PERMIS DE CONDUCERE EXPIRAT

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

mandy,eu am facut scoala de soferi la 17 ani(asa eram de disperata sa conduc),am asteptat pina am implinit 18 si 30 de zile ca sa pot da examenul(in a 31 zi eram la scoala la examinare) dar de atunci a trecut asa de mult timp incit nu-mi mai amintesc daca am facut control ginecologic sau nu.
Insa acum 2 ani cind m-am hotarit sa-mi schimb permisul expirat ,in foaia cu analizele medicale era si control ginocologic!!!
Am ramas masca!N-am stiut cum sa-mi explic mie necesitatea acestui control ,ce sa mai vorbesc de doctorii pe unde m-am preumblat.
De aia tot intreb pe forum de cite ori am ocazia.Pina acum n-am dezlegat misterul.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mister total. Nu stiu ce legatura or fi avand permisul cu controlul...
F fain ca ai facut scoala la 18 ani, io acum (la dublul varstei) imi dau seama ca mi-ar fi fost mult mai usor daca faceam scoala la 18 ani.Da' am avut mereu o reticenta pe care abia acum am reusit sa o indepartez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fisa aia a conducatorului hannen se ia de la ghiseele din fata sediului politiei acum,nu mai e cartonata si ti-o dactilografiaza tot tanti de unde o cumperi!
Asta cu controlul ginecologic,presupun ca e preventiv pentru femeile gravide,care teoretic ar putea avea o problema cu condusul..zic si eu!Cred ca a ramas asa de pe vremea lu Ceasca unde era obligatoriu sa faci controale la orice,dar mai ales la gine,sa cu cumva sa fi gravida si sa faci vreun avort!
Mandy,o sa-l faci si tu,se face si acum obligatoriu!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Valentina, eu nu am facut control gine pentru permis.Scoala am facut-o, examenele le-am dat, urmeaza sa primesc carnetul de sofer. La analize am facut doar ochi, tensiune, am semnat pe propria raspundere ca nu suferim de epilepsie. Atat. Daca mai e obligatoriu sau nu controlul ginecologic nu stiu ce sa zic...poate ca astia de la scoala de soferi la care am fost o fi fost intelesi cu policlinica la care am fostNu stiu.Cert e ca nu am facut control gine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Eu mi-am schimbat permisul care era expirat de vreo 7-8 ani,nici nu mai retin.L-am trimis acasa si am imputernicit pe cineva#12288;sa mi-l faca ,bineinteles ca mi-a trebuit fisa medicala dar cel mai important ,o sa-i trebuiasca FISA CONDUCATORULUI AUTO care se elibereaza numai de la sectia de politie de unde si-a obtinut permisul anterior.Este o fisa cartonata in care sunt dactilografiate toate datele detinatorului permisului auto.
Fara asta ambasada nici nu se deranjeaza sa stampileze impuerniciri pt. ca este trecuta ca cerinta obligatorie pt. schimbatul permisului.

Dar nu despre asta vroiam sa scriu,ci despre fisa medicala.
Nu stiu cum e la barbati dar la femei,controlul GINECOLOGIC m-a dat pe spate!!!
La ce foloseste asta oameni buni?Va imaginati ce reactii am intilnit eu cind am explicat frumos aici la dr. de la un spital de stat ,sectia obs-ginecologie,ca-mi trebuie un consult de rutina pt. a-mi schimba permisul auto???
Pt. ca trebuie sa explici,pt. ca dr. dupa ce pune stampila trebuie sa mentioneze "apt pt. a conduce..."

Restul analizelor mi le-a facut un dr. la o clinica particulara(generalist),mi-a facut si oftalmologie si analize la singe ,numai la ginecologie nu s-a bagat!dar si pe el l-am dat pe spate cind a auzit de control ginecologic.
Asa ca eu acum am o curiozitate,a aflat cineva pina la urma care-i legatura dintre "mitza" si volan???

Edit; nu-mi amintesc exact cum ii zice la fisa aia,a detinatorului permisului auto,sau a conducatorului...dar intra pe orice site de politie rutiera/permise ...si scrie acolo exact tot ce iti trebuie.Succes!

Fisa cu detinatorul permisului...nu mai este valabila. Nu mai intereseaza pe nimeni, nu se mai elibereaza.
Am mai pus link-ul, in subiect, cu institutia prefectului.
De acolo se pot scoate toate formularele ( inclusiv fisa medicala).
Asta cu controlu'gine, e ramasa de pe timpu'lu Ceasca, ai primit formular vechi si nesimtitii nu ti-au zis ca nu se mai cere.

Toate scolile de soferi au intelegeri cu policlinici si au psiholog angajat, care semneaza toate alea ( ca trebuia sa dai test de daltonism si alte teste psiho....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ileana,merci!Asta s-a intimplat in vara lu` 2007 si am trimis-o pe sor`mea sa-mi ia toate actele.Cei de la Ambasada m-au rugat sa le dau fisa aia ca sa-si faca si ei exemplar ca sa poata elibera pt. alte persoane care nu o au.chiar era o fata la ambasada care nu avea foaia aia si tot asa vroia sa-si schimbe permisul.A fost asa bucuroasa ca s-ar putea rezolva dupa exemplarul meu...in fine,eu am citit si pe net si la vremea respectiva era in cerinte .
N-am stiut ca nu mai e,imi cer scuze pt. info. eronate!

cit despre gineco. cica era si ala obligatoriu!Se poate sa nu fi fost si sa-l fi lasat acolo din lenea de a-l scoate de pe lista.
Nasol moment .

Mergi la inceput

Control la ochi am facut si da, uitasem de psihologic, dar testul psiho l-am dat in alta parte decat mi-am facut analizele si am si uitat de el.Da, probabil au intelegeri cu policlinicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Imi inchipui ce fetze fac in strainatate cei care aud de examenul ginecologic ptr permis.Folositoare informatiile intrucat eu urmeaza sa-mi schimb numele de familie si mai astept ca sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura. Nu stiam daca este o perioada limita dupa care se mai poate prelungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Eu pentru a schimba carnetul de soferi in Italia a trebuit sa fac doar visita la ochi,nimic altceva.
Pt. ce iti trebuiesc atitea visite medicale?( Scuzati ignorantza.)

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia17 spune:

Cat te costa sa-ti faci fisa medicala pt schimbarea permisului expirat?

Mergi la inceput