Tipul scorpion

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie mi se pare ca se gandesc doar la sex...mai mult decat altii

Oricum , ascendentul conteaza enorm, da mai multe caracteristici decat zodia.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ei da,monabela,chiar ca asta e RMN,disectie sau ce mai vrei tu...nu stiu daca ai scris asta de la tine sau ai copiato de undeva...de fapt nici nu mai conteaza...dar ai facut un lobby frumos scorpionului si eu una m-am regasit in 90% din cele scrise de tine...deci,functioneaza!(ca-n reclama la Nestea).
Pe de o parte,as mai adauga eu la ce au scris fetele aici...ca in fiecare zodie sau in genneral vorbind,sunt atatea tipuri de caractere umane.Ceea ce se scrie despre fiecare zodie in parte sau in speta de scorpioni,sunt lucru general valabile.
O iau de exemplu pe Mina,dar si pe mine,in convietuirea alaturi de un geaman...chestie care contravine total "codului" zodiacal,daca e sa ne luam dupa scripte.
Si eu am avut de-a face in viata cu un Peste si cu un Rac.Pe mine,sincer si fara rautate,aceste doua caractere zodiacale m-au plictisit imens de tare...si daca ar fi sa ne luam dupa ce se scrie...as fi facut partida ideala cu ei...Pe Peste imi venea sa-l dau zilniic cu capul de pereti,ca era atat de moale si se lasa condus in viata fara nici o impotrivire,nu avea curajul unei decizii...dar sa revin,ca sa nu nasc o polemica,era un caracter particularizat al zodiei Peste.Asa ca am incetat colaborarea la proxima ocazie,nu mai reprezenta nici un interes,o data descoperit in toate amanuntele lui sociale,financiare si sufletesti.
Pe Rac l-am suportat cu stoicism in cei doi pasi inainte si unul inapoi....pana am zis stop...Obosisem sa-l tot conving sa mearga doar inainte.La ambiele caractere de mai sus,m-am luptat cu o incapatanare dusa la extrem,in sensul ca puteai trece cu concasorul peste ei si nu vroiau sub nici o forma sa accepte si o alta opinie,cand le intra ceva in cap....chit ca realizau ulterior prostia in care statusera.
O relatie intreaga am avut cu un Berbec...greu,foarte greu...insa cu toleranta si intelegere...treceam de hopuri.
Cu Taurii m-am inteles bine...eram ca pe aceeasi lungime de unda.
Cu Leii...am avut mereu o relatie de colaborare...m-am inteles bine cu caracterele astea si ma inteleg si acum,insa am invatat ca nu suporta sa fie contrazisi,chit ca le arati negru pe alb ca nu au dreptate...trebuie sa-i lasi sa experimenteze greseala,ca vin pe urma singuri si isi cer scuze.De asta imi plac Leii,au simtul responsabilitatii si recunosc daca au gresit.E o chestie,parerea mea,de altruism.
Cu restul zodiilor,ma inteleg bine...accept omul prin prisma felului sau de a fi si daca ma accepta,de obicei,iese ceva frumos...caci asa cum scria mai sus...cat timp accepti un scorpion cu bune si cu rele si ti-ai facut loc in casuta sufletului sau...apoi fi sigur ca te va purta acolo pana pleaca in cealalta lume...pe veci,chiar si daca prietenia se destrama,tot isi va aminti mereu de prietenia care a fost si va privi cu nostalgie in urma.
Cu Geamanul meu...hehehehehehe...cred ca asta e o chestie care ne leaga:eu descopar in fiecare zi cate ceva nou...in fieccare zi plec in "expeditie" emotionala,familiala....si de orice natura...si banuiesc eu,asa mi-a dat de inteles...eu ii ofer acea siguranta a deciziilor,poate chiar gandul direct si felul de a privi doar inainte.
Celor ce se sperie de scorpion...hehehehehehe...nu fac apoteoza zodiei...insa daca veti avea rabdarea si curiozitatea de a primi "acceptul" de intrare in viata unuia...aveti numai de castigat,atata vreme cat il respectati si incercati sa il luati asa cum este,si cu bune si cu rele.
Sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Asa e Xio, cica ascendentul marcheaza reactiile primare in fata oamenilor noi, situatiilor noi, de fapt defineste comportamentul nostru de suprafata. Eu sunt scorpion cu ascendent in scorpion, ala de care vb in primul topic e scorpion cu ascendent in capricorn. Ca reactii si comportament initial eram totalmente diferiti, el mult mai inclinat spre real si concret, mult mai calm si cu picioarele pe pamant,ma rog atat cat poate fi un scorpion calm si realist, eu mai...zurbagie.

Mai are un comportament in oglinda, daca as putea spune asa.faci un pas spre el, face doi catre tine. faci un pas in spate, nu va incerca sa te convinga sa inaintezi, ci se retrage mai mult decat tine.

Asta o cred si eu, sunt cea mai...inclinata spre sex si senzualitate zodie, cunosc mai multi si barbati si femei si fix asa este.gesturi , pozitie, ochii, parca totul spune SEX.

Rilbuc, daca cetesti despre scorpioni o sa vezi ca cica sunt 2 tipologii diferite , opuse.una negativa, alta pozitiva.unii altruisti pana la refuz ,altii razboinici si agresivi, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hihi, ce subiect
eu sunt scorpie cu asc in rac si husband e scorpion cu asc in capricorn
sunt muuulte de spus despre scorpioni, n-am timp acum sa dezvolt, vroiam doar sa zic prezent

Ana,

ah, relatiile mele de pana acum au fost 50% cu scorpioni, 50% cu lei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

eu stiu doar ca si napoleon a fost tot scorpion...si pana una alta a fost napoleon.nascut pe 11.11 la ora 23 noaptea.

o intrebare pt scorpioni...si daca am fost lasata sa intru adaaanccc in mintea unui scorpion...ce sa inteleg, ca are o infinita incredere in mine/ca ma testeaza?

a, si scorpionii tradeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

woowww!!!
flaviutza, dar se pare ca esti fascinata de scorpioni!!!!
ce-am citit in raspunsul tau referitor la ei.......e chiar extraordinar.
am deschis acest subiect ptr. ca....am in dotare de circa 5 ani de zile un scorpion. si deoarece pana atunci....cunostream doar o singura zodie, careia ii apartin...adik leu.....nu am avut capacitatea de a vedea partile cu adevarat interesante ale zodiei - scorpion. mergeam pe premisa ca cine nu este un mare extrovertit - nu exista!!!
si dupa atatia ani, si dupa atatea si atatea prin cate am trecut impreuna, si bune si mai putin bune (care nu au fost putine la numar) - mai ales ca a fost dat sa trecem prin extrem de multe schimbari.... - iar eu, personal, nu doar ca urasc schimbarile.....chiar le detest......

in fine....la prima vedere, scorpionul arata doar un personaj calm, echilibrat, extrem de vesel, am regasit si eu privirea magnetica de care pomenea flaviutza.....dar.....parea ca se ascunde in spatele unui zid impenetrabil.
mi-a luat ceva ani sa-mi dau seama ca acea calmitate ascunde multe trairi interioare, multe dintre ele de o intensitate f. mare.
mi-a luat mai putin sa vad ca de fapt e de o gelozie......covarsitoare, pe care iar o ascunde f. bine. sau cel putin reusea la inceput. ptr. ca fiind leu, ma asteptam si stiam sa interpretez doar mesajele spuse cu surle si trambite. in timp....am deveni un mai fin observator si am invatat sa vad ca si TACEREA poate ascunde in spate o mare furie, o mare gelozie....s.a.
si ca sa va relatez un aspect care mi-a aratat primul lucru palpabil despre scorpioni.......
eram la un moment dat la o cumpana foarte mare a relatiei noastre. eu credeam ca nu ma iubeste.....reluasem legatura telefonic cu un fost amic. ca sa nu ma simt vinovata de ceea ce fac....evident ca i-am zis asta scorpionului din dotare.
ei bine, eu sa fi fost in locul lui, as fi tipat, as fi urlat si toate cele
. stiti ce-a facut......a facut un gest incredibil de romantic prin care mi-a asigurat ca m-a iubit, ma iubeste si ma va iubi toata viata, indiferent de atitudinea mea.eu, doar de asta aveam nevoie, ptr. ca ma indepartase chiar el, prin ceea ce interpretam eu a fi raceala. dar......nu era deloc asa!!! avea doar un alt fel de mod de a-mi arata ceea ce simte, mod pe care eu la acea data nu puteam sa-l inteleg.

Mergi la inceput

Helen, eu sunt la randul meu scorpion cu ascendent in scorpion ca sa fie tacamul complet si pot vb pasional si diseca in mici amanunte persoanele care m-au sau ma impresioneaza. acelasi discurs l-as tine si despre taurul de fi-mea si despre taurul de barbatu-miu ,care e fix la polul opus dar ne completam perfect, exact cum scrie la carte si care imi echilibreaza perfect nebuniile si hatisurile mintii si pe care il scot perfect din letargia statului in casa cu telecomanda in mana si nu cred c-am putea trai unul fara altul. eu as sari cu parapanta,la propriu sau la figurat si mi-as rupe gatul iar el al inlemni in rutina lui si-ar deveni anost si trist,si-ar pierde stralucirea pe care o are alaturi de mine.

ca sa va distrez oleaca...vineri voiam in oras. acum, aici.voiam sa stau lenesa la terasa,cu un pai in gura si-o bere in mana. taurul meu stabil ca un bolovan incepe sa se uite pe geam, ca vine ploaia, ca sa rezervam o masa la un restaurant, eu nu si nu, disperata trag o fusta pe mine si-un tricou si astept batand din picior si fumand doua tigari la rand pe cochetul taur care pana nu i se pare lui ca arata PERFECT nu iese din casa. intre timp cerul se tot inchide, taurul se tot dichiseste in oglinda, eu sunt din ce in ce mai disperata si am in fata ochilor teresa si berea si paiul cu care sa beau bere cu cola,sa stau sa analizez lenesa trecatorii, sa-mi adie vreun vant lenes prin bucle,sa lenevesc acolo pana la refuz.

am urlat odata la el un HAI! si-am plecat, cu masina, ca domnul e prevazator,dar doamna a comentat ca o sa beau bere singura. vreau sa spun c-am inghetat efectiv , se pusese un vant de-mi sufla paiul din gura ,imi placea si nu-mi mai placea,ma bosumflasem in fata berii si ma uitam la ea chioras. pana s-a facut 9,15 si calmul meu sotior a conchis ca ratam rezervarea la restaurant (pe care o facuse pe ascuns,cat eu pufaiam pe balcon).

Eu,scorpion nu gandesc, nu stiu decat ca VREAU si cand nu-mi iese stau bosumflata ca de ce nu mi-a iesit,desi era clar de la inceput ca nu-mi va iesi nimic in cazul asta. Ah, pardon mi-a iesit distractia,gratie sotiorului care m-a dus in ristorante.

De ce spun asta....pt ca daca in locul taurasului de sot era fostul scorpion(si am avut situatii din astea) daca io ziceam "hai la terasa, desi pare ca vine ploaia, vreau sa simt aer deschis" el plusa zicand c-ar fi mai bine sa bem o bere in varful muntelui de la fo 15 km si eu ma adrenalinam si mai mult si uite asa rezulta o imagine idilica, cu doi destepti uzi pana la piele si nemultumiti pe natura asta pacatoasa care nu vrea sa-i asculte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dov

eu stiu doar ca si napoleon a fost tot scorpion...si pana una alta a fost napoleon.nascut pe 11.11 la ora 23 noaptea.

o intrebare pt scorpioni...si daca am fost lasata sa intru adaaanccc in mintea unui scorpion...ce sa inteleg, ca are o infinita incredere in mine/ca ma testeaza?

a, si scorpionii tradeaza?

Da, are incredere din cate stiu eu .si eu procedez la fel in relatiile cu tertii.

Nu nu tradeaza la modul general, daca nu ai facut-o tu primul.

Apropo de radiografie. Eu ies cu prietenii,prietenele pe la tersa. in grup mai vine mai nou unul, fratele uneia, interesant ca specimen, deci radiografiat asa,de curiozitate. Omul inteligent, cu lipici la fomei, vreo 40 fara ceva ani, burlac convins. dar mare "crai" daca e sa spun asa, trag frate la el ca la muste.

mai frate si nu-l pune sfantul sa se ia de tricoul meu(pe care scria micut si fragil "play with me" ) si sa ma intrebe pe sub coltul buzelor cu cel mai inocent si ingeresc zambet daca vreau sa ma joc si cu el...i-am raspuns calm ,fixandu-l ca ne jucam , daca stie ca il tin jucariile...

Sa ma omoare sora-saa...ca de unde stiu, ca ala cica are oaresice probleme cu functionarea jucarioarei...ca cine mi-a spus, etc,etc. i-am explicat fetei ca mi-am dat seama (nu ca are fix problema aia, dar ca exista una) din reactiile lui, din felul cum respinge anumite avansuri verbale sau gestuale ale unei anumite categorii de femei, din faptul ca face glumite cu tenta sexuala doar atunci cand sunt minim doi barbati alaturi si in rest e foarte politicos pana la raceala vis a vis de doamne ,etc,etc, i-am palavragit cam tot ce m-a adus pe mine la concluzia aia.

No si aia i-a zis lu frate-su si ala cica si-a pus mainile in cap si a zis ca nu sunt normala.

aveti grija doamnelor de scorpionii mneavoastra :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu scorpion, el scorpion...........nu zic decat atat : apele linistite sunt tulburi.........

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

Napoleon Bonaparte s-a nascut pe 15 august. Asadar, un leu veritabil

Mergi la inceput