Aspirante optimiste >20 ani(405)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

netza, fetelor!

tanamera, ai mai facut vreun test???ard de nerabdare sa ne dai o veste buna!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

buna fetelor, eu sunt bine, happymum draguta ca de obicei

doar ca sunt iar in perioada de asteptare 2 sapt si nu prea stiu cum sa fac sa treaca mai repede...pe de alta parte nici n-as vrea sa treaca

luna asta am facut stimulare cu clomid 50 mg in zilele 2-6, am fost in ziua 16 ( ar fi trebuit mai repede dar s-a nimerit week-endul) la monitorizsare cand aveam un folicul de 30 mm si mucoasa uterina de 10 mm....mi s-a dat sa-mi fac singura injectie cu hCG ca sa ovulez si acum astept
si eu vreau sa citesc de vesti bune, hai tanamera

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Ce liniste pe aici....ca de obicei in weekend - numai eu stau ca o nebuna calare pe calculator ....
Uta iti tin pumnii. Este prima luna de stimulare? Si esti sigura ca foliculul era de 30??? Imens!!!!
Tanamera chiar nu intri sa ne spui si noua cum stau lucrurile?

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.feminitate.org/fem/" target="_blank">FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Ce liniste pe aici....ca de obicei in weekend - numai eu stau ca o nebuna calare pe calculator ....
Uta iti tin pumnii. Este prima luna de stimulare? Si esti sigura ca foliculul era de 30??? Imens!!!!
Tanamera chiar nu intri sa ne spui si noua cum stau lucrurile?

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/fem/" target="_blank">FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

prima luna, da....de fapt foliculul era si mai mare....am vazut cand a scris in dosar: 3.38 cm....mie mi-au zis 3 cm

acuma ca sa am si eu motiv de stres, daca era PREA mare?adica se poate sa fie pea matur?

oare o fi crescut atita din cauza ca am luat toata luna laptiso de matca? ( si ceai de frunze de zmeura rosie si ulei de primula de seara pin la ovulatie)

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Uta da se poate sa fie prea matur - asta nu inseamna ca nu sunt sanse de sarcina.... Cu toate ca eu nu am auzit pana acum de foliculi mai mari de 22 de mm - stiam ca de la 30 mm se considera chist - dar nu sunt sigura....Oricum dr stiu mai bine decat mine nu ti-ar fi dat tratament de pomana....asa ca stai linistita
Ceaiul de zmeura nu afecteaza in acest fel si primula de seara doar daca ai estrogenul foarte mare. Laptisorul de maca creste estrogenul deci poate afecta.....mai ales daca stii ca ai mai facut chisturi in trecut.

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

uta
atunci asteptam impreuna.
tanamera

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

buna fetele,

sunt relativ noua pe aici dar va citesc cu interes de cateva luni bune. Cam de cand am decis ca am vrea sa avem un copil(de prin decembrie 2008). In seara asta mi-am facut un test de sarcina BARZA - STRIP deoarece am o intarziere de 4 zile de cand trebuia sa imi vina uratii si nu am avut asemenea intarzieri. Acum sunt un pic contrariata..stau si ma uit la test si nu stiu daca sa imi fac sperante sau nu ...testul are linia de control rosu aprins iar a doua linie este destul de pala, sa zic cam la o treime de intensitate fata de linia de control. Ce ziceti fetele, e cu ochi??

Mutumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

ale, bine ai venit! eu zic, ca da! si intarziere si a doua liniuta, chiar si pala...inseamna bb!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

sorina multumesc frumos , sper si eu sa fie asa...barbatu zice ca maine mai luam un test sa il facem dimineata sa iasa rosu intens sa nu ne mai stresam . Oricum pana nu ajung eu la un doctor care sa imi zica verde-n fata tot nu ma linistesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

ale1212xa Bine a venit!! si felicitari Doamne da sa ai o sarcina fara probleme si o nastere usoara.

Uta iti tin pumni sa fie totul bine si sa ne inveselesti si tu cu un test pozitiv.

Happymum cum stai cu simptomele ca vad ca te apropii de testare

Tanamera cand vi pe la noi cu o veste???

Poftiti cu toate la cafea, ceai si altele:

oare cand vine meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind

Mergi la inceput