Tipul scorpion

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Impusca-te acum: Berbec, Taur, Gemeni, Balanta, Leu.

[

terapeutul nu raspunde la telefon, asa ca ... am plecat sa caut pusca: sunt gemeni cu ascendent in leu! el e scorpion cu ascendent in scorpion. se putea oare mai rau?

ramonika... genial! e exact ce am acasa!jur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

ilia_99,

Parerea mea e ca nu trebuie sa te impusti... Mai degraba, daca va iubiti si vreti sa ramaneti impreuna, mergeti amandoi la terapie de cuplu pt a fi ajutati sa va intelegeti mai bine unul pe celalalt.

Eu, cand am o problema, aleg calea cea mai usoara de o rezolva.

Sper sa nu te superi din nou pe sfaturile mele atat de transante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

eu cand am probleme cu al meu scorpion.....trec la negocieri.......
altfel nu mere nimik.....
si dupa negocieri.........negocieri.....negocieri....capata fiecare ce vrea. si eu, si el.

Mergi la inceput

Daaa. Le plac foaarte mult negocierile. E nevoie de nervi de fier cu un astfel de barbat. Si de metode directe de rezolvare.
Vaicareala si reprosurile neproductive ii irita.

De fapt, si pe mine la fel, fiind tot scorpion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Ete cam asta e senzatia...exagrata putin,mea culpa...Fara a vrea sa laud,in general scorpionii sunt pe extreme:ori foarte timizi...foarte timizi,pun ochii in pamant,se inrosesc la maxim si isi iau o atitudine belicoasa...rusinosi...ori sunt foarte frivoli...deschisi,isi privesc potentialele "victime" direct in ochi,cocheteaza si flirteaza fara nici un scrupul...iar privirea patrunzatoare face cat o mie de cuvinte.
"Curtea" o fac surprinzand clipa de clipa partenerul,prin nou,spontan,fel liber de a trai si vedea viata...e un Don Juan.In toate aplica si o doza de indiferenta...mai catre mijlocul curtii...ca sa te aduca in pragul curiozitatii maxime sau a disperarii si te va surprinde foarte mult prin revenirea si intrarea spectaculoasa in flirt...

Si nu tradeaza,niciodata....familia si prietenii sunt cei carora le da tot devotamentul.Si iarta,insa nu uita...niciodata.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Excelenta descriere.mie mie se potriveste.Imi mai exersez "talentele" ocazional, asa ,daca mi se arata in fata vreunul interesant ca specimen uman , impresionant . asa, ca flirt lejer cat sa vada respectivul cat pot si ca pot destule.
faza 1. studiu aprofundat, distanta maxima.- cum se imbraca, ce maini are,cum vorbeste, cum scrie la calculator,e rapid,nervos, lent,pasional in ceea ce face sau rece si calculat, ce citeste, ce mananca, daca e atent cu propria persoana si are grija de el, etc
-relatiile interumane, de unde deduci rapid care is slabiciunile si care punctele forte,lucru demn de retinut pe viitor. cum se comporta(limbaj,gestica,mimica a fetei si corporala) in diverse situatii: de relaxare, cu sefii, cu sexul opus si in prezenta propriilor semeni (ca observatie,90 la suta din domni prind curaj in prezenta altor domni,singuri sunt sfinti) si mai important ce reactie au in fata diferitelor categorii de doamne /domnisoare. unul care respecta din principiu mamicile si glumeste cu domnisoarele are cu totul alt profil psihologic,reactioneaza la alte parghii in comparatie cu unul care trateaza sexul frumos in mod egal. pe cine priveste in ochi si-n fata cui e stanjenit, la ce distanta sta de unul sau de altul, pe cine si in ce situatii atinge, in fata cui face pasul academic in spate, in fata cui se simte bine si in fata cui stanjenit
-cum vb despre femei , la modul general, (daca) vb despre vreo fosta in ce termeni, cum vb despre parintii sai si despre cei mai in varsta, ce reactie are vis a vis de copii(reali sau adusi in discutie),cum isi percepe si cum vb despre maica-sa in mod special.
-care ii e spatiul personal delimitat vis a vis de alte dansele si cat de mult te lasa pe tine sa i-l invadezi
-daca cumva te atinge in gluma,greseala,unde te atinge :mana,par, etc
-daca ramaneti singuri,cat si cum si in ce sens isi schimba atitudinea si numai doua spun ca e ceva: ori se apropie mai mult,ori e totalmente indiferent si abia mormaie

