Fibrom uterin (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, eu incep sa ma ingrozesc... cat poate creste un fibrom in sarcina???? ca al meu (unul din ele) de la 1 cm a ajuns la 4,4... mai creste???????

Arinna, te asteptam cu vesti! si nu cu orice fel de vesti, sper ca totul e ok si sarcina merge bine!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Fetelor, eu incep sa ma ingrozesc... cat poate creste un fibrom in sarcina???? ca al meu (unul din ele) de la 1 cm a ajuns la 4,4... mai creste???????

Arinna, te asteptam cu vesti! si nu cu orice fel de vesti, sper ca totul e ok si sarcina merge bine!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 17+

Avalon, din cate stiu eu fibroamele cresc mai mult in primele 4 luni de sarcina dupa care nu mai cresc asa mult...Bluel poate sa iti zica mai multe din cate imi amintesc ea avea vreo 7 in sarcina care au crescut si ele...si tot a dus sarcina la bun sfarsit...

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

merci mult, Kiki, m-am mai linistit
eu la inceputul lunii iulie intru in luna a 5-a si sper ca la urmatoarea eco sa nu imi spuna ca a mai crescut uratu'

Avalon 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna dragutele mele ,
Avalon,depinde f tare de tipul fibromului,eu am o prietena care este in luna 4 si are 1 fibrom subseros care a crescut de la 2,3 cm,cat era initial pana la 3 cm si dr i-a zis ca de regula creste mai mult pana in luna 5,ea avand norocul unui fibrom care este slab vascularizat. Dar, dupa cum ti-au spus si fetele poti sa duci sarcina la capat si cu fibroame mai mari.
Ninia, ma bucur tare mult ca mai exista doctori care nu se reped repede la operatie. Daca mai exista o sansa de a ramane insarcinata, de ce sa nu incerci!?Cu DD inainte!
Gina, sper ca esti bine!Te asteptam cu vesti
Arinna,te asteptam cu vesti! noi suntem langa tine, macar cu gandu
[blue]Kyky [blue] mici si mari.
Nicolae, Bafta multa la embolizare! O sa vezi ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna dragele mele!!

Nici nu stiti ce mult ma bucur ca m-am intors printre voi, de aceasta data "EMBOLIZATA"!!! Vineri pe la 14,30 a inceput si pe la 15,20 eram deja in camera. Interventia in sine nu a durat mai mult de 20 minute, restul de timp l-am petrecut cu asistentele. Multmesc lui Dumnezeu ca am scapat, pentru ca nu a fost chiar floare la ureche. Este adevarat tot ceea ce mi-ati voi arinna, Kiki, lyly...., ca durerile de dupa sunt groaznice. La clinica insa s-a dat importanta maxima la aceste dureri. Veneau saracele asistente din juma in juma de ora. Mi-au facut calmante intravenos, odata la 3 ore, pentru ca acesta era intervalul in care ma apucau durerile cele mari. Asa am tinut-o toata noaptea, sotul meu a fost cazat in aceeasi camera cu mine si mi-a aratat inca o data ca ma iubeste! Dimineata la ora 8 mi-a administrat ultima doza de calmant care a durat 1 ora si apoi am plecat acasa (am venit cu masina). La ora asta ma simt relativ bine , mi-am cumparat niste calmante orale si sper sa ma descurc cu ele si sa nu ma apuce din nou durerile mari.
Va multumesc la toate pentru incurajari.
Acum ma duc la patuc ca sunt destul de ametita!!
Revin si maine sa vad ce face arinna........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina36

Buna dragele mele!!

Nici nu stiti ce mult ma bucur ca m-am intors printre voi, de aceasta data "EMBOLIZATA"!!! Vineri pe la 14,30 a inceput si pe la 15,20 eram deja in camera. Interventia in sine nu a durat mai mult de 20 minute, restul de timp l-am petrecut cu asistentele. Multmesc lui Dumnezeu ca am scapat, pentru ca nu a fost chiar floare la ureche. Este adevarat tot ceea ce mi-ati voi arinna, Kiki, lyly...., ca durerile de dupa sunt groaznice. La clinica insa s-a dat importanta maxima la aceste dureri. Veneau saracele asistente din juma in juma de ora. Mi-au facut calmante intravenos, odata la 3 ore, pentru ca acesta era intervalul in care ma apucau durerile cele mari. Asa am tinut-o toata noaptea, sotul meu a fost cazat in aceeasi camera cu mine si mi-a aratat inca o data ca ma iubeste! Dimineata la ora 8 mi-a administrat ultima doza de calmant care a durat 1 ora si apoi am plecat acasa (am venit cu masina). La ora asta ma simt relativ bine , mi-am cumparat niste calmante orale si sper sa ma descurc cu ele si sa nu ma apuce din nou durerile mari.
Va multumesc la toate pentru incurajari.
Acum ma duc la patuc ca sunt destul de ametita!!
Revin si maine sa vad ce face arinna........

Gina,ma bucur ca esti bine! Vezi ca s-ar pute sa ai stari de voma din cauza anesteziei si nu poti lua calmante oral. Fa-ti injectabil daca poti.

