Ingineri fosti, viitori...(29)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Neata trupa!
Poftiti la , ceai, laptic, fresh, capucino si la nelipsita
, sa ne refacem dupa WE-ul prelungit si sa turam motoarele la maxim pana maine, ca de joi ne pregatim de We si-o lasam mai moale!
Repede-repede, ca iar sunt in viteza!
Ancuta, tin pumnii stransi sa iasa bine HSG-ul, ca sa-ti mai iei o piatra de pe inimioara! Cu stomatologul ai rezolvat problemele??? Dar cu masinuta, mai ai necazuri???
Otilia, scumpa mea, in poza aceea, din pacate, a incaput si pozarul pe care l-am platit noi, parintii, sa ne faca poze profi (bashca si-un cameraman), si datorita caruia am stricat eu multe cadre, ca era omniprezent! Acuma, nu poti sa fi si cu mandra si cu draga! Tin pumnii stransi la sotz sa ia examenul din prima!
Cristinica, la noi, din fericire, s-au reintors zilele frumoase, insa in WE n-am plecat nicaieri, de teama sa nu se suceasca iara vremea si sa ne trezim cu ploile pe cap. Am fi vrut sa mergem la Pestera Ursilor ... dar ne-am abtinut, mai ales ca Vladi a cam tras de nasuc zilele astea. Eu stiu de-o salina super-faina la Praid, unde este totul foarte bine organizat si-s si locuri de cazare bune ... Asa am auzit, n-am fost acolo personal, desi mi-as fi dorit, dar nu s-au aliniat inca planetele astfel incat sa-mi inlesneasca o vacanta acolo... poate la toamna ... Mai este si Ocna Sibiului,Ocnele Mari, Ocnita, Rm. Valcea dar despre destinatiile acestea nu stiu sa-ti dau nici o lamurire ... insa pe net cred ca poti gasi mai multe informatii.
Nico, imi pare rau ca n-a iesit pasienta cu apartamentul, dar, cine stie, poate c-o sa apara ceva mai fain si d-aia nu s-a intamplat acuma minunea! Copiii ce mai fac??? Au inceput vacanta, sau inca-i mai duci la gradi (pe Alex, de fapt)???
Elena, cum mai stati cu actiunea "olita"? In ce stadiu va aflati???
No, trebuie sa plec, ca iar m-au prins astia ca trag mata de coada! apasat toata trupa si promit ca azi, daca am vreme, am sa va pun si niste poze de la strandul Gyula.
Fuuuuuug!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
hcclara spune:
Salut dragelor, cum sunteti, bine?
noi suntem la ai mei, mai stam pana vinerea viitoare, apoi ne intoarcem acasa.
Pisiam fost la timi dar am fost prinsi cu nunta, cununia, cursul festiv al sora-mii, dar vin maine iar ca nu am fost la neamurile lui brbatu-meu inca, iar joi mi-am propus sa ma plimabrez si eu prin mall, insa pana pe la 5, ca apoi trebuie sa o ducem pe sora-mea ca are banchet, iar vineri ma intorc la ai mei ca pe copii nu ii mai iau la timi fiindca se plictisesc! daca ai timp da-mi de stire pe mess! de kati ce mai stii? te pup!
Sunt obosita, as dormi intr-una, trebuie sa-mi fac un control la oftalmolog cand ma intorc inapoi! in timisoara e un trafic nebun, in sfarsit e vreme frumoasa la noi, copii sunt tot pe afara, eu vreo 2 kile mai grasa. nu am prea citit din spate ca se incarca mai greu pag, cand ma intorc inapoi va pun si eu poate niste poze!
pana atunci va pup pe toate, ramaneti sanatoase!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna dimineata!
sarut mana Pisi de tratatie. Ca deobicei delicioasa!
Ma bucur ca a venit vremea buna pe la voi. la noi Sambata a plouat de a rupt dar vad ca vremea s-a imbunatatit de ieri iarasi. dar ce folos ca este frumos acum cand eu sunt cu muncile...
Anca ma bucur ca bebelina ta a inceput sa se joace cu olita. da-i timp si o sa vezi ca o sa se invete. Dureaza cateva luni pana se scapa de tot de chiloteii impermeabili. Mult succes!