-foarte important,unde te priveste prima data(ochi,decolteu,etc) si poti forta lucurile atragand atentia asupra aluia din urma ca sa vezi reactii, cum se poarta cu tine per ansablu in diverse situatii si in prezenta diversilor

Se pot afla multe informatii din intrebari simple, banale, si si mai multe din intrebarile adresate altora,dar care au ca tinta rectiile lui fizice. de ex ii apostrofezi un coleg/prieten cu care iti permiti
ca a cam facut burtica si daca dansul schiteaza vreun gest de se uita inspre a lui personala sau aduna usor umerii inspre fata e clar, are oaresice complexe mici sau mari fizice. cel mai bine si spontan reactioneaza o persoana cand nu este vizat, cand nu l-ai intrebat ceva pe el, gestica si mimica inconstiente spun mai mult decat un raspuns de cele mai multe ori gandit macar o secunda.

Toate aceste lucruri (si multe altele,imposibil de spus aici in cateva cuvinte) iti compun tie mental un puzzle despre persoana in cauza, fara sa fi nevoita sa apelezi la prea multa conversatie,fara nici un stop de farmece feminine,fara fuste scurte si clipiri galese si cel mai important,fara ca el sa stie prea multe despre tine sau ,cel mai important,fara sa stie ca e vizat(atunci isi calculeaza oarecum omul reactiile ) deci ai un avantaj net .

Si cel mai mai important, acest puzzle iti va spune tie punctele lui forte,slabiciunile,ce-l bucura ,ce-l supara,cata incredere are in el,ce gen de femeie prefera.

de fapt iti compun un tablou al nevoilor lui constiente sau inconstiente,pentru ca de multe ori realizam in viata ca aveam nevoi latente,pe care le desoperim abia cand apare cineva sa ni le arate. vei sti exact la ce reactioneaza, il vei simti din clipa in care il vezi in ce toane e si ce-i trebuie lui acum ,in secunda asta si exact aia ii oferi pe tava. tipului increzator in sine azi ii surazi si-l complimentezi,daca foloseste diminitive si are oarecum o atitudine paterna ii faci o confesiune mica,ii ceri un sfat, daca nu e in apele lui il intrebi direct ce are ,daca nu vb prea mult iesi si isi ceri scuze, ii respecti spatiul intim si faci un pas in el atunci cand iti permite,intr-un cuvant te pliezi pe comportamentul lui atat cat sa simta nevoia sa te vada si maine, se se creeze o mica dependenta .

daca glumeste, usor si finut, cum fac multi pe care ii duce intelectul, glumesti colegial, exceptand situatiile cand glumeste cu tenta de flirt. stiu eu unul caruia i-am spus ca X nu-i genul meu,m-a intrebat la distanta de cateva secunde care e genul meu ,am rosit si am evitat sa raspund la una,doua,trei intrebari de genul asta. a renuntat si cateva zile distanta, nu ma mai intreba pe mine, intreba colegul ,cu mine de fata.n-am vazut,n-am auzit nici asta pana am prins momentul oportun. o gluma a mea cu colegul,daca m-ar caza o zi doua, ca ploua afara si eu n-am umbrela,colegul raspunde "ehei,daca as avea vreo 20 de ani in minus te-as caza", mister intelect nu se abtine si-si intreaba colegul "dar mie...cam cati mi-ar trebui in minus s-o cazez" si eu raspund,si n-am facut-o niciodata pana atunci, scurt "vreo 15 in plus ca sa ai somnul linistit noaptea"

daca e genul magnet pt dame,nu vei impresiona apeland la frumusete si senzualitate, fraze inteligente ,cel putin nu cele obisnuite ,pt ca sti perfect ca e satul de asta. la fel nu-l impresionezi c-o invitatie la suc sau cu cerutul IDului daca e genul care prefera sa isi aleaga prada si evident ca daca l-ai scanat suficient si pe ascuns sti perfect CE anume il inmoaie.