Mergi la inceput

Buna Lyly! Se pare ca suntem amandoua on-line! Nu am avut deloc stari de voma, anestezia s-a eliminat de mult si pana acum am luat deja 2 calmante orale. Ceea ce ma ingrijoreaza este altceva. Inca nu am sangerari jos. Doctorul mi-a spus ca voi avea. Dar nici in momentul asta nu am nimic. Tie cand ti-a aparut sangerarea?
Te pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune! Cu siguranta Dumnezeu ma va ajuta sa devin si eu mamica si pe toate fetele de aici le va ajuta! Important este sa nu ne pierdem speranta.
Doctora de aseara mi-a zis...stii cate sarcini am vazut la viata mea cu fibroame uriase? De ce sa nu poti si tu? Ce alegi? Sa incerci acum cand ai un uter perfect sau sa risti o operatie in care nu ti se garanteaza 100% ca ti se conserva uterul? A fost foarte importanta pozitia ei...mi-a umplut sufletul cu speranta si optimism!

Gina, ma bucur ca ai reusit sa "te embolizezi"!Or sa treaca si durerile si o sa vezi in curand ne vei anunta ca ai II liniute frumoase!

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia iti multumesc si iti doresc sa ai parte cat vrei tu de repede de doua liniute frumoase. Poate vom transforma micul nostru club a fibroamelor cu cel al mamicilor cu fibroame. Ce frumos ar fi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna fetelor

Imi pare rau ca nu am reusit sa intru mai devreme, ieri am fost franta, azi e inca devreme la mine dar s-a terminat ziua in tara:). Tot nu stiu nimic.Am stat ieri 9 ore la urgenta, a fost plin de bolnavi, targi etc.Noroc cu medicul care a venit,generalistul, ne stia din alta zi si a chemat pana la urma un obstetrician decent.Nu se vede nimic la eco inca, probabil din cauza fibroamelor sau e inca mica,nu stia nici med radiolog ce sa zica( de data asta si-a exprimat parerea chiar un medic)Noroc cu ginecologul ca am iesit de pe urgenta de acum, deja eram la capatul puterilor.Luni trebuie sa merg la el pt un formular, sa fac iar HCG si marti sa discut cu el,( nu stiu ce dar asa vrea) joi abia sa mai repet eco, asa a spus, si sa-i dea cei de acolo de stire dupa ce mi-o fac( vorbeste el cumva) si iar sa merg la el, poate se uita chiar el.O sa fie de asteptat dar macar nu e la urgenta.A spus ca hormonul poate indica o crestere normala dar nu se exclude extrauterina la valorile lui; sanse sunt sa fie ok sunt dar avand in vedere antecedentele nu se stie pana nu se vede la eco.Cam ce stieam si noi. Oricum tipul a fost ok a facut tot ce putea.Numai daca se intampla ceva si am dureri f mari mai merg la urgenta.Nu mai spun ca in ultimele doua saptamani cat am fost la spital am mancat numai biscuiti cu apa si rar altceva ca nu stiam niciodata ce urmeaza si cam asa sunt reguluile la urgenta.Ieri -cativa biscuiti intre 9 dimineata si 6 seara cand am plecat.In plus mai pierd si sange de doua saptamani.

Avalon, eu folosesc un calculator pt saptamani dintr-un site de la tine pt ca imi da si multe explicatii.La fel l-am pacalit si eu, ca sa imi dea data"ovulatiei" 24 care stiam eu ca e pt conceptie,, am pus UM pe 10 in loc de 8 mai:)mai folosesc si un calculator HCG ( mai stiu unul cu limite mult mai largi)care paba acum imi spunea ca e cresterea acceptabila insa ieri a zis ca e prea mica. Deasupa lui insa sunt niste info despre hcg unde se mentioneaza ca de pe la 1200 se dubleaza doar la la 72-96 de ore. Eu am avut vineri 1654 de la 1072 miercuri(crestere 1.54).Ma gandesc ca poate asta e motivul, se dubleaza si mai greu pt ca sunt peste 1200.Dupa 6000 se dubleaza la cateva zile bune dar de atunci se foloseste eco, hcg nu mai e folosit ca indicator al starii sarcinii.Inteleg ca si la tine s-au vazut mai tarziu saculetii.ma asteptam totusi ca la 1654 sa apara dar ce sa mai zic, pana joi trebuie sa se vada ceva.
Cred ca e normal sa creasca fibroamele in sarcina, odata cu uterul,doar sunt parte din el, altfel ar dauna sarcinii - zic eu.Ma bucur ca poti sa vezi bebelusii atat de des, sa-i diferentiezi si sa-i cunosti de acum

Gina, ma bucur mult ca ai trecut si de acest prag,pe mine m-a durut numai 3 ore si nu trecea la injectii, poate cateva secunde.Dupa aceea ca si cand nu au existat.

Ninia, ce vesti bune, conteaza mult un asemenea medic, asa m-a incurajat si pe mine cel care mi-a facut sonohisterografia, ca bine ca am facut embolizare si nu am scos uterul si ca trompele erau ok.

Nicolae, tinem pumnii pentru embolizare saptamana viitoare.

Lyly, multumesc mult pentru ganduri,astept sa ne dai vestile bune in curand

Sorinake, ce mai faci?

Kiki

Bluelce mai faceti?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput