dr. TUTUNARU cap.(28)
Raspunsuri - Pagina 12
ellis spune:
eu stiu ca e la cabinet, dar incearca un telefon la asistenta...ca cica nu ne mai primeste fara programare!
dianaf spune:
Mersic ptr raspuns, daca o sun pe Ramona zice ca sa vin peste o luna....asa era anul trecut,oricum nu se respecta programarea,eu ma car si cu Rares dupa mine ca n-am unde sa-l las si poate ii face placere si lui tutu sa-l vada
mayaione spune:
A fost cineva recent la cabinet? Se primeste numai cu programare? Sa stiu cat mai stau pe la usa, ca mi-e greu cu Ana.
lalitica2000 spune:
mayaione, eu am fost de curand la Tutunaru si se merge tot pe principiul primul venit primul poftit. Daca te duci chiar cand incepe programul la cabinet ia prima data monitorizarile si pe urma restul. Bafta si rabdare!
Lali 19+
dianaf spune:
Salutare !!!!!Am fost la tutu si erau putine fete la cabinet, m-am descurcat si cu Rares...i-a plact si lui tutu de el.... pupici!
anaconda2 spune:
Ce mai fac fetele ? Vad ca se intra f rar pe la subiectul asta ...
Am mai pus cateva poze cu bebicul meu .
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaconda2 Ce mai fac fetele ? Vad ca se intra f rar pe la subiectul asta ... Am mai pus cateva poze cu bebicul meu . www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze |
Ana ce grasunel frumos ai tu!Mi s-a facut un dor de un bebe mic ....
Sa savurezi la maxim aceasta perioada,este superba!
Mai spune-ne de el,e cumintel,papa tzitzi?
de Luca
babytza spune:
Anaconda ce bebelin grasun ai Sa iti traiasca , sa va bucurati de el !!!
Babytza si puiiValentina David
anaconda2 spune:
Da , e f cuminte ! Nu plange , dar se mai agita ca are colici . Nu am avut sa-i dau piept , a papat PreNan , care a fost f bun ptr el , si cu care a luat f bine in greutate . Acum ii dau Nan 1 . Are 5 kg , la 1 luna jumate . L-am scos din spital cu 2.400 .
Cata_adr spune:
anaconda2 sa-ti traiasca frumosul
e dulce foc!!!
si mie mi-e dor de bebe mic si teama in acelasi timp