Fiv in Europa (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Goggy pai nu te-ai prins? Sudeaza-ti colul Glumesc, bb vine cand vrea el nu cand vrem noi.
Fetelor prednison e 1,68 ron? Dadui o cautare si la farmaciile Dona asa scrie, dar e 1,68 ron cutia sau pastila?
Elenada tu nu ai papat sarat deloc cat ai luat aprednisolonul?

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

miki, prednisonul e 1 leu cutia de 20 cp, 5 mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mamaaaaa ce scump e. Si tb restrictie totala la sare sau moderat?

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Miki-Mikifiecare cum poate sa tina!Acuma doar nu o sa extragi sarea din alimente dar nici sa mananci branza din aia ocna sau sa lingi bulgari de sare. Nu iti adaugi deloc sare extra in mancare si cand gatesti idem! Se paote si cu ocazia asta mai si slabesti

Mergi la inceput

mie mi s-a spus ca nu e nici un pericol daca doza e mica, 5-10mg pe zi. Problema cu sarea apare la 6-8 comprimate pe zi. Eu am mancat cu sare ca de obicei si nu a fost nici cea mai mica problema.

Mergi la inceput

apropo de scump...eu m-am dus la medicul de familie sa intreb daca poate sa mi-l dea compensat, nu stiam cat costa, evident! A ramas aia perplexa, probabil zicea ca nu sunt pe treaba mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Liliana, imi pare tare-tare rau !
Stiu ca esti o femeie puternica si vei lua cea mai buna decizie , indiferent cum, indiferent cand .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TRISTA45 spune:

Kitta,te rog imi spui daca tu la Innsbruck ai facut FIV cu Josef Zech si daca da,cum ti s-a parut
eu am purtat o corespondenta pe mail cu el,mi-a cerut analizele si acum astept raspuns

UNO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Buna Fetelor,
Luck, la mine cand am avut sarcina oprita din evolutie prin saptamana 5 cu un bhcg de 32 tot am avut estradiol ( ziua 6 ET) de vreo 200. Asa ca nu stiu ce sa zic daca aceste analize arata sau nu ceva . De altfel nici Dr. Feldberg nu le cere ci doar panicatele ca mine si Dr. Matei care nu putea sa scape de gura mea.
In rest eu am analize bune de coagulare si de estradiol si de aici deduc ca tratamentul de sustinere cu Estrofem si Clexan e unul standard pentru toti pacientii dr. Feldberg. Dar am auzit multi doctori care prescriu estrofem, chiar si romani si chiar in caz de inseminare. Si prietena mea a primit la fel si nici ea nu are probleme. De altfel am citit sau am auzit undeva ca tratamentul de stimulare induce oricum aceste probleme de coagulare si de aceea este foarte necesar Clexanul.
Ca veni vorba de prietena mea - din pacate nu a reusit. Se pare ca totusi este un fel de loterie sau mai bine zis D-zeu hotaraste . Noi nu putem decat sa ne asiguram ca facem tot ce se poate.

Pupici,
Heleny 22+ +
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Lilisor iara drama asta fara rost.....plangi sufera da nu te lasa, incearca sa faci ceva sa-ti revigorezi endometrul poate nu e prea tarziu...nici nu mai stiu ce sa-ti mai zic!!!!te imbratisez tare tare!!

Mergi la inceput