Aspirante optimiste >20 ani(405)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Simt ca plutesc,sunt super dezorientata,inca nu mi-am anuntat sotul.In dimineata asta mi-am luat temperatura si era 36.9.Abia astept dimineata sa imi fac un sure ceck.

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Dragutzele

nu stiu ce sa mai cred, au trecut 10 zile de intarziere si CM nu a venit? O sa fac maine dimineata un nou test de sarcina ( sper sa nu iasa negativ).
Luni ma duc la doctor indiferent de rezultat.
Ce test sigur imi recomandati?
Am auzit ca poti fi insarcinata si testul sa fie negativ
Eu tot sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Tanamera imi inchipui ce este in sufletul tau. Noi suntem aici cu tine

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.feminitate.org/fem/" target="_blank">FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Tanamera imi inchipui ce este in sufletul tau. Noi suntem aici cu tine

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/fem/" target="_blank">FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Va multumesc gagici!

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Nikole da se poate sa-ti apara mucus fara sa ovulezi, dar se poate sa ovulezi fara sa ti se pozitiveze testul de ovulatie. Sa inteleg ca ai facut mai multe teste de ovulatie sau ai asteptat ziua cu presupusa ovulatie? Mucusul fertil poate sa fie pe o perioada de cateva zile si el iti indica perioada fertila. Ovulatia are loc in ultima zi mucus fertil/senzatie vaginala alunecoasa sau uda, sau are loc in urmatoarea zi.
Ceea ce se poate face este sa faceti dragoste pe toata perioada de mucus fertil + inca doua zile de la terminarea acestuia. Puteti alege sa faceti o data la doua zile sau zi de zi (sau combinat sau cum vreti voi).

Andreea

grafice TB

Multumesc mult, doula, m-au lamurit explicatiile tale! Da, am tot facut teste de ovulatie din z8 si azi e nitel mai intensa linia de test.

Tanamera, sper din tot sufletul sa fie si peste 9 luni sa ni-l arati in poze, sanatos si rumen!

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

nicole, eu am luat de bun testul cu 2 liniute, indiferent cat de subtire era...si am ramas, deci poate ca totusi ...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

nicole, eu am luat de bun testul cu 2 liniute, indiferent cat de subtire era...si am ramas, deci poate ca totusi ...

Manu

Multumesc pentru raspuns, menics! La mine toate testele pe care le-am facut incepand cu z8 au avut linia de test colorata vag, chiar si cand n-aveam nici urma de mucus cervical... Azi dimineata in schimb linia de test avea o margine rosie si restul benzii era tot ca in zilele precedente, roz pal. Inclin sa cred ca asta inseamna ca s-a pozitivat, n-as vrea sa astept pana maine sa vad daca se face toata banda de test rosie, ca mi-e teama ca ratez momentul.

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Tanamera Doamne da sa fie cu ochisori

Fetelor o zi frumoasa sa aveti

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ia uite cine a facut recent un an de la casatorie cos_minutza, ce frumosi ati fost, dans pe masa ...distractie ce mai....sa fiti fericiti...

tanamera, ii cu ochisori, tin pumnii

pupici la toate si un vagon de

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christine13

Dragutzele

nu stiu ce sa mai cred, au trecut 10 zile de intarziere si CM nu a venit? O sa fac maine dimineata un nou test de sarcina ( sper sa nu iasa negativ).
Luni ma duc la doctor indiferent de rezultat.
Ce test sigur imi recomandati?
Am auzit ca poti fi insarcinata si testul sa fie negativ
Eu tot sper...

cristine, 10 zile e cam intarziat bine , nu vreau sa te dezamagesc dar ar fi iesit pozitiv daca era...zic eu, sigur nu e vre-o dereglare? dar incearca si surechek.. sau cel mai sigur un bhgc... bafta

Manu

Mergi la inceput