Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)
Raspunsuri - Pagina 11
crissandrada spune:
LORA LA MULTI ANI
. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi tie 

.
Laura ce zici? Avem maine vreme frumoasa?
Criss
de
Alessia si
Andrada
maristef spune:
feteleee,
va rooog ajutati-ma si pe mine sa inteleg niste fenomene....zic eu...cam ciudate....
Voi cat platiti lunar la intretinere, daca aveti centrala proprie si apometre?
cat dati pentru gunoi? platiti 3-5 mc de pierderi de apa???
mama Biutei
ellinia spune:
Mari, eu am un ghimpi contra asociatilor de proprietari. Cu fosta mea asociatie m-am razboit in continuu, am fost si pe la OPC si mi-au dat castig de cauza. Pierderi de apa platim si noi, nu stiu exact cat, iar gunoiul stiu ca e acelasi pret peste tot, parca 4,5 lei de apartament - uite, chiar am sa ma uit cand ma duc acasa. Orice ai face, astia tot te fura, iti baga cheltuieli gospodaresti care nu se efectueaza in realitate. Cel putin acolo unde stateam eu inainte plateam si becurile pe care si le puneau ei in casa, etc, revin maine, acum trebuie sa plec.
LoraG76 spune:
Cristina, Criss, multumesc! 
Mari, am renuntat de multa vreme sa mai fac calcule, ca n-am ajuns la niciun rezultat...
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maristef spune:
Ellinia eu platesc peste 10 roni pe luna pt gunoi!!!
chiar am un cui in creier si vreau sa ii amenint cu OPc-ul
saru-mana de info!
mama Biutei
maristef spune:
ceea ce ma nedumireste este ca desi am centrala proprie si apometre, platesc intre 70 si 90 ron pe luna intretinerea!!
pierderi de apa enorme, si altele care nu se prea justifica ca valoare.
Azi ma duc sa cer si eu sa vad facturile pentru ca trebuie sa justifice banii!
mama Biutei
carmenstefi spune:
hihihihihi maristef,rad de necaz dar toata lumea are prb cu asociatia si eu platesc tot ca tine ,cu toata centrala mea si apometre,tot timpul se fac reparatii si diverse chestii,intro luna ba am 70 lei in alta am 100 lei asa ca mam lasat pagubasa ca de cate ori faceam galagie nu era mult si se schimba omul la asociatie si tot asa,sa i iau pe toti la rand
,mama lor daca ma prind in toane rele fac galagie daca nu ,ata e......e romania si in ea traim!!!!!![]()
![]()
......te-am linistit????
carmen si stefiii

maristef spune:
da da m-ai linistit
]
deseara ma duc, nu sa ma cert, ci SA MA BAT CU EI!!
cica la primarie este un birou care se ocupa numai de reclamatii pentru asociatiile de proprietari si cica se mai si rezolva!!]
sa vad ce rezolv la mine si dupa...va invat si pe voi![]()
![]()
mama Biutei
Laura25 spune:
La multi ani, Lora! Ce-mi doresc mie iti doresc si tie si ceva in plus, toate bune. Sa ai multe, multe bucurii si sa realizezi tot ce iti propui! Sa traiesti 1000 de ani si noi sa ti-i numaram pe toti 

Criss eu asa zic, ca o sa fie vreme buna. Macar sa nu ploua, ca daca sunt 19-20 de grade e destul! Oricum, fii'mea are pregatita ie si rochita cu maneci scurte, subtiri tare. Sper sa vrea sa danseze, ca de Craciun a stat agatata de mine toata serbarea 
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lunna27 spune:
Lora,fata draga,LA MULTI ANI!sa fii fericita si iubita!
scuze de intarziere,abia acum am intrat,ne mai auzim maine sper,
o seara buna!