Sfaturi, incurajari, idei......
Dragelor, am o dilema...mareeeeee
Sper ca cele care au trecut prin asta sa ma ajute cu parerile lor.....deasemenea as avea nevoie de putzin suport...din parte voastra a prietenelor de pe DC.
Am o fetitza de 2 ani si 2luni, momentan lucrez la firma sotzului,deci programul este lejer ceea ce imi permite sa las pitica la cresa doar pana la ora 13, apoi sa o iau acasa.......mentionez ca suntem foarte atasate una de alta....in 2 ani nu am fost despartite decat o sapt anul trecut,, si inca plange cand o las la cresa de mi se rupe sufletul,,,,de ce va scriu, ca in sufletul meu se da o mare lupta.....oare am facut bine? avand in vedere ca inca as mai fi putut sta acasa cu ea? dar poate nu reuseam sa ma ocup de ea cum fac cele de la cresa,si mai am o mare dilema....eu inainte sa ma casatoresc am lucrat in turism, sef de hotel la un hotel de la mare, mi-a placut, si inca ma mai gandeam ca poate as gasi ceva in domeniul asta.Spre surprinderea mea, am avut un CV pe un site de job-uri, neactualizat de 4 ani , dar m-au gasit si sunat de cateva zile de la o firma pt un post de sef centru de formare profesionala,care detine un hotel si un restaurant, aici langa Timisoara.Sa fie soarta?????
Sotzul imi zice sa incerca ca nu am nimik de pierdut, mai ales dacs voi acceptata la inetrviu si voi face in sf ce imi place.....si eu pe de-o parte sunt bucuroasa, dar pe de alta parte cand ma uit in ochii puiului meu sa o vad cum imi zice sa nu stau mult la birou sa fac bani repede la lucru si sa iau acasa...mi se rupe sufletul....
Deci ce sa fac?
A mai fost cineva in situatia mea?
Sunt o mama rea pt ca ma gandesc si la mine(sa fac ce imi place) dar si la binene fam noasre, ar fi un venit in plus,mai ales ca ne-am apucat sa facem o casa.
Astept sfaturile si incurajarile voastre si sper ca voi lua cea mai buna decizie pt noi.
Mentionez ca nu am dubii in leg cu cresa unde duc pitica, e verificat din surse de incredere, se ocupa ff bine de ea, mai bine decat as face-o eu acasa.
Va
Cat sa ma mai abtin de la mancare???
Raspunsuri
Ramonika spune:
karra - eu as alege jobul, bineinteles, daca cei de acolo nu mi-ar cere sa stau 12 ore pe zi la birou, ci 8, cum se sta la serviciu in general.
imi dau seama ca e greu sa te desprinzi de pui, insa trebuie facuta si treaba asta o data si o data, cu cat e mai tarziu, cu atat e mai greu. o sa va obisnuiti amandoua.
bafta
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ane2200 spune:
Karra - nu esti o mama rea pentru ca te duci la servici, ba din contra. Facand ceea ce-ti palce, vei fi si tu multumita sufleteste, plus ca, asa cum ai spus si tu, e un venit suplimentar, de care chiar aveti nevoie. Winnie va fi foarte bine, nu-ti face griji din punctul asta de vedere.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ralualexandrei spune:
Go for it Karra,tot pt ei mergem si facem bani ca am auzit ca pe lumea aialalta bagajul e extrem de mic,glumesc,e normal sa-ti doresti sa faci ceva ce-ti place,e normal sa vrei sa fi apreciat si altfel,si oricum Winnie va fi mult mai fericita daca mami e fericita.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
diana_jors spune:
Karra, eu cred ca e important ca jobul sa iti dea satisfactie, pentru ca in aceasta situatie te poti ocupa de copil foarte bine, chiar daca doar cateva ore seara. Spun asta din experienta, am renuntat la un job la care stateam peste program, dar imi dadea satisfactie, pentru unul la care stau normal, dar ajung frustrata acasa. Concluzia e ca l-as fi pastrat pe primul, din pacate nu prea se mai poate... La mine e si mai dificil, nu imi gasesc oricum si oriunde job potrivit in domeniu, asa ca am ajuns la concluzia ca daca pana la sfarsitul anului nu gasesc ceva care sa ma satisfaca, imi voi deschide propria afacere, intr-un domeniu care imi place foarte mult, pentru ca asa as fi eu mai multumita. Si dpdv al copilului la mine situatia e alta, Alex e chiar fericit la gradinita sau la bunici, dar vreau sa ma ocup eu de el mai mult. Chiar daca as sta acasa toata ziua, tot l-as da in continuare la gradinita, dar la program scurt.
Cred ca e mai importanta calitatea timpului petrecut cu copilul, decat perioada in sine. Cred ca e mai important sa te ocupi 2 ore de copil relaxata si multumita de tine, decat sa stai o zi langa el si nu ai rabdare sa te ocupi de el pentru ca nu ai satisfactii profesionale.
Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva sau te-am bagat in ceata mai tare, dar cam asta e experienta mea.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
gaia.nevia spune:
Karra, cred ca stii deja ca eu la primul copil m-am intors imediat la munca. Adica, nu am intrat deloc in CIC! Asta a fost situatia, imi pare putin rau ca nu am stat mai mult acasa, si am facut efoturi destul de mari sa ma rup si sa vin acasa cat mai repede, la puiul meu... dar la momentul acela nu puteam sa fac altfel.
Nu ne permiteam sa stau acasa cu 600ron, sotul meu nu castiga prea bine la vremea aceea, rate peste rate, in fine, nu ma plang, am facut o alegere pana la urma.
Apoi, imi si placea ce fac, si mi se pare important ca 1) mama sa aiba grija de ea, sa fie multumita, implinita, mandra de ea si 2) sa ofere timp de calitate copilului ei. Nu timp nelimitat ci timp de calitate.
Asa ca, eu as zice, go for it! Have fun, simte-te bine, iubeste-te si creste-te si o sa se vada!
Micuta va invata de la tine ce inseamna o femeie implinita.
Si-apoi, daca nu iti place, sau te mananca constiinta... te poti retrage nu?!
Bafta!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
ioanaradu spune:
karra parerea mea conteaza : eu m-as duce!!
cat despre winnie ... o sa vezi ca se va obisnui. important e sa nu renunti tu.
acum e momentul sa faci ceva pt tine. dc nu iti place ... renunti. dar si dc nu incerci? o sa regreti.
multa bafta la noul job!
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Kitty spune:
Hop si eu, cum sa nu vin sa raspund?
Ti-am scris despre obisnuitul la cresa si pe stup dar nu stiu daca ai semnat prezenta zilele alea, asa ca copiez aici:
"Tot la subiectul gradinite, Karra, asa am plans si eu de plansul Giuliei si am zapacit fetele pe confe vreo 2-3 saptamani si acum e totul foarte bine, desi nu mai credeam ca o sa fie. Giulia merge cu drag la cresa, eu sunt multumita, sper sa fie asa si la voi."
Deci eu votez sa mergi, o sa fie obositor si timpul tau o sa fie masurat, dar daca o sa faci ceva ce-ti place asta te va incarca de energie si timpul petrecut cu ai tai o sa fie mai de calitate!
Pare o provocare ceea ce ti se ofera si mai spui ca Winnie e pe maini bune! Asa ca...ce mai astepti? (Duuaaamna sefa o sa isi mai faca timp de stup? ca daca nu .....esti denaturaaataa)
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
doina.todor spune:
Karra - o mama fericita creste copii fericiti.
Go for it! Vei avea timp si de Winnie o sa vezi... va fi bine.
Itzi doresc mult succes !!! si tzin pumnii!!!! SIGUR VA FI BINE!!!!
Varsta lui Raducu
rein spune:
Karra, stii ce le doresc eu mai mult si mai mult copiilor mei (dupa sanatate desigur)? Sa traiasca din ceva ce le face placere sa faca. De ce? pentru ca eu nu am avut niciodata un job pe care sa il fac cu placere. Culmea, sunt pregatita teoretic si am mare avant sufletesc pentru ce mi-ar face placere sa fac dar mi-a lipsit dramul de noroc pe care il ai tu acum... nu am gasit locul si momentul in care sa trec pe un post in domeniul dorit.
Mi se pare la fel de important sa ai un job care iti place ca si o familie reusita. Si cred ca merg mana in mana.
Deci, bafta la noul job, spune-ne ce ai facut!
karra80 spune:
Va multumescpt sfaturi si incurajari, am fost aiz la interviu...si a fost bine...din pct-ul meu de ved, atept un rasp de la ei in max 2 sapt, m-au intreb daca as fi dispusa sa merg la Bucuresti pt interviu cu sefii mari de acolo, am zis ca dasi acuma astept.....programul ar fi super 8-16 sau 9-17 cum as vrea eu, samb-duminica liber doar daca ar aprea ceva vip-uri ce ar treb cazate ar fi necesara prezenta mea, mi se dconteaza transp cu masina mea, sal fix+bonuri masa, asta nu stiu cat???
revin ca plange winnicu...s-a trez si nu adoarme fara mine
Cat sa ma mai abtin de la mancare???