secretarele si sefii

secretarele si sefii | Autor: Cokk

Link direct la acest mesaj

Mi-am baut cafeaua,am verificat posta electronica,am trecut cu vederea ce am de facut azi si ma gandesc ca, as vrea sa stiu....impresii ale celor ce ocupa acelasi post ca si mine. UFF..am uitat sa spun, sunt secretara(asistent manager, mai nou) la o firma de constructii..Am 2 sefi(directori),mai tineri ca mine.Eu am 37 ani...Ma trateaza bine,eu sunt constiinciosa, imi fac treaba(sunt modesta).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ai grija, pe forum sunt si sefi, nu numai secretare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu sunt exec assistant a directorului unui institut.
POLITETEA e caracteristica directoarei mele, da, si la mine mai tanara ca mine! Imi multumeste de fiecare data cand ii duc o lucrare facuta, niciodata nu zice ca prezentarile sunt facute de ea, sunt facute de noi (we did it), chiar si cand fac o greseala, la fel: we did it! Dar e workaholica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu am nevoie de o secretara ca tine tot pentru firma mea de constructii. Ai vreo clona prin Constanta??

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

la cine te referi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Normal ca ma refer la autoarea subiectului, din moment ce n-am dat quote...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

si eu am fost secretara la o firma de constructii cu 2 sefi cu 2 ani mai mari ca mine

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu inca nu am fost secretar dar pe viitor cine stie? Poate imi descopar vocatia - desi nu prea as crede sunt Sagetator 100%

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Cand o fi cazul, Marius, ne anunti, da? Nu se stie cand raman fara ajutoare.

Dar mie nu mi-e clar, Cokk, ce anume vrei? Impresii despre ce, despre cum se poarta sefii, sau cum muncesc secretarele?

Si ca sa fiu avocatul diavolului in treaba asta....bantuit forum la 9 22 dimineata nu prea pare a munca pe rupte

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai scrie din prima propozitie ca "a trecut cu vederea ce are de facut" in acea zi.

PS- asta e un mesaj de la un (alt) sagetator 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Corect, Aissa! Eu am inteles prima oara cu sensul de "trecut in revista"....dar ai dreptate, e vorba de trecut cu vederea....

Deci pana acum avem informatii despre sefi politicosi (ca-s mai tineri...caci altfel ... ) si despre secretare constiincioase, care totusi au ceva timp liber sa se intrebe....

Altceva?

Eu pot sa emit pareri din ambele parti:
- am fost si asistent manager, sefu nu era mai tanar dar era politicos, treaba nu era f multa (da nici bani). Cam blazant jobul (dealtfel de acolo am tulit-o si mi-am infiintat firma, cu ultimul salariu...hehe, ce vremuri). Era un job comod una peste alta, de l-as mai avea acu m-as umfla de odihna. Dar as muri de plictiseala.

- acuma cica m-am facut sef da-s sef prost. Intotdeauna am muncit mult mai mult ca orice angajat al meu. Si nu, nu cer si celorlalti la fel, pentru ca sunt constienta ca nu au motivatia mea. Doar sa-si termine treaba in 8 ore - atunci cand se poate. Si de regula se poate.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput