Cand barza vine neinvitata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Babyblue, pe lumea asta sunt si oameni care nu considera pagubos sa-si investeasca banii in copii.
Si potrivit varstei si preocuparilor tale ti-as recomanda alte forumuri gen aman2 sau variante. Zau ca nu pricep ce cauti tu printre mame dolores si martire?

Elle

http://www.immunocalromania.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Off-topic (imi cer scuze, Ruxita): Babyblue, poate suna ciudat, dar exista femei carora le place sa creasca multi copii. Si vorbesc serios, mie mi se pare fascinant sa cresti copii (eu fiind d-aia cu multi "plozi", intamplator dintr-o singura casatorie). Uite, pe mine, de exemplu, chiar nu ma intereseaza masinile. Daca as castiga la loto nici-nu-mai-stiu-cate-milioane-sunt-saptamana-asta mi-as cumpara un Ford Transit, nicio alta masina. Masinile sunt pentru mine niste simple obiecte utilitare, ca niste cratite, daca vrei.

Pe de alta parte, imi place sa calatoresc. Dar cunosc persoane carora nu le place. Iti spun sincer, m-am mirat la inceput, nu mi-a venit sa cred, dar chiar nu le place, nu le intereseaza sa calatoreasca. Si, tot legat de calatorii: poate nu iti vine sa crezi, dar daca as avea posibilitatea sa calatoresc de trei ori pe an la Paris, m-as duce, de trei ori pe an la Disneyland.

Acum, daca tie ti se pare complicat sa cresti copii, poti alege sa nu ai copii sau sa ai unul singur. Mai devreme sau mai tarziu, cum vrei tu. (Si, se poate calatori si cu copii) Totusi am un sfat pentru tine: nu renunta niciodata la ceva ce iti doresti si nu face niciodata ceva cu adevarat important ce nu iti doresti fiindca "da/nu da bine" in fata unui mascul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

da ella draga, am revenit.

ideea e ca dc voua va place sa fiti victime si mame eroine, go for it.
nu pot felicita o femeie care in loc sa-si urmareasca binele, isi complica viata.
era pe punctul de a=-si reface viata cu barbatul perfect si de a dezvolta o super cariera si isi va bloca ani din viata, timp si bani pt plodul sotului de care va divorta.

n-am zis ca sunt matura sau mama.
eu sunt o femeiusca egoista si rasfata, imatura emotional. dar trec si eu prin lume ca si voi, iar pamantul tot rotund a ramas.:P

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

asta e evident si de aia nu e bine sa dai sfaturi sau, daca nu te abtii, sa nu care cumva sa le asculte cineva.
nu stiam de unde mi-e cunoscut nick-ul tau.
am rasfoit un pic in urma si mi-am amintit

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siliescu spune:

Buna,

Eu sunt Stefan si citesc forumul asta ocazional. Am doi copii si o sotie frumoasa si desteapta. Avem amandoi cariere normale, adica ne-am ales joburi care sa ne permita sa ne bucuram de viata cu banii castigati la servici. Avem un Logan cu care facem 8-10 iesiri la munte si la mare pe an si un apartament de doua camere in care ne simtim acasa. Avem zile minunate si zile grele, momente fericite si momente in care simtim ca problemele ne doboara. Dar asta se cheama viata si ne bucuram de fiecare zi petrecuta impreuna.

Draga Babyblue, parintii tai trebuie sa fie tare mandrii citind randurile scrise de tine. Daca ar fi avut informatiile astea cand erau tineri, probabil ca ai fi ramas la stadiul de ovul ejectat la menstruatie. Ma gandesc cu groaza ca exista pe lumea asta un amarat care traieste sau va ajunge sa traiasca langa tine. Iti urez o viata frumoasa pe care sa o petreci intr-un SUV, plimbandu-te de colo colo si bucurandu-te de singuratatea ta.

Ruxita, e normal sa iti fie greu. Imi pare rau ca nu ai gasit pana acum barbatul care sa te aprecieze. Nu sunt un habotnic, impotriva avortului cu orice pret. Cred ca avortul poate fi o solutie in anumite cazuri de probleme congenitale sau care pun viata mamei in pericol. In cazul tau este un moment greu, iar avortul nu poate fi o optiune. Vei trece de momentul asta, vei gasi un barbat care sa te iubeasca si sa va iubeasca si veti fi ok. Iti tin pumnii.

Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

da' de ce sa ma abtin sa-mi dau cu parerea, ca sfaturi oricum nu dau?
chiar si la un grup de dezvoltate personala, se aleg persoane diferite, de varste diferite, cu diferite probleme etc..

dc toata lumea ii spune acelasi lucru, atunci care e ideea? variatia duce la evolutie.PPP

in fine si dc va convine sau nu, eu voi continua sa-mi dau cu parerea, atata timp ca o sa am chef sa exist pe forum. ca oricum cand dispar, dispar cu anii.:))))))

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

Babyblue, pe lumea asta sunt si oameni care nu considera pagubos sa-si investeasca banii in copii.
Si potrivit varstei si preocuparilor tale ti-as recomanda alte forumuri gen aman2 sau variante. Zau ca nu pricep ce cauti tu printre mame dolores si martire?

Elle

eu nu stau pe aman2..asta e un site de matrimoniale, nu?
am pur si simplu alt fel de gandire ca tine, acuma doar nu ma vei marginaliza doar pt atata lucru?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Off-topic (imi cer scuze, Ruxita): Babyblue, poate suna ciudat, dar exista femei carora le place sa creasca multi copii. Si vorbesc serios, mie mi se pare fascinant sa cresti copii (eu fiind d-aia cu multi "plozi", intamplator dintr-o singura casatorie). Uite, pe mine, de exemplu, chiar nu ma intereseaza masinile. Daca as castiga la loto nici-nu-mai-stiu-cate-milioane-sunt-saptamana-asta mi-as cumpara un Ford Transit, nicio alta masina. Masinile sunt pentru mine niste simple obiecte utilitare, ca niste cratite, daca vrei.

Pe de alta parte, imi place sa calatoresc. Dar cunosc persoane carora nu le place. Iti spun sincer, m-am mirat la inceput, nu mi-a venit sa cred, dar chiar nu le place, nu le intereseaza sa calatoreasca. Si, tot legat de calatorii: poate nu iti vine sa crezi, dar daca as avea posibilitatea sa calatoresc de trei ori pe an la Paris, m-as duce, de trei ori pe an la Disneyland.

Acum, daca tie ti se pare complicat sa cresti copii, poti alege sa nu ai copii sau sa ai unul singur. Mai devreme sau mai tarziu, cum vrei tu. (Si, se poate calatori si cu copii) Totusi am un sfat pentru tine: nu renunta niciodata la ceva ce iti doresti si nu face niciodata ceva cu adevarat important ce nu iti doresti fiindca "da/nu da bine" in fata unui mascul....

interesant.
eu nu judec pe nimeni. imi dau cu parerea. eu nu ma omor dupa copii.
am caine si pisica.
o sa fac si un copil, poate apoi imi schimb parerea. desi nu o sa fiu niciodata genul cu 10 copii. ca dc eram, ma apucam din timp, acum sunt baba batrana.

dar ma gandeam la ea, ca era in urmarirea unui tip ideal.si voia sa=si refaca viata...si sa faca o cariera..si s-a cam riscuta cu sarcina asta/

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Elle

am pur si simplu alt fel de gandire ca tine, acuma doar nu ma vei marginaliza doar pt atata lucru?

Este evident ca ai un alt fel de gandire si nu asta e problema in esenta.
Problema ar fi doar atunci cand eu de exemplu as intra pe un site auto si as da recomandari mecanicilor in materie de garniture de chiuloase.

Elle

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Elle

Este evident ca ai un alt fel de gandire si nu asta e problema in esenta.
Problema ar fi doar atunci cand eu de exemplu as intra pe un site auto si as da recomandari mecanicilor in materie de garniture de chiuloase.

Elle

elle draga, ignora-ma, dc te deranjez atat de mult.

_

Mergi la inceput

Eh, uite vezi, iar te supraestimezi .

Elle

Mergi la inceput