Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 18
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 cand o prind pe paracioasa aia mica de Delfi,ii pun o piedica...pe scari |
deci care v-a sa zica imi vrei raul...sa imi pui piedica...dar cred ca pe de alta parte imi vrei si binele, caci vrei sa ma duc in fund pe scari sa iasa cu ochi. daca in loc de ochi in burta imi sar mie ochii din orbite, deci tot rau imi vrei.
bine fata frumoasa cu ochi schimbatori si buze rujate...fie cum vrei tu, da eu tot il bag la o fizica cu tine pe max. plata, sa ti-o faca el
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Agent 007 din cauza de copii tragatori(de mana) am scris Misha in loc de Miha
scuzoaiele mele.
In clubul fumacioaselor intru si eu.
Eheee cu Raducu al meu e poveste lunga si da la 11 ani leganam fara sa fi nascut
.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
misha71 spune:
Unde dreak a disparut mesajul meu?????
Deci sa mai fac un efort sa-mi trezesc neuronul:
Puppa- sa faci un filmulet cu cascadorii risului, ca sigur Mr.Bean e depasit in atare situatiune ![]()
Vreau si io x si 0!!!!
Da io unde le mai pun? 
coana closca sa-ti traiasca puiutii si sa fie sanatosi!
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui devoska Dodo, vazut pozicile. Ai o printesa scumpica foc . Sa va traiasca! Supermeserias dresul de la botez ![]() |
Multumesc de urariBlogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui misha71 La multi ani Elenelor de Dodo, Mihaela, Vio, La multi ani Mihnea (Costin) cu intirziere, dar cu scuzele de rigoare La multi ani frumosi lui Dan de Dodo, lui ariel, lui romana74 si frumoasei Tzuni si chiar daca nu ne mai vizitati eu va urez sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata! |

si voua numai bineBlogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
misha ia sa te vad...zero ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
mihaela77O spune:

...dar de fecire,dupa ce am vb cu voi despre numere de teledon,mi-am zis sa vb cu fata de la fundatie,si?surpriza...!mi-a pus la dispozitie cele doua numere de teledon pe care le are fundatia,sa le folosim pt mihaitza,asa ca iata-le:
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
inca nu-mi vine sa cred...dar o sa am nevoie si de ajuotrul vostru,care credeti ca puteti sau stiti cum,ajutati-ma sa le mediatizez in presa si tv national,ca aici local ma descurc,dar national mai greu....
kay,vreo idee ceva?help...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
multumim de intrebare
suntem bine
.
Care vrea sa slabeasca ???Eu am reusit sa fiu la fel de slabanoaga ca si inainte de a ramane
completand dosare si umbland dupa hartii.
Azi am depus doasrul pt CIC sper sa nu le vina vreo idee ca le-ar mai trebuie ceva...sper.
Joi intru cu Bodo in comisie,mai am nevoie de doua hartii una doar sa o ridic de la secretariatul Policlinicii1 iar pe cea de a doua nu cred ca o pot obtine(nu-i obligatorie,dar ar fi utila si ar exprima adevarul)
.E vorba despre o hartie de la oftalmolog(Donu' avand cataracta),cu controlul aferent,dar...Cum sa ma descurc eu cu mandra-n brate si cu el nevazand din cauza picaturilor...cum ???
Azi m-am enervat si la gradi caci ia dat educatoarea o poezie ffff grea pt el,care il complexeaza fiind f lunga si cu litere pe care el le poceste dar ea e tampa rau...i-am explicat caci daca vrea ca Bodo sa spuna poezie sa-i dea o strofa mai pt el sau il invat eu o poezie 

Vine vara si-s fara logoped
Dar o sa gesesc si loc de dat cu capul pana o sa gasesc iar banuti pt terapie in particular (in timpul anului scolar face gratuit)
Vio felicitari pt campion
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna dragelor, multumim de intrebare Care vrea sa slabeasca ???Eu am reusit sa fiu la fel de slabanoaga ca si inainte de a ramane completand dosare si umbland dupa hartii.Azi am depus doasrul pt CIC sper sa nu le vina vreo idee ca le-ar mai trebuie ceva...sper. Joi intru cu Bodo in comisie,mai am nevoie de doua hartii una doar sa o ridic de la secretariatul Policlinicii1 iar pe cea de a doua nu cred ca o pot obtine(nu-i obligatorie,dar ar fi utila si ar exprima adevarul) .E vorba despre o hartie de la oftalmolog(Donu' avand cataracta),cu controlul aferent,dar...Cum sa ma descurc eu cu mandra-n brate si cu el nevazand din cauza picaturilor...cum ???![]() Azi m-am enervat si la gradi caci ia dat educatoarea o poezie ffff grea pt el,care il complexeaza fiind f lunga si cu litere pe care el le poceste dar ea e tampa rau...i-am explicat caci daca vrea ca Bodo sa spuna poezie sa-i dea o strofa mai pt el sau il invat eu o poezie ![]() ![]() Vine vara si-s fara logoped Dar o sa gesesc si loc de dat cu capul pana o sa gasesc iar banuti pt terapie in particular (in timpul anului scolar face gratuit)Vio felicitari pt campion Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
gabi,daca mai pot ajuta cu ceva,sunt aici..just call me!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
mihalea
ce frumos..vezi ca DD are grija de voi....ce bucurie
poze, Just Me
ambitioasa

. Sa va traiasca! Supermeserias dresul de la botez
La multi ani Elenelor de Dodo, Mihaela, Vio, La multi ani Mihnea (Costin) cu intirziere, dar cu scuzele de rigoare