Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Floricico, nu stiu ce sa zic despre antibiotic dar daca l-ai luat la indicatia dr si oricum pana la ET, probabil e ok.
Apropo de dureri, cica sunt normale. Inseamna ca organismul tau lucreaza. Oricum, cand simti asa vreo jena, mai bine te intinzi.
Sa dea DD sa fie cu bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

floricico, la capitolul paranoia, te intrecem.....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mai mai, ce-ati sarit asa pe mine
gata am revenit, promit sa fiu mai atenta!
nico, nu ma spune lasa-l si pe "tinel" pe langa ... ca nu strica

floricico, e normal sa te intepe, creste! mie asa mi-a spus medicul data trecuta... cat despre tuse,hmm , ma abtin...
nu te stresa prea mult totusi...

galli, fierb sarmalele alea ?

acum am si eu ceva intepaturi prin ovare... s-or fi pus pe treba...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Ce trebuie sa faci dupa ET

1. Respectati intocmai admnistrarea medicamentelor/ injectiilor prescrise de doctor.
2. Pt a favoriza o digestie usoara, mancati multe fructe si legume, beti ceaiuri din fructe naturale si compot de caise uscate.
3. In caz de constipatie, 2-3 inghitituri de sirop Duphalac/ zi, inainte de masa.
4. Dupa ET, in primele 3 zile stati in repaus acasa. In aceasta perioada, puteti sta intinsa sau asezata comod. Va puteti ridica pentru a manca, pentru a merge la toaleta sau pentru a face injectiile, dar fara a va forta.
5. Dupa ET puteti merge cu masina la un drum de maxim 2-3 ore.
6. Evitati sa stranutati sau sa tusiti cu putere, nu mutati mobilier, nu fortati muschii din zona abdomenului.
7. Daca se intampla sa observati vreo picatura roz ca de ciclu pana la testul de sarcina, anuntati doctorul.
8. La 12 zile de la ET, efectuati analiza de sange (Bhcg) pt sarcina si transmiteti rezultatul doctorului, telefonic sau prin fax, chiar daca este duminica.
9. Pana la testul de sarcina nu faceti sex, nu prestati munci grele sau obositoare, nu luati medicamente inainte de a informa doctorul.
10. Dupa 2 zile de la ET, puteti face dus (nu baie).
11. Singurul calmant pe care il puteti lua in caz de durere este Minoset.

Mergi la inceput

Floricico, tuseste si tu ca donsoarele de pension.

Menics, daca simti intepaturi, e semn de activitate prin zona. S-ar putea sa ovulezi. DD ajuta sa fie cu folos!

Galli, si io, si io vreau in clubul "Paranoia". As putea sa scriu o carte ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mai fetelor, dar unde este soricica ? ei, ei, e tot pe coclauri? parca in delta plecase... soricicoooooooooooo

am o grija, sa vad cine lipseste, si dany? ea era cu plaja zilele trecute nu??
daca botez pe cineva, imi cer scuze ... soarele e de vina...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Ce trebuie sa faci dupa ET

1. Respectati intocmai admnistrarea medicamentelor/ injectiilor prescrise de doctor.
2. Pt a favoriza o digestie usoara, mancati multe fructe si legume, beti ceaiuri din fructe naturale si compot de caise uscate.
3. In caz de constipatie, 2-3 inghitituri de sirop Duphalac/ zi, inainte de masa.
4. Dupa ET, in primele 3 zile stati in repaus acasa. In aceasta perioada, puteti sta intinsa sau asezata comod. Va puteti ridica pentru a manca, pentru a merge la toaleta sau pentru a face injectiile, dar fara a va forta.
5. Dupa ET puteti merge cu masina la un drum de maxim 2-3 ore.
6. Evitati sa stranutati sau sa tusiti cu putere, nu mutati mobilier, nu fortati muschii din zona abdomenului.
7. Daca se intampla sa observati vreo picatura roz ca de ciclu pana la testul de sarcina, anuntati doctorul.
8. La 12 zile de la ET, efectuati analiza de sange (Bhcg) pt sarcina si transmiteti rezultatul doctorului, telefonic sau prin fax, chiar daca este duminica.
9. Pana la testul de sarcina nu faceti sex, nu prestati munci grele sau obositoare, nu luati medicamente inainte de a informa doctorul.
10. Dupa 2 zile de la ET, puteti face dus (nu baie).
11. Singurul calmant pe care il puteti lua in caz de durere este Minoset.

Guze, eu nu am mancat nimic crud data fiind lupta dusa in matzele mele. :) Ou fiert, pui la cuptor, compot n-am si nici nu imi place in mod exceptional, branzica de vaca, de oaie, cate putin asa.....carne de vita fiarta, din astea am mancat.
Am stat in pat 4 zile, azi am venit la servici dar nu am condus eu, am un servici f linistit, chiar am stat intinsa pe canapea juma de ora - dupa arefam - deci e ok.
Mor dupa fructe, cirese in special....daca nu imi trece colita asta o sa salivez o gramada dupa cirese. Am inteles ca au aparut, nici nu m-am dus in piata si nici nu ma duc.....sa nu le vaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

spalat una bucata lighioana, si revenii in randul vostru!
blue, nu stiu daca ciresele contin vitamine, sau, f putine..
menics, sarmalutele sunt gata de dimineata, cele in foi de vita fierb ffff repede. haideti la masa! soricico, chiar, unde umblii?
chiar, blue,mi te inchipui tusind asa,ca in filme...
deci, se pare ca la mine intarzie cm si luna asta...minunat.... voi da odata cu el de azvarlita, sa nu se vada....
dany? care dany? sau m-am dilit de tot.... scuze...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

BlueFlower, stiu de colita ta, speram sa-ti fi trecut.
Oricum, ceea ce am postat e traducerea formularului pe care mi l-au dat mie dupa ET. Desigur, tu trebuie sa consumi doar ce-ti face bine si placere.

Menics, cineva tb sa faca si o lista cu absentele! Cand or veni, noi stam cu palma in barbie si citim ce ne povestesc ele. Ca doar au ce ... venite proaspat din diverse calatorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna dragutele fete cu pitici,
Eu sunt la munca,dar este luni cand nici iarba nu creste.......
Guze,sotu nu este cu politica......a fost mitingu cu gay si cu cei de la noua dreapta.....a avut grija sa nu apara intre ei
Eu am fost la mama, si ca la mama.......gratare si berici
Mayan se pare ca este atat de obosita ca nici un semn nu ne da ....dans,dans si iar dans....e normal la varsta ei!
blue, intepaturile de ovar si durerile de mijloc sunt normale,organismul incearca sa sustina sarcina. Sa nu faci nici cel mai mic efort si fara stres! Daca poti sa stai acasa ,intinsa pe pat,ar fi perfect!
Gali ,tu nu te pregatesti de nunta?
Menics, eu eram cu povestitu cu plaja!

Mergi la inceput