Unde mai mergem in vacanta?

Unde mai mergem in vacanta? | Autor: iulix

Link direct la acest mesaj

Acum ca vin vacantele si concediile ce idei de calatorie aveti? Pe unde mai mergem ca sa mai scapam de aglomeratia oraselor? Astept impresiile voastre bune sau rele despre cum a fost sau cum ar fi trebuit sa fie!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanca_2007 spune:

Noi mergem la Bran, cand vine vorba de munte, la Pensiunea Cehov. Am gasit o pensiune curata, multa liniste, o terasa superba, mult spatiu verde in jur, asezata la baza unui deal.... si ...cel mai important pentru noi, FARA MANELE. Imi place sa citesc o carte pe terasa, sa colind pe deal si sa ma joc cu pustiul in spatiul amenajat ptr. copii.

Cat despre Marea Neagra....mai greu cu recomandarile. In ultimii ani, am fost foarte dezamagita de conditiile de cazare si masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blanca_2007

Noi mergem la Bran, cand vine vorba de munte, la Pensiunea Cehov. Am gasit o pensiune curata, multa liniste, o terasa superba, mult spatiu verde in jur, asezata la baza unui deal.... si ...cel mai important pentru noi, FARA MANELE. Imi place sa citesc o carte pe terasa, sa colind pe deal si sa ma joc cu pustiul in spatiul amenajat ptr. copii.

Cat despre Marea Neagra....mai greu cu recomandarile. In ultimii ani, am fost foarte dezamagita de conditiile de cazare si masa.

Am descoperit si eu Cehov in primavara asta...un loc absolut special.

Litoralul romanesc, dupa parerea mea e o mizerie...mai mergem cel mult 3-4 zile la gazda noastra din 2 Mai.

In rest, in tara sunt locuri foarte frumoase, in special in Bucovina, Maramures, Apuseni, cu oameni primitori, gospodari, curati si cu preturi rezonabile fata de ce gasim prin locurile frecventate de bucuresteni (ex. V. Prahovei).

In vara asta vom incerca Delta (Sf. Gheorghe). Am mai fost, dar in tinerete, fara copii...sa vedem cum va fi cu ei.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput