Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 23
profa spune:
la toata lumea!!!
mcrissa,
,ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba?ma bucur foarte mult ca sunteti bine,asa o sa fie pana la capat,o sa vezi!
ala77,si eu am exact aceleasi mutatii ca si tine,doar ca eu am pierdut 4 sarcini,si cu siguranta sunt si mai batrana...Tratamentul consta in a lua acid folic,vitamina B6 si B12 si aspirina(aspenter),iar dupa ce ramai insarcinata,sau chiar imediat dupa ET in cazul in care faci fiv,trebuie sa iei heparina(injectii),pana la sfarsitul sarcinii.La noi in Timisoara nu prea stie nimeni cu ce se mananca chestia asta,schemele de tratament le gasesti postate la inceputul capitolului,poti,daca vrei,inainte de a incepe vreun tratament,sa mai faci,tot la Synevo,homocisteina precm si Vitamina B12.Dar ,fara a lua acid folic inainte.Daca valoarea homocisteinei e peste limite,sau spre limita superioara,fara indoiala ca asta a fost cauza principala a sarcinii pierdute.Citeste tot ceea ce au postat fetele,si o sa te lamuresti ce e cu mutatiile MTHFR.ce analize ai mai facut?Si la ce dr. mergi in Timi?
toate fetele!
miki,esti bine?Avalon,tot in vacanta...?![]()
Avalon spune:
I'm back!
Profa, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta... ai luat-o de la capat cu stimularile, sau faci pauza acum?
Mihaele
, imi pare rau ca nu prea stiu cum sa te ajut cu analiza B12, nu ma pricep la asta... dar cred ca cine ti-a recomandat-o sa o faci ar putea sa-ti dea si tratamentul, nu? Poate Miki sa stie cu ce se mananca B12...
Mcrissa, imi pare rau pentru evenimentele neplacute de care ai parte in ultima vreme, sper sa fie probleme minore si sa treci peste ele curand. Sarcina usoara iti doresc!
Honeybaby, bine ai venit printre noi!
De fapt, te poftesc ca musafir si nu ca sora de suferinta... La Fundeni daca ai trimitere e suficient.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 

Avalon spune:
Mai, Miki s-a apucat de fiv si ne-a lasat cu sobektu' balta? A zis ea ca data viitoare vine cand are copilu' in brate, dar nu credeam... Daca e asa, atunci BAFTA MAXIMA, surioara!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 

honeybaby spune:
Avalon-
Multumesc din suflet pt raspuns. Ce veste minunata.
Iti doresc sarcina usoara , relaxata si nastere la fel .
Am ramas fara loc de munca si pana la semnarea viitorului contract nu vreau sa mai astept . Dar daca nu-mi trebuie nimic de la locul de munca e perfect !
Cele care a aveti probleme de coagulare , ramaneti usor insarcinate ??
Eu raman foarte usor, din pacate la fel de usor si pierd sarcinile.
Denisa
ala77 spune:
ProfaIti multumesc mult de raspuns. La ce ma ajuta daca fac si homocisteina si B12? presupun ca tratamentul e acelasi. Deja m-am crizat cand am vazut mutatiile astea doua, mi-e frica sa nu-mi mai descopar si altceva. am sa ma apuc sa iau vitaminele si aspenterul, ca oricum trebuie luate. Mie nu mi-a recomandat nimeni sa fac analizele astea, le-am facut datorita voua. Asa ca nici nu stiu la ce dr sa ma duc cu ele, mi-am pierdut increderea in toti doctorii din Timisoara. Asa ca probabil am sa merg cu ele la dr cu care fac fiv.
te pup si-ti multumesc inca odata.
mihaele spune:
Avalon analiza este recomandata de mine eu am semnat si parafat
am sa merg la dr Avram dupa ce am si resultaul de la factror II sa vedem ce zice te pup si sarcina usoara la termen si bebei frumosi si sanatosi

Miki ce faci da-ne un semn de viata dac ai inceput procedura fiv Bafta
Dragelemele va pupaciesc pe toate

Puisori dragalasi
profa spune:
Avalon,bine ai revenit!
Ne-ai cam lipsit,sa stii!
Asta e,n-a fost sa fie luna trecuta,nu-mi imaginez de ce,am facut TOT ce a trebuit...luna asta nu am mai facut stimulare,iau doar vitamine,aspirina si suplimente,sa vedem,poate mai incerc o serie de stimulare luna viitoare. Ce nu-mi place,e ca incep sa ma resemnez.Poate e o reactie fireasca,la urma urmei,lucrurile pe care nu le poti schimba trebuie sa le accepti...Spun asta pt. ca luna trecuta,dupa ce am vazut ca nu se intampla nimic,n-am mai bocit,n-am mai dat fuga la dr. sa caut explicatii,n-am mai cautat lucruri pe care sa mi le reprosez,am avut doar un sentiment de lehamite...
alla77,sa stii ca si eu am facut MTHFR al sugestia fetelior de pe forum,dr. meu imi recomandase toate celelalte analize de trombofilie,de mutatiile MTHFR nici nu stia ca se fac al noi.Tratamentul mi l-a recomandat si el,si am mai stat de vorba cu d-na dr. de la Synevo,ea mi-a recomandat-o pe d-na prof.Ionita de la Clinicile noi(hematologie),insa nu m-am mai dus la ea,ca tot acelasi lucru mi-ar fi spus.Tu unde faci FIV,la noi sau in Ungaria?
Am vazut ca e spre finalizare ,in Timisoara,o clinica imensa de ginecologie si fertilizare in vitro,are 3 etaje,cred ca pana in toamna se va deschide.Am vazut ca se va numi Athena,probabil ca sunt ceva greci implicati.Daca si calitatea serviciilor va fi pe masura aspectului exterior,va fi bine...
Va pupicesc acum,ma grabesc ca azi am banchet la a XII-a,fug la coafor...![]()
miki,daca e asa cum presupune Avalon,si ai plecat fuguta la fiv,iti tin pumnii!!!sa vii cu vesti bune,da?

ala77 spune:
Profa
Despre clinica Athena pot sa-ti spun ca patronul e grec, este cel cu care a colaborat prof. Munteanu la fiv, el este specializat in fiv din cate stiu eu, absolvent al fac de medicina din Timisoara, dar scolit peste mari si tari. Nu stiu cine va lucra acolo, dar cu siguranta ca romani. Asa ca eu raman sa fac fiv cel putin in Ungaria, daca nu mai departe.
mcrissa spune:
mi-am luat inima in dinti si am deschis eu capitol nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138558
o sa il mai aranjez , sa pun link-uri, dar sa vad cum![]()
8+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia