dr. TUTUNARU cap.(28)
Raspunsuri - Pagina 9
andira spune:
Aris - am citit povestea nasterii, ma bucur ca pt tine a fost o experienta frumoasa.
Pentru mine nasterea Irinei a fost traumatizanta, insa ca orice mama, am uitat totul in momentul in care am putut sa o strang in brate, si dupa ce s-au dus toate problemele cauzate de nastere.
Eu n-am prins epidurala, nici la prima nastere, nici la a doua. La a treia cred ca nici nu o mai cer, deja imi pare Fata Morgana
nemora spune:
Andira, pacat, a trecut de la calitate la cantitate, nu-i bai, e la fel cu restul, ca pe banda
poa sa spuna orine ca-l adora, omul nu-i ok cu toata lumea, nicio cunostinta de-a mea nu s-a mai dus la el a doua oara
mi-e frica sa pomenesc de camelia marciulescu dar el asa a ajuns
nici macar secretara nu are la cabinet, asta arata cata parale da pe paciente; ca si de mine si-a amintit dupa multa vreme chiar nu ma intereseaza, mai bine ma uita si facea ce trebuia
pacat ca omul chiar e misto, dar cred ca ce era misto in el a murit si face acum shaibe la banda
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
tanima_i2002 spune:
Eu cred tot ce se scrie despre tutunaru, si bune si rele. Am nascut de doua ori cu el, pot sa spun ca am avut omente in care am crezut ca este doctorul perfect, dar au fost momente in care imi venea sa fug mancand pamantul. Clar este dupa toane si dupa norocul fiecaruia. Cred ca este f bine ca fiecare sa isi spuna parerea ca cele care aleg sa mearga la el sa stie ce il asteapta. E f important ca si noi sa il abordam corespunzator. Afland de la alte fete ce au patit putem sa fim mai atente noi si sa nu ii permitem sa se intample ceva.
Fiecare este liber sa isi aleaga medicul. Eu am avut de multe ori tendinta de a-l schimba, dar mi-a fost frica ca nu voi mai gasi un medic in care ssa am incredere. Din fericire la mine totul s-a treminat cu bine. Daca ar fi patit ceva copii mei cu siguranta as fi reactionat altfel. Nu pot sa spun ca a fost medicul perfect, pe departe asa ceva, am avut parte si de mom mai putin placute. Nu a venit sa ma vada in spital cand eram internata nici dupa ce am nascut, dar la cabinet a fost ok, mai ales cand au aparut probleme.
Eu le doresc celor care merg la el sa mearga cu incredere, ca daca merg cu sufletul indoit mai bine isi gasesc alt medic. Cred ca trebuie sa ai incredere in medicul cu care te-ai hotarat sa nasti altfel vei sta cu frica tot timpul. Iar cele care nu au incredere in el sau care au avut de suferit datorita greselilor sau indiferentei lui sunt datoare sa isi spuna punctul de vedere.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
tanima_i2002 spune:
Am trimis unmesaj cam haotic, imi cer scuze dar la ora asta...
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
ellis spune:
Da, este in regula sa isi apuna fiecare parerea atat timp cat nu se ajunge la jigniri de genul celor aruncate cu vreo 2 pagini in urma...daca suntem mame, ar trebui sa fim si mature si sa stim sa ne sustinem punctul de vedere cu tarie si demnitate.
Iar eu sustin in continuare ca NU CRED faza cu spaga, pentru ca am vazut cu ochii mei cum a reactionat la un tatic ce vroia sa ii strecoare un plic, si stiu din proprie experienta cum mi-a facut o interventie chirurgicala in CABINET si nu mi-a luat taxa...decat daca imi iese bine rezultatul...pentru aceste considerente si inca altele, continui sa nu cred!
Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
nemora spune:
de la proaste/fitzoase ia
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Monnica spune:
Ellis, crede-ma, ia spaga. Nu in spital, la cabinet, dar tot spaga se cheama.
13+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)
aris26 spune:
Ellis - ce frumos! o sa caut si eu revista. sper ca nu ai cumparat toate exemplarele
sa ii duci neaparat si lui Tutu unul,sigur o sa se bucure
mayaione spune:
Inainte sa nasc eu pe Ana, prietena mea a nascut cu tutu si a insistat sa-i dea bani. Sotul ei l-a cautat la cabinet, a pandit cand nu era atent si a pus plicul pe masa si a luat-o la sanatoasa din cabinet, nici daca arunca cu plicul dupa el nu-l mai nimerea. In situatia asta nu se poate spune ca a luat spaga, i-a fost lasata doar, cred ca nici nu a stiut al cui sot e. Sotul altei prietene tot asa a insistat sa-i dea si s-a ratoit la el de nu mai nimerea cum sa ascunda plicul si sa-si ceara scuze. Eu nu am riscat si nu i-am dat niciun ban, i-am dus doar ciocolatele si bombonele, un buchet de flori si gata. Ca sa nu mai spun ca atunci cand am avut probleme nu mi-a luat bani deloc la consultatie, la spital nici atat.
Sa-si exprime toata lumea opinia, dar nu jigniti ceea ce altii apreciaza, inevitabil se isca controverse. Si niciun doctor nu e perfect, toti au bile negre si albe, daca ne apucam sa ii huiduim clar nu dovedim nimic.
adelyna spune:
Nu cred ca aici a huiduit cineva,e cam greu cuvantul asta.Unele mamici si-au expus doar nemultumirea.
Desi chiar nu-mi face placere o sa va povestesc si eu prin ce am trecut.
L-am ales pe dr.T in urma postarilor multora aici ca este un medic bun.Mult timp nu am avut ce sa-i reprosez.La inceput chiar a fost in ochii mei un medic sufletist ,despre partea materiala nu am nimic de spus(eu am ales sa merg la particular)ce nu mi-a palcut aici este ca nu se respectau programarile(cand m-am dus intr-o zi la ora programarii erau in fata 18 viitoare mamici ,eram in luna a 7a de sracina.Imi lasasem acasa o mama imobilizata la pat(cancer cu metastaze) care imi supraveghea copilul de 4 ani,copil care este unul cu probleme,norocul meu ca nu se deplasa prea bine si nu parasea camera unde era mama.L-am rugat sa ma primeasca ,i-am spus si de ce si mi-a raspuns ca nu decide el ci sa rog mamicile)iar la spital(la nastere) nici nu am incercat sa-i dau bani chiar daca primea sau nu.
Supararea mare a aparut dupa nastere cand la 4 saptamani nu se mai opreau sangerarile.L-am sunat si mi-a spus sa vin dupa cele 6 saptamani la control sa vada care este problema.Intre 6-7 saptamani l-am sunat intr-o duminica pentru ca aveam hemoragie.M-a luat tare ca de ce nu am venit sambata la spital ca fusese de garda si acum era obosit .I-am raspuns ca sambata mi-am inmormantat mama.A doua zi am plecat la un medic la Polizu (printr-o cunostinta)si sa aflu ca nu fusesem curatata bine la nastere.Am suferit un chiuretaj cu un risc mare de sinechie uterina.
Cam asta a fost povestea mea si puteti hotara mai departe daca a avut doar o zi proasta sau am fost eu plina de ghinion atunci.
adelina si piticii
Noemi 2 ani