Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)
Raspunsuri - Pagina 14
maristef spune:
ellinia de ce nu l-ai lasat pe Stefan acolo?
numai tentativa??
in afara de vreo doi parinti cu care m-as bate non-stop, in rest sunt foarte multumita de echipa de acolo, si de educatoare si de ingrijitoare.
inseamna ca ne cunoastem din vedere, cumva...
mama Biutei
maristef spune:
Aripile nu sunt tigai 

Sunt farfurii de unica folosinta, rosii, capsate unele de altele, si deasupra CD-uri prinse cu litze
pe cap are o cutie neagra de la inghetata
maristef spune:
heeelp
ce se poate face cadou la o fetita de aproape 5 ani???
nu ma stuchiti ca nu stiu dar astept idei!![]()

Mama Biutei
crissandrada spune:
Maristef fata mea era innebunita acum vreun an si ceva dupa ponei. Are o gramada si mai scumpi (originali my little ponny) si mai ieftini si mai mari si mai mici si o casuta care se strange cu maner (sunt la diverta). Sau capsunica care sunt iar o varietate cu casute, cada de baie, carut, si mai mari si mai mici.Sau papusi barbie, bratz, Hannah Montana (dupa care e moarta fiica-mea si toate colegele ei
).
Sunt doar cateva idei
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
LoraG76 spune:
Salutare!
Noi acum am ajuns acasa, Iustina doarme ca am fost si la tara si s-a jucat cu iedutii si capritele..va dati seama cat a alergat.
Adriana, chiar m-am gandit azi la voi, cum se jucau fetele acum 2 ani pe la tara...Foarte frumoase pozele, de fete nu mai zic! 
Carmen, e tare dulcica Stefi si costumul i-a venit de minune! 
Mari, dar cum de ai asa idei pentru costume?? Ca eu n-am defel imaginatie, e un chin sa ma puio sa fac asa ceva... Designer trebuia sa te faci, mama draga! Foarte frumoase costumele Biei si ea e o dulce, se vede ca le poarta cu mandrie! Bravo, mamico, felicitari! 
Ramona, a avut si Iustina cand era micuta costum de "mariner". Sper sa gasesti! Cand sunt nascuti puiutii tai? Da-ne datele voastre sa le trecem in listuta.
Criss, poze noi nu mai ai? Cam peste tot e nebuneala cu serbarile astea, daca ar avea o sala mare cu scena ar fi altceva.
Plec, ca mi-e somn!
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maristef spune:
"neatzaaaa
haideti la cafeaa

cu lapte si ciocolataaa
eu am topit una dimineatza si cred ca acusica fug sa imi mai iau una.
Lora multzam fain pentru complimente.
Culmea e ca nu am prea multe idei dar cand sunt presata de orgolii (ca fiica-mea tre sa aibe costum concurent cu alti parinti), presata de timp...incep ideile sa apara!
E drept ca rezultatul (mai ales daca e si cu premiul 1) imi da satisfactii super (cand isi lua fiica-mea diploma pe scena eu boceam de mama focului de bucurie).
Criss sar-mana de idei, am o saptamana la dispozitie sa gasesc ceva...
pupacealaaaa la toata gashkaaa
mama Biutei
ellinia spune:
Mari, ti-a iesit foarte bine! Cu Stefan a fost o poveste mai lunga, m-a marcat foarte tare reactia lui in ceea ce priveste gradinita si nu l-am mai dus. O sa mearga acum, de la toamna, e mai marisor, stie si accepta ideea.
Lora, pozele sunt de la nunta? Foarte frumoasa Iustina, a rezistat toata noaptea?
Carmen, ce bine ii sta lui Stefi cu costumasul de albinuta! Sa stii ca s-a schimbat mult in ultima perioada, creste! Ia acusica vacanta, ce faci cu ea, o duci la bunici?
Eu nu sunt in toane prea bune, sunt si singura acasa, am vorbit cu o prietena draga care urmeaza sa divorteze si cred ca mi-a transmis ceva din starea ei, imi pare rau ptr ca are un copilas mic, in fine, nu va mai povestesc ca nu are rost.
Ce faceti in minivacanta? Va duceti pe undeva? Eu maine sunt iar singurica, poate este vreme buna sa ma plimb, azi nici n-am iesit din casa si ma simt cam ciudat.
Mergeti la vot?
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce mai faceti, fetelor? Nu v-ati trezit inca?
Va invit la o cafea!
Cristina, da, pozele cu rochia lunga sunt de la nunta unei verisoare. Nu a rezistat toata noaptea, pe la 1 a adormit, aveam camere luate acolo si a avut unde dormi. Avusese o zi plina...si spectacol la dansuri, si coafor si nunta...
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
'Neata!
O cafea, un ceai .. ceva? cu ce va servesc?
Eu sunt la munca si 'mor de ras'
. Asa as fugiiiiiii!
Voi ce faceti, dragelor? Cum fu in we? Ati votat?
Noi am fugit si sambata si duminica la iarba verde. A fost frumos tare, m-as fi dus si azi!
La serbare a fost cum a povestit si Criss: agitatie multa, aglomeratie. Era mai bine daca faceau afara, pe scena, pt ca nu a plouat. Nu stiu de ce au ales sa faca in sala. Grupa mica a prezentat 2 serii de dansuri. Frumosi si dragalasi foc toti. La prima parte s-a dus soacra'mea sa ii imbrace, sa-i pregateasca, eu nu m-am 'arata' si a fost f. bine. A dansat si Bianca, nu a plans deloc, a fost super.
La pauza dintre evolutii, cat i-a urcat in clasa sa-i schimbe pt dansul etno, m-a vazut Bianca si da-i bocete. Ca ea nu vrea sa danseze, ca ea vrea acasa, ca nu si nu. Nici nu am insistat, i-am zis ca daca vrea, bine, daca nu... la fel de bine. Asa ca a dansat Rares cu alta partenera, iar noi l-am admirat de pe margine.
Am pus poze noi de la serbare si de la iesirea de sambata
http://laurasn.shutterfly.com/gemeniirb/164
si un filmulet cu dansul lui Rares:
http://www.youtube.com/watch?v=HrswouGXDZU
Maristeff uau, ce super e costumul!!! Bravo! Felicitari pt idei si indemanare! Ti-au mai trecut nervii, sau tot in razboi cu toata lumea esti?
Carmen superba albinutza ta!
Dragalasa foc!
Adriana uau, ce fete mari ai! Cand au crascut asa?!? Ma bucur pt voi ca v-ati balacit in mare deja. Asa as fugi si eu!!! Dar pana in septembrie ... rabd, ca n-am ce face. Daca as sta mai aproape de mare sau daca ar fi autostrada de la Iasi la CT .. ehee... Dar.. rabd, ca asta e.
Sa pupi tare pe Lara din partea noastra! Ce dor mi s-a facut de intalnirile noastre
Hai, cand vii in Piatra?
Cristina!!! viatza e frumoasa, afara e cald si soare, ai un copil sanatos si destept si frumos, un sotz de care sa fii mandra. De ce te porti de parca nu ai toti boiii acasa? Ia! Capul sus, zambeste larg si lasa depresiile pt altii! 
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
maristef spune:
'Neatzaaaaa
eu sunt la muunca si mooor de somn.
ieri am fost in comisia de votare si am ajuns la 23.30 acasa
ma gandeam ca azi nu am nici un client in preajma....
dar se pare ca azi vor toti bilete de avion, plecari in Germania, Spania, Italia 

Nervii mei??
Sunt acolo si abia asteapta sa fie zgandaritzi

![]()
![]()
Ellinia daca te-a marcat reactia bebe-ului la gradinita si din cauza asta nu l-ai mai dus....s-ar putea sa o iei de la inceput .
Dar tre' sa fii mai tare ca el, ca dupa aia se obisnuieste si o sa planga daca o sa stea in vacanta, o sa vrea numai la gradinita![]()
![]()
pupaceala la toata gashkaaa

Mama Biutei