Ancuta tu ce mai zici? Cand te duci sa faci testul ala? Nu de alta dar ca sa te tinem si noi de mana macar virtual daca nu se poate real.
Nico unde ai disparut? Sper ca esti bine.
Claudia bine ai revenit! Se pare ca ati avut un timp superb acasa. Iti este greu sa pleci?
Si eu ca si Pisi acum sa ma intorc la muncile ca striga dupa mine...
Va pupic!
Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Salutare!
Eu nu am avut net zilele astea. Duminica am lucrat, sotul a luat pustimea in vizita. Ieri am mers la Calimanesti la o piscina. Pt mine a fost prea cald asa ca m-am bucurat cand i-am convins sa renunte la balaceala si sa mergem la un gratar. Am ajuns acasa seara tarziu. Era sa lovesc masina rau de tot. M-am speriat tare si ma gandeam sa nu mai conduc o perioada dar acum mi-am revenit. A oprit unul cu un bmv brusc in fata mea. A fost coloana asa ca eram convinsa ca ma loveste cel din spate. Au fost cateva secunde lungi tare . daca eram doar eu in masina nu ma panicam asa dar cum pe bancheta din spate erau copiii ...
Pisi am citit si eu despre strandul Gyula. Asi vrea sa ajungem si noi acolo. Alex maine are serbarea dar nu ii place rolul si nu vrea sa mearga. Inca mai negociez cu el.
Cristina eu am fost cu Alex la Praid. Chiar azi ma intreba cand mai mergem (nu uita nimic copilul asta). Mie mi-a placut. Cazare gasesti la tot pasul, sunt multe pensiuni. Preturile sunt foarte bune. daca vrei o sa iti spun mai multe pe pm. La Ocnita, Ocnele Mari, Ocna Sibiului eu stiu ca sunt doar bazine cu apa sarata, nu se intra in subteran. Saptamana viitoare asi vrea sa mergem la Ocnita pt baie (de obicei mergem 10-15 zile pe an). E foarte aproape de noi. Din pacate nu e nimic amenajat, arata destul de rau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna dimineata!
Eu va invit la gustarea de dimineata.
Eu sunt un pic obosita ca am foarte mult de lucru si am si vizitaori asa ca nu stiu cum sa mai impart si capra si varza...
La noi vreme buna cum nu a fost niciodata pe aici - cel putin de cand sunt eu.
Doamne Nico... bine ca nu s-a intamplat nimic. Asa cum ziceai si tu e problema de copiii ca se si speriau si doamne fereste...
Nico vreau sa imi spui mai multe te rog frumos. La Slanic Prahova salina este mare si bine amenajata chiar si cu locuri de joaca in interior dar ce folos ca nu gasesti cazare...
Chiar ce o fi cu Katic nu a mai intrat de mult.
Va pupic!
Cristina
iepumic spune:
No, salutare
Cristina, Pisi, HSG o sa il fac spre sf lui iulie, cand ma intorc din concediu , ca tanti dr. nu m-a putut primi inainte. Pe undeva e mai bine...desi ar fi fost mai bine sa fie mai devreme.
Nico, bine ca nu s-a intamplat nimic. Mie mi se intampla frecvent chestii de genul asta, fie ca sunt eu la volan sau sotul...asa ca am inceput sa ma obisnuiesc. Am patit-o chiar acum vreo 2 sapt pe DN1 cand a pus unul o frana brusca de la 120 km/h la zero si noi eram destul de aproape de el, nu credeam ca ne vom opri. Noroc ca-i masinuta buna.
Pisi, mai face ceva figuri dar merge mai bnie, totusi...s-au jucat niste baieti de la Porsche cu ea si au remediat niste chestii..In schimb consuma mult mai mult decat inainte.
Fetelor, ieri m-am intalnit cu Otilia si cu printesa Elisa. Foarte frumoase si vesele amandoua . N-am avut noi timp foarte mult de povestit dar mi-a facut mare placere sa ne vedem!
fetele si aici.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
iepumic spune:
No, salutare
Cristina, Pisi, HSG o sa il fac spre sf lui iulie, cand ma intorc din concediu , ca tanti dr. nu m-a putut primi inainte. Pe undeva e mai bine...desi ar fi fost mai bine sa fie mai devreme.
