pana la 40 de ani
Raspunsuri - Pagina 3
mariamunteanu spune:
Deus, nu-l mai provoca pe Guestus, ca el acum tocmai se gandeste sa traga putin de fiare, ca uite, berea si micii s-au depus si la el pe burta .
Deus spune:
ok :) Guestus, lasa nu-mi raspunde decat dupa ce ai ceva rezultate la sala!
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Bee spune:
Nu demult am sarit de 30 cu o mare parte din lista de pe prima pagina bifata.
Ce-mi ramane de facut pana la 40 de ani? Parapanta, amantul si blogul/romanul. Pe primele doua le exclud din start. Pentru o carte imi trebuie timp si stare! Sper sa vina si astea.
Mi-ash dori sa merg cu sotul meu pe toata creasta Fagarashului. Asta era in plan inainte de 30, dar am ramas (iar) gravida.
Ash vrea sa ma urc in avion, ca sa nu mai fie nevoie sa calatorim distante uriase cu masina (nu ca n-ar fi fain).
Vreau sa castig decent din ceva care sa-mi faca placere cu adevarat.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Eu m-am linistit - am trecut bariera - insa recunosc faptul ca din acea lista o buna parte chiar le-am realizat(facut). So, spor pt pitici. Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Marius sper ca nu si partea cu "amorul cu ...barbati" Nu ca nu ar fi trendy, insa nu te caracterizeaza
Deus la listutza ta as adauga:
- "sa-ti faci macar o data curaj sa-i arunci o cafea fierbinte in fata sefului tau cel nemernic "
- "sa ai macar o prietena adevarata"
- "sa inveti sa iti oferi si tie timp, un fel de egoism l-as numi"
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=iQ6Z9F23KNE" target="_blank">Melodia mea
mina spune:
* sa nu mai las vreo idee buna sa treaca ne-concretizata
* sa incep sa scriu despre lucrurile care-mi plac (primul pe lista: gatitul) - asta apropos de carte/blog
* sa-mi sfidez raul de inaltime intr-atat incat sa sar cu parasuta sau cu parapanta
* sa deschid restaurantul non-conformist la care ma gandesc de foarte mult timp
Casa am facut, pomi am plantat, iubirea vieti mi-am gasit-o (asa ca nu ma tenteaza nici ideea de amant nici amorul nebun, ca am nebunul acasa, in persoana ), copil avem. As vrea ca oamenii in jurul meu sa nu mai divorteze sau sa se desparta asa frecvent, incat sa ajung sa cunun sau sa botez. Dar asta probabil ca se va realiza, la un moment dat.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Cinezee spune:
Nebunia am cam trecuto si eu (de altfel nebunia pana la 30 nici nu am avuto, si in acelasi stil mie carateristic sigur nu ma apuca pana in 40,mai am fix 2 ani nu smt nici o diferenta)iar ce imi doresc eu pot fi facute la orice varsta
dar ideea cu calatoria in juru Romaniei mi-as dorio , si aia poate fi facuta pana la orice varsta
Citat: |
citat din mesajul lui marius Eu m-am linistit - am trecut bariera - insa recunosc faptul ca din acea lista o buna parte chiar le-am realizat(facut). So, spor pt pitici |
pana la mai putin de 3 luni
Cinezee spune:
asa si acum in spiritul initiatoarei acestui subiect
*sa plantezi un pom -- am facuto ca voluntar anu trecut si nu un copac ci cateva siruri de puieti intr-o padure
*sa construiesti o casuta-- nu ca am deja
*sa botezi un copil
*sa cununi o pereche -- nu am pe cine inca
*sa faci un copil-- este in plan anul acesta
*sa salvezi un animal-- zilele trecute m-am ocupat de un porumbel saracu era vai mama lui
*sa faci o donatie anonima - donatie pt un caz umanitar nu pt barul din colt!-- amtrimis haine
*sa faci amor nebunesc cu ....barbati! oare cu cati? voi ce spuneti?
*sa testezi ideea de amant
*sa te imbraci /joci un rol sexi pt iubitul/sotul tau
Astea 2 nu mi se par relevante ptr mine deci nu fac ( nebunii de astea am facut pana in 27 ani )
*sa zbori cu parapanta/deltaplanul/sa sari cu parasuta-- poate fi facut la orice varsta
*sa-ti deschizi un blog/sa scri o carte--blog deschis am de vreo 4 ani
sa ....Astept ideei, sunt deschisa la sugestii, am sa ma stradui sa nu raman datoare:)
idei ar mai fii
- sa fii voluntar ptr actiuni umanitare , mediul inconjurator cat si ptr animale
- sa citesti povesti unor copii din spitale
- catarare la altitudine cat si perete artificial
- sa sari in pat cu copilul tau sa fii putin copil in casa cu copii
Sunt sigura ca fetele mai adauga si ele la lista
anyella spune:
Sa ajuti batrinii.Parinti,vecini sau simple persoane intilnite pe strada.
Au oferit mult si inca mai au de oferit.Copiilor,societatii.Sint inegalabili.
----------------------------------------------
Tashi
Cinezee spune:
Depinde cata rabdare are cineva sau de trecutul pe care l-a avut
Eu personal , dupa 3 batrani ingrijiti , din care matusimea bolnava de parchinson si schizofrenie , nu cred ca as mai avea rabdarea necesara mai ales ca in ultimii 7 ani bunica-mea chiar imi macina nervii
Cu toate ca in romania nu am prea vazut multi sa practice/participe in proiecte de voluntariat, indifent in ce domeniu ar fi el, iar pe alta parte atunci cand cativa voluntari participa la o anumita actiune sunt prost vazuti si pe deasupra tratati fara respect