelor ???cum ati petrecut wek.asta plin si incarcat cu evenimente care de mai de care,aglomeratia care a fost....,vedete si concerte....suntem un oras tareee
va pup dulce

carmen si stefi

Mergi la inceput