Nico, bine ca nu s-a intamplat nimic. Mie mi se intampla frecvent chestii de genul asta, fie ca sunt eu la volan sau sotul...asa ca am inceput sa ma obisnuiesc. Am patit-o chiar acum vreo 2 sapt pe DN1 cand a pus unul o frana brusca de la 120 km/h la zero si noi eram destul de aproape de el, nu credeam ca ne vom opri. Noroc ca-i masinuta buna.
Pisi,mai face ceva figuri dar merge mai bnie, totusi...s-au jucat niste baieti de la Porsche cu ea si au remediat niste chestii..In schimb consuma mult mai mult decat inainte.
Fetelor, ieri m-am intalnit cu Otilia si cu printesa Elisa. Foarte frumoase si vesele amandoua . N-am avut noi timp foarte mult de povestit dar mi-a facut mare placere sa ne vedem!
fetele si aici.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Iar scriu pe fuga.
Asa cum ziceam, nu a luat examenul. Azi a fost din nou la facultate si din intamplare era proful sa discute despre lucrari. A bulibasit grav teoria, profesorul puncteaza doar daca raspunzi concis la subiect, nu daca scrii mult si prost. La probleme a facut, adica ii asigurau nota de trecere la examen. Insa profesorul a spus in timpul semestrului ca doar cine trece de teorie intra la probleme. Pe ei acum i-a bagat pe toti in probleme zicand ca treca-mearga cu teoria dar cand a vazut ca al meu nu a facut teoria cat trebuia, l-a picat. Are 0,48 la teorie si 4,5 de la probleme dar degeaba ca nu face suma decat daca ia la teorie minim 0,9.
Mie mi se pare corect cum a procedat, al meu intial se oftica ca s-a chinuit la probleme. Dar berbecul nu vede esentialul, ca numai asa intelege cum decurge examenul, ce se cere, parctic o experienta care-i va fi de folos data viitoare.
Si pentru ca-i un caz mai atipic cu nota si ca dadea prima data examenul, l-a chemat de 2 ori spre sfarsitul lunii, adica ii mai da 2 sanse dar asta nu inseamna ca va fi mai putin exigent ci ca are omul bunavointa cu el.
Cam atat de pe front .
Iepuras si mie mi-a facut placere intalnirea, am ramas datoare sa fac cinste. Ajunsa acasa chiar ma gandeam ce "proaspat" aratai tu, cu fustita, bronzata, zambitoare .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
iepumic spune:
Neata!
Oti, pai e exact cum discutam...mi se pare super corect si, iata, proful e exigent dar nu absurd. Eu privesc lucrurile si din alt punct de vedere, ca doar am atatia profi in familie: oare studentii se gandesc vreodata cat a muncit si a invatat omul ala ca sa ajunga la nivelul respectiv? Oare se gandesc ca invata si se pregateste in continuu ca sa le predea, ca face eforturi sa explice pe intelesul tuturor si, uneori, de 10 ori acelasi lucru ca sa priceapa "loazele"? Mie mi se pare "fair & square" sa ai, ca prof, un minim de pretentii. Eu daca as fi in locul lor cred ca as fi extrem de severa. De-aia nu m-am apucat de meseria asta, ca nu ar mai termina nimeni facultatea .
In alta ordine de idei, am niste zile super stresante la servici, practic am la dispozitie 2 saptamani sa fac revizie la aprox. 500 de planuri la un proiect. Nu singura, evident, suntem 3 ingineri, 2 tehnicieni CAD...dar raspunderea e aproape in exclusivitate a mea insa, din pacate, s-a apucat cine nu trebuia sa accepte un astfel de deadline fara sa evalueze mai intai volumul de munca necesar. Miza e dubla: trebuie sa iasa bine fiindca e ultima revizie pe care o mai accepta clientul si, in plus, tb sa fim gata la timp fiindca eu pe 3 iulie plec in concediu si daca nu las lucrurile in regula nu am nici un control ca ceilalti vor face ce trebuie. Asa ca...da-i inainte cu tupeu, tovarasa inginer!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007