Ingineri fosti, viitori...(29)
Raspunsuri - Pagina 16
Pisicuta spune:
Stiu ca lumea-i in concediu, sau ca nu are chef de nimica (ca mine, de exemplu), dar cu toate astea eu tot ma risc sa vin cu si , ca prea ne-am iesit din ritm cu canicula asta!
Nico, cum fuse cheful ieri?? Sau il faceti in WE??? Mii de micului sarbatorit! Andra ce mai face??? ... Am citit ca a avut ceva probleme cu maseluta ... draaaga de ea! ... draaaga de tine! Numai mama sa nu fi ... Si eu am mers cu ai mei tusicosi si muciosi la mare, dar dupa 3 zile de stat la plaja si multe gaturi de apa sarata, au scapat de orice problema.
Iepumica, sa sti ca mi-au placut teribil pozele tale! Parca-s luate dintr-un film romantic, american! Si sa nu mai zici niciodata ca esti ratusca cea urata, caci te bat cu manuta mea! Esti o frumoasa, o vesela si-o draguta fara pereche si aparatul nici nu se observa! In orice caz, fotografia asta mi-a placut in mod special.Este absolut bestiala! Perfecta!
trupa, oriunde s-ar afla!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Pisicuta spune:
Morning, trupa, oriunde s-ar afla!
Sarumana pentru cafea, Nico! Mai plusez si eu cu un rand de , nelipsita , la care mai adaug un bonus generos de si cu ocazia implinirii a 15 ani de fericit mariaj alaturi de motanul meu iubit!
Eu o sa-mi iau un WE prelungit, caci maine de dimineata plec sa-mi duc popandaii la mama, in Oltenia, asa ca va spun de pe acuma sa aveti un sfarsit de saptamana foarte reusit, cu multa voie buna si liniste in suflet!
trupa, oriunde s-ar afla!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
nma spune:
La multi ani fericiti impreuna! cand am citit 15 mi s-a parut mult dar am facut un calcul rapid si mi-am dat seama ca eu sunt cu jumatatea mea de 14 (fara acte, e drept).
xerxe2005 spune:
La multi ani inainte, Dorina!
Noi suntem cuplati de 10 ani jumatate si casatoriti de aproape 5, pe 28 aug sarbatorim.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Pisicuta spune:
He! He! He!
Cinerele vi-s, dragele bunichii!
... Daca este sa socotesc de cand imi impart eu bunele si relele cu al meu, pot spune ca in 15 iulie am sarbatorit majoratul! Deci, da cineva mai mult???
dulce si multumesc pentru uraturi!
Sa va dea Dumnezeu si voua casnicii lungi si fericite!
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
hcclara spune:
Salutare! sper ca sunteti bine sanatoase, eu intru mai rarut ca am o stare de lene.
Nico la multi ani lui Alex, sa creasca mare, sanatos si sa-i dea Domnul mult noroc!
Pisi sunteti o familie de frumosi, am vazut ca v-ati distrat la mare, mi-a placut mult si hotelul unde ati stat. La multi ani tie si jumatatii tale, sa fiti fericiti si sanatosi!
Anca ce frumoase poze am vazut si la tine! si voi sunteti niste dulci.
eu ma uit acum la un film.
mai avem o saptamana de gradi si apoi avem vacanta 3 saptamani, insa Marc nu mai merge apoi la gradi, incepe scoala la mijlocul lunii septembrie.
pe toate si numai bine
iepumic spune:
Buna dimineata!
La multi ani Nico si Pisi, sa va bucurati de asa evenimente frumoase!
Nu stiu la voi cum este, dar in Bucuresti ieri au fost 42 de grade! pt. cine nu stie, la astfel de temperaturi in Bucuresti este infernal sa stai afara pentru ca esti inconjurat de caldura din toate partile din cauza betoanelor...si hai, ca poate cu asta ne-am mai descurca...dar mirosul de gunoi care a invadat tot orasul e de-a dreptul insuportabil. Slava Domnului ca ne-am pus inca un aparat de aer conditionat ca asa reusim sa racorim bine de tot intregul apartament si ne putem odihni ca lumea.
Claudia, un pic a lipsit sa dam o fuga si pe la Karlsruhe . Germania e o tara superba dar nemtii sunt cel putin ciudati ca oameni.
Aseara am fost sa-mi vad nepotul, nu-l vazusem de vreo 2 luni. Am ramas socata de cat a crescut!!!!!!! S-a lungit muuuuuult, s-a subtiat, s-a mai lungit nitel si la fata si a inceput sa semene cu fratele meu. Acum merge de-a busilea si sta in picioare in tarc tinandu-se cu mainile de margine. Vorbeste in limba lui, e atras de prize si fire electrice si e de o veselie contagioasa. Rade tot timpul si studiaza pe toata lumea, se uita la tine cu ochii mari albastri si intinde manuta sa iti pipaie fata. Ne-a cam dat pe spate si pe mine si pe Iepumare .
Va doresc un weekend fain si sa va feriti cat puteti de caldura!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
ancadragoman spune:
Nico si Pisi LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Noi impreuna de 12 si casatoriti de 4
un vot va rog http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=36
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2