Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 20
goldi spune:
Of, Crissa 
Lasa, or sa treaca toate si o sa fie bine.
Cu hematologul nu ai vorbit? Daca ai avea sangerari intestinale, sangele ar trebui sa fie rosu sau negru, verde nu am prea auzit. Adica, poate apare, dar din cate stiu eu, inseamna o colita, un exces de bila sau o alimentatie bogata in vegetale verzi.Ai avut stari de voma, gust amar in gura, ameteli ? Sa nu fie o colica biliara.
Mihaele, zici tu ca nu mai faci nici o analiza, dar parca vad cum dupa cinci minute incepi sa rascolesti net-ul dupa ceva de care nu te-ai analizat inca ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mcrissa spune:
goldi
sper sa fie colita sau altceva.de vomitat vomit din cand in cand, dar am zis ca e de la sarcina.si ma bucur cand imi e greata sau vomit ca ma gandesc ca e bebe bine.am vorbit si cu hematologul si maine dupa eco sper sa ajung iara la Fundeni ca sa ma linistesc.mi-a zis sa opresc aspenterul si chiar ca il opresc pana vad cum sta treaba.acum ca tu zici ca la hemoragie e alta culoare parca sunt mai linistita putin.
8+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danny1 spune:
mcrissa, fetita mea a avut cand era bebe scaun verde, dar era enterocolita.in scaunul cu sange se vad firisoare de sange.pana la urma, saracuta a ajuns si la asta.crede-ma, sunt vizibile bine.sau cum zice goldi.caci, ma gandesc, in verde,unde e sangele?deci, draga mea,vb cu un internist.sper sa te linisteasca.ti-am trimis si un PM.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
Looana spune:
Miki ce faci vad ca nu ai scris nimica de citeva zile la acest subiect,sper din suflet ca esti bine ...
Am si eu doua intrebari:
1) am citit pe webseitul de la Synevo si am vazut ca au si in Timisoara laborator pt analize,eu in 2-3 saptamani sunt in Timisoara daca fac analizele pt singe la ei(synevo)cit timp trebuie sa astept pt rezultate deoarece stau in tara numai citeva zile.Primesc in cazul analizelor proaste de la ei un tratament sau numai rezultatele
2) Daca totusi reusesc sa fac aici si conving un medic sa i-mi faca acesta Laparoscopia in vederea afectiunilor uterului, trompelor si ovarelor deoarece dupa cum am zis vreau sa mai fac un Fiv in augutus.Afecteaza cu ceva aceasta mica interventie cirugicala ,stilularea ,punctia si Transferul de Embrioni
I-mi cer scuze ca am intru rar pe forum in ultimul timp dar am avut mult treaba in ultima luna .
Va doresc numai bine la toate fetele si doresc sa sa aud de la voi numai vesti bune atunci cind intru scurt pe forum .

Looana
luck spune:
Looana
eu am facut ieri Profil Trombofilie Screening la Synevo si rezultatul il am incepand cu data de 22.06.2009.
Referitor la laparoscopie , daca dai o cautare pe google dupa laparoscopie dupa 35 ani (nu mai stiu dar cred ca-i ai) o sa vezi ca nu e foarte indicata dupa aceasta varsta.
miki 

unde esti ?
Te rugam sa ne ajuti si sa incepi un nou capitol !!!
profa spune:
mcrissa,draga mea,nu te mai framanta atat,au dreptate fetele,asta e o consecinta a unui fenomen digestiv,daca chiar esticurioasa,poti sa-ti faci o analiza a scaunului,si ti se va spune cu certitudine daca sunt sau nu urme de sange.Despre picaturile de sange...chiar ca nu stiu ce sa-ti spun,adevarul e ca si eu as fi varza...oare nu e prea mare doza de Clexane?Ti-am mai zis,si mie,in sarcina in care am luat heparina(Fragmin),dr. mi-a zis ca prima zi cu heparina sa stau in spital,si dupa aceea,daca observ sangerare,sa vin sa-i spun,asa ca e posibil sa fie de la anticoagulante...Ti-ai facut un INR si timp de coagulare acum?Mie .la inceput,imi cerea sa le fac la 2 saptamani,si dupa vreo 3 serii,mi-a zis sa le fac o data pe luna,inclusiv hemoleucograma,pt. ca sub heparina cam scad trombocitele.Iti tin pumnii maine!!!
Looana,si eu sunt din Timisoara,in general la Synevo primesti cam in 8-10 zile rezultatul,doar MTHFR am primit-o in 3 saptamani,pt. ca ei trimit sangele la Institutul de Genetica din Munchen,rezultatele ti se pot trimite si prin e-mail,o sa primesti si un nr. de telefon daca vrei sa mai intrebi ceva,tratament nu primesti,doar ti se precizeaza in buletinul de analiza daca sunt valori normale sau nu. In legatura cu laparoscopia,nu stiu nimic despre asta,pot doar sa-ti spun ca o verisoara de-a mea acum vreo 10 ani s-a apucat de FIV-uri(la Timisoara,la prof. Munteanu,pe atunci era singurul din Romania care facea FIV),avea 38 de ani,si pe atunci asta era prima etapa in FIV,pt. toata lumea,laparoscopia, chiar daca ea stia ca avea trompele complet compromise,iar sotul ei avea oligospermie.Daca vrei,cand vii in Timisoara,pot sa-ti dau tel. de la clinica doctorului meu,e o clinica privata,acolo se fac si laparoscopii.
miki,danny,goldi,mihaele,
pt. toate!!!
mihaele spune:
Fetelor help am primit rezultatul la o parte din analize;
Imunoglobulina G 881.VN 700-1600
Vitamina B12 159 VN 197-866
Celule Lupice absent.
Ce este cu bitamina B 12? nu este buna ?
Va doresc tot binele din lume
Avalon,Miki,Profa,Goldi,Danny,Mcrissa
Puisori dragalasi
ala77 spune:
HELP!!!
Mi-am facut analizele de trombofilie.
Toate normale cu exceptia:
Prezenta mutatiei heterozigote a MTHFR C677T.
prezenta mutatiei heterozigote a MTHFR A1298C.
Concluzia: risc genetic crescut de tromboza.
Ce trebuie facut?????