Aspirante optimiste >20 ani(405)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

tanamera

http://tt.lilypie.com/qXI4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

tanamera!Data viitoare ai mai mult noroc!

Eu am revenit iar la un CM de 28 de zile, insa cam ciudat, prima zi vine ok, dar incepind cu a doua zi vine mai mult sange maroniu inchis-inchis la culoare!Ati mai patit careva asa?

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

tanamera , va fi bine data viitoare, vei vedea.
intr-adevar se spune ca in primele sapt de sarcina este totul sau nimic, deci daca ceva nu este in regula se opreste sarcina din evolutie si este respinsa de organism. bine ca nu a fost mai tarziu daca tot nu a fost sa fie, ti-ar fi fost si mai greu dupa doua luni (ca la mine de ex) sa ti se opreasca sarcina in evolutie... dar tu faci tratament pt sustinere?

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

tanamera , va fi bine data viitoare, vei vedea.
intr-adevar se spune ca in primele sapt de sarcina este totul sau nimic, deci daca ceva nu este in regula se opreste sarcina din evolutie si este respinsa de organism. bine ca nu a fost mai tarziu daca tot nu a fost sa fie, ti-ar fi fost si mai greu dupa doua luni (ca la mine de ex) sa ti se opreasca sarcina in evolutie... dar tu faci tratament pt sustinere?

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Nu fac nici un fel de tratament,nu mi-a recomandat nimic.

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna ziua fetele!!
Tanamera,te imbratisez cu drag si-ti doresc mult curaj si speranta in continuarepoate natura a fost cea care a ales calea cea buna si cu siguranta data viitoare DD o sa-ti dea un bebe sanatos
Bun venit noilor aspirante si va doresc o sedere cat mai scurta la noi
Eu maine aveam programare la cabinet pentru a stabili cu doctorita cand sa-mi faca testul pentru verificarea trompelor,numai ca nu mi-a venit cm, e in intarziere doua zile si am fost nevoita sa aman programarea.Ramane de vazut ce e cu intarzierea asta...am avut dureri de burtica si de mijloc acum 4 zile asa cum era normal ptr a ma anunta ca vin rusii,numai ca de ieri nu mai am asa dureri si nici alte simtome,doar mai ma inteapa usor ovarele din cand in cand.
Va si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Mie nu-mi raspunde nimeni?

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Buna zua, fete dragi!
Am aterizat si eu la serviciu, dupa un drum la Iasi.
Oanarus, eu nu stiu ce sa-ti zic despre cm. Personal nu am patit. Mai ales ca nici nu stiu cum mai e sa ai cm. Nu mi-a enit, dar iau duphastone si dupa ce termin folia astept sa-mi vina si apoi analize si control si gata.
Tanamera bafta multa maine la ora 5.
Danny, poate ai o veste mare pentru noi.
Andreea abia astept sa vizitez noua casuta!

Intre timp eu am numarat toate berzele de pe drum. Am zarit vreo 4. Restul cred ca erau la umbra... Daca le prindeam....

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Tanamera indiferent ce ti-as spune nu cred ca te ar ajuta. Dar gandeste-te la faptul ca testele de sarcina mai dau rezultate fals pozitiv.....si ca nu neaparat a fost vorba de un avort.
Ellenii iese pur si simplu super
Oanarus este prima data cand ti s-a intamplat cu ciclu? Sau se repeta deja de catva timp?

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.feminitate.org/fem/" target="_blank">FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Teste de sarcina eu mai fac doar daca imi intarzie ciclu,altfel nu mai fac.

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

Buna dragelor! Bine v-am regasit!

Nu am mai scris de mult ca nu am mai avut noutati. Am facut luna trecuta stimulare cu clomife, am aut ovulatie urmarita prin teste am vazut si frumusete de folicul la ecograf. Acum insa cred ca am patit si eu ca Tanamera doar ca mie nu mi-a venit inca ciclul. Am facut acum o sapamana testul barza si a iesit slab pozitiv. A doua zi la fel, slab pozitiv. Dupa cateva zile insa a iesit negativ fara drept de apel. Acum sunt cam in z 12-13 DPO si dupa semne cred ca imi va veni ciclul. Incep sa cred ca de fapt testul barza nu da rezultat slab pozitiv, ci il facem noi prea devreme cand inca organismul nostu nu a decis daca sarcina este buna sau nu...
Tanamera imi pare rau de cele intamplate, dar fii tare si vezi partea plina a paharului. Asa cum ai ramas luna asta vei ramane si luna viitoare!

Mergi la inceput