Unul care isi reprima prea mult trairile si il are pe "trebuie sa..." in cap va ramane placut surpins si se va prinde in jocul uneia zburdalnice ,care tranteste usi de perete si exclama c-ar sari pe geam cu umbrela in ploaie si daca i se lateste gura sau zambeste in coltul ei melancolic,l-ai mirosit, ar vrea sa fie asa si el si-i place.
Daca e sa zapacesti bine, zdravan, atragi,te retragi, joci teatru incercand diverse ipostaze sa zapacesti efectiv, sa nu mai stie ce esti,cine esti nici ce vrei de la el. acum il poti face sa exclame un waw! referitor la cunostiintele tale si la maturitatea de care dai dovada in discutii si a doua zi esti imbracata scolareste, cu fustita plisata si agrafe-n bucle si-l poti ruga frumos si rumen in obraji sa-ti faca nod la cravata de la uniforma : ca tu nu sti si daca-l vezi ca incepe sa se intrebe unde ti-ar putea si calca respectiva cravata e clar ca ai in fata un om zapacit, confruntat cu ceva ce n-a vazut,n-a auzit in materie de flirt .privesti in ochi, tintesti si cauti privirea, te retragi si te uiti in pamant rusinat, agiti si calmezi, poti conduce un joc de-a soarecele si matza cat vrei, pana la ce punct vrei, daca sti cu cine joci si daca i-ai facut scanarea de retina eficient( si el nu ti-a facut-o pt ca esti prea agila,prea schimbatoare in atitudini,stari si reactii ca sa formeze un puzzle-ul )

A, sa nu uit...scorpionii in mare adora lupta(intelectuala in special si flirtul in particular), dar sunt prea putin interesati sa si revendice premiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

flaviutza,

Esti chiar indragostita de scorpioni. Super !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

pana sa inteleg faptul ca scorpionii iubesc lupta.....
eu, leu, mergeam pe premisa ca ce-i de rezolvat sa se faca pe LOC si cat mai repede posibil.
no way!!! nu am cu cine!!!! tre sa astept momentul cu pricina....., mai exact fiecare problema se rezova dupa ce parcurgem un ritual anume. o sa radeti!!! poate!! mai intai el evita subiectul...ca dupa o zi, doua, trei sa vina cu idei referitoare la acesta. la inceput, pana sa ma prind.....ma dadeam cu capul de toti peretii!!! nu pricepeam cum poti sa amani SUBIECTUL si cand readuce subiectul in discutie, nu o face DIRECT. no way....
mai am multe lucruri de invatat despre acest nativ, tocmai de-asta mie , personal imi sunt de folos toate cele scrise pana acum.
inca ceva, mi-am amintit!!!cand ii deranjeaza ceva.....tre sa ghicesti tu....iar...muuult mai tarziu am observat ca sunt si lucruri care-l deranjeaza. pana atunci credeam ca chiar nu-l ofenseaza nimic si ma gandeam ca am eu oarescare probleme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Sotul meu e scorpion. Eu sunt peste. Primul cu picioarele pe pamant , celalalt cu capul in nori.

Ce vad la sotul meu:

- foarte competitiv.
Si cand doarme viseaza ca lupta.(De obicei cu oamenii rai, ca sa ma salveze pe mine.)

- E greu sa-l convingi ca poate sa se bucure de lucruri simple si mici...pur si simplu.

- poti sa te bazezi pe el 100% in rezolvarea unei probleme.

- niciodata nu ramai in pana de bani.
Daca esti sotie cheltuitoare, esti safe cu el, nu veti ramane niciodata homeless. Numai ca e bine sa ai si tu banii tai. El e foarte precaut cu banii pe care ii castiga, ii investeste in lucruri mari de obicei. Daca tu nu faci bani, risti sa te consideri controlata. N-o sa-ti lipseasca absolut nimic, o sa ai tot confortul necesar dar asteapta-te sa te intrebe de cheltuieli. Se simte safe daca are un cont bun de savings in banca. Cand imbatranesti, incepi sa apreciezi asta la el.: )

- nu-i plac partenerii care sunt dependenti de el 100%( ii place sa aiba un partener destept, independent)

- admira oamenii care-l "challenge". Ii place sa i se spuna Nu.)

- isi iubeste familia din tot sufletul si e 100% pt ea.

Nu stiu cat e zodie si cat e educatie de la parinti.
Ma duc in urma sa citesc sa vad ce au spus alte fete. Poate astea sunt chiar caracteristicile zodiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Mi-am mai amintit:

- ii place riscul. E dependent de adrenalina.
Ii place riscul calculat in ceea ce priveste deciziile majore in viata, au iesit foarte bine pana acum dar sper sa nu mai ia alta decizie majora curand. : )
Intotdeauna reactia mea initiala a fost sa zic NU.( mie nu-mi plac riscurile). Dupa discutii intense am ajuns la DA.

Si ii place riscul pur si simplu pt deciziile minore.( ca mersul la cumparaturi iarna numai cand e gheata de 2 centimetri sau in timpul primaverii cand e Tornado Watch)

Mergi la inceput