Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

uffffffffff,iar am cazut in butoi..... trebuie sa merg sa duc o rochie la modificat... am facut mancare asa dimineata - de fapt cateva sarmalute-pt ca se incalzeste iar tare...
ufffff, necazurile nu prea te intreaba... bine ca nu ai avut altceva mai important in portofel,mona!!
ne vedem mai tz, pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

uffffffffff,iar am cazut in butoi..... trebuie sa merg sa duc o rochie la modificat... am facut mancare asa dimineata - de fapt cateva sarmalute-pt ca se incalzeste iar tare...
ufffff, necazurile nu prea te intreaba... bine ca nu ai avut altceva mai important in portofel,mona!!
ne vedem mai tz, pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

hai mai galli, pai de ce in butoi??? vezi ca venim la masa sa te scoatem din butoi... hai revino repede!

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

fara frisca, ca eram eu imbalsamata dupa plaja...imi voi lua bephantene, merci...
pai 1 test minut este in jur de 5 Ron, iar un chit cu 5 + 1 test barza este 12 Ron , eu am luat plasa cand am luat unul singur, dupa am luat si un chit, dar parerea mea este ca sunt slabute, adica reactivi sunt expirati nu stiu ca tare anemice mai sunt liniutele... ma rog ...

Manu

Menics, Bephanten este crema pt poponetul bebelusilor , tie iti trebuie BEPANTHOL- lotiune de corp (pt piele normala). Aici se gaseste doar in farmacii.

Testele de ovulatie sunt f ieftine in Ro. Poate pun de-o afacere!
Aici costa in jur de 1 mil si ceva, pt 3/5 zile. Nu se merita!
Mai bine imi cumpar capsuni si prestez fufu dupa BBT si calendar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:

fara frisca, ca eram eu imbalsamata dupa plaja...imi voi lua bephantene, merci...
pai 1 test minut este in jur de 5 Ron, iar un chit cu 5 + 1 test barza este 12 Ron , eu am luat plasa cand am luat unul singur, dupa am luat si un chit, dar parerea mea este ca sunt slabute, adica reactivi sunt expirati nu stiu ca tare anemice mai sunt liniutele... ma rog ...

Manu

Menics, Bephanten este crema pt poponetul bebelusilor , tie iti trebuie BEPANTHOL- lotiune de corp (pt piele normala). Aici se gaseste doar in farmacii.

Testele de ovulatie sunt f ieftine in Ro. Poate pun de-o afacere!
Aici costa in jur de 1 mil si ceva, pt 3/5 zile. Nu se merita!
Mai bine imi cumpar capsuni si prestez fufu dupa BBT si calendar.

da, merci, voi cauta in farmacii, pai daca vrei iti fac un pachet cu teste... dar ti-am zis eu parca mi-am pierdut increderea in ele, vorbsc strict de astea care le-am luat acum... oricum daca vrei, vorbesc serios, iti trimit.

Manu

Mergi la inceput

mai fetelor eu ar trebui in 2 zile sa ovulez, oare va fi... offf ma stresez un pic ce-i drept ca-ci medicul a spus ca-s slabe sperantele sa ovulez luna asta...ei asta este... vom vedea, daca nu, luna viitoare...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna dimineata la gagici!!
Am avut treaba la servici, de aceea nu am intrat mai devreme.

Nu, nu eu am avut casa plina de hoti, desi m-au calcat si pe mine, dar in decembrie, nu acum.

Intrebare de femeie paranoica care inca nu a vazut un test pozitiv in viata ei: tusitul si stranutatul afecteaza implantarea embrionului?

Multam fain de raspuns si de tonul mesajelor voastre.

Eu am venit azi la servici, nu fac mare lucru, sad pe scaun si completez rapoarte. Deci nu ma agit prea mult.

Mergi la inceput

Mona, Galli, lasati butoaiele alea! Mai bine cantitati mai mici , ca trece efectul mai repede!
Hai, fuguta la oglinda:"Sunt cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai cea!"

Mona, o fi 1 Aprilie pe stil evreiesc? Poate socru/ vreun coleg sugubat au vrut sa-ti faca o gluma.!? Poate ti-ai schimbat geanta. Poate l-ai lasat in masina. Ia-o incet...Stii ca n-ai voie sa te nervrozezi

Galli, te gatesti pt nunta surioarei?

Mergi la inceput

Citat:

mai fetelor eu ar trebui in 2 zile sa ovulez, oare va fi... offf ma stresez un pic ce-i drept ca-ci medicul a spus ca-s slabe sperantele sa ovulez luna asta...ei asta este... vom vedea, daca nu, luna viitoare...

Manu

Nu te mai stresa. Ce-o fi, o fi! Doar DD le aranjeaza pe toate, la timpul lor! Tu gusta din plin momentele de dragoste infocata cu sotul tau! Cu amintirile acestea sigur ramai.
Mie mi-a zis dr ca s-ar putea sa se prinda chiar bb natural dupa stimularea pt FIV si totusi, nu s-a intamplat nimic nici in a 2-a luna de pauza. Mai incerc si luna aceasta. Incep si eu program de fufu dupa 27 mai (ca eu vreau un baietel cu ochisorii vioi, parul cret si nazdravan). Dar poti sa stii...
Daca nu s-o prinde, macar iau placerea de a face nebunii cu sotul meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Intrebare de femeie paranoica care inca nu a vazut un test pozitiv in viata ei: tusitul si stranutatul afecteaza implantarea embrionului?

Tusitul si stranutul nu afecteaza. Oricum ai grija si menajeaza-te sa nu racesti pt ca nu e indicat sa iei medicamente. Dar cand faci cacuta sa nu te scremi, sa nu te fortezi!
O sa-ti traduc lista pe care mi-a dat-o mie si o postez putin mai tarziu.

Mergi la inceput

Menics, draga mea, multumesc pt oferta dar nu ma agit prea tare. Eram mai mult curioasa. S-ar putea sa vin pt vreo 3-4 zile in BUC, la inceputul lunii iunie si imi voi lua atunci, just in case.
Gigelograma e slabuta, nu-mi fac mari sperante pt bb natural. Cred ca tot FIV ma asteapta, desi as vrea sa incerc si cu IUI. Ma mai gandesc!

Mergi la inceput