Aspirante cu vechime "medie"(35)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
Mihaelacg sa-ti traiasca fetita...este tare frumusica 
Arde Doamne Ajuta sa fie cu ochisori 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
oanaiacovita spune:
Neata!
Dau 
.
la fetele cucuietele!
Oana ... in episodul II 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
mvb spune:
Buna fetelor,
Daca nu vreti nici cafea, va invit eu la un gratar ca tot se facu vremea buna dupa cele cateva zile de ploaie!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Fetelor, ma dor ingrozitor ovarele....zilele astea sunt la ovulatie...oare de asta ma dor asa groaznic?.....sau or fi si ele meteo sensibile si ma anunta ca isi fac treaba?![]()
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
oanaiacovita spune:
Monica, sigur e de la ovulatie. 
Si eu vreau un gatar, ca la noi tot frigut este. Am facut si eu unul, dar la aragaz...
Oana ... in episodul II 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
CrisaS spune:
Hai sa traiti:)
Mi-ati mai lasat si mie cagea:)))) ce bine!!!
Mai puturoaselor unde umblati?
Oana si eu ma amagesc cu gratar la ragaz,dar nu are acelasi gust...gratarul ...afara e gratarul afara:)
Noi aici mai slabut ...am mincat weekendul trecut gratar facut la de-ala electric , nu e la fel nici ala..a fost facut afara dar...:)))))), sunt cusurgioaica nu?:))))
Durerile draga Monica....da de la ovulatie...si pe mine ma doare de crap..problema e ca nu se prinde:)))))
Va pup fetelor..vad ca celelalte sunt plecate..
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png
andira spune:
Salut, ma primiti si pe mine?
E a doua oara cand trec pe aici, desi nu chiar pe aici, prima data am fost la Mamici din nou aspirante, care intre timp vad ca a "cedat"
.
Deci, vreau si eu inca un bb, desi nu m-am chiar apucat de treaba, pt ca sunt in "acea perioada" a lunii.
Cam atat deocamdata, abia astept sa incerc din nou sa raman gravidutza. ![]()
CrisaS spune:
Ehe tu vrei INCA un bebe noi nu-l avem nici pe primu...dar sigur ca poti sta cu noi!
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png
andira spune:
Crisa, scuze, nu vreau sa incurc pe nimeni, dar nu prea stiu unde sa ma duc prin subiectele de la topicul asta
.
La FIV nu, 20 de ani nu mai am de mult, nici 35 inca, si citind pe sarite pe aici parca am vazut ca mai sunt mamici cu copii, sau am citit in diagonala aiurea? Recunosc ca mi se mai intampla ![]()
Si am vazut listuta de pe prima pagina, cu mamici si copii, de-aia m-am bagat si eu.
mvb spune:
Andira draga, nu-ti fa probleme, ai ajuns exact unde trebuia. Sa stii ca aici la topicul asta suntem toate una si una, adica fulgerate, strafulgerate, tunate si adunate cam de peste tot
....chiar daca ai citit pasareste si ti se vom parea ciudate, nu bate in retragere.....multe suntem la ovulatie si de aceea suntem cam duse cu pluta
.....bine ai venit in clubul nostru si cat mai repede sa iti gasesti o odisee.