idee surpriza aniversare casatorie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

vorba ceea - "da mama cu biciu'n mine"

eu va credeam oameni seriosi pe DC - cand colo - va sta gandul numai la ...o fi din cauza recesiunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adilushu1

vorba ceea - "da mama cu biciu'n mine"

eu va credeam oameni seriosi pe DC - cand colo - va sta gandul numai la ...o fi din cauza recesiunii...

Adilushu

astia cu statistica spun ca domnii se gindesc la sex de 10 ori pe minut.
tu cum stai cu gindirea...esti diferit?

Mergi la inceput

diferit, mereu am fost peste medie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:

Fetelor - vad ca primesc ceva idei, cam nebune unele pentru gustul nostru, oameni seriosi cu copii. Asta cu biciul...mai vedem. Cam asta caut - un hotel pe undeva - poate un zbor scurt la Budapesta sau Viena, o cina pe un vapor pe Dunare. Mai caut insa, mai am ceva timp pana in August, calatoria va fi aproape imposibil de organizat fara sa se prinda.

Adilushu

eu ziceam de accesorii, dupa gusturi... :)
si sa stii ca nu e ideea mea; am intrebat o persoana masculina ce i-ar placea sa primeasca si nu a stat pe ganduri;; voila ce-si doresc barbatii .. unii.. sorry, sa nu generalizam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Citat:

Fetelor - vad ca primesc ceva idei, cam nebune unele pentru gustul nostru, oameni seriosi cu copii. Asta cu biciul...mai vedem. Cam asta caut - un hotel pe undeva - poate un zbor scurt la Budapesta sau Viena, o cina pe un vapor pe Dunare. Mai caut insa, mai am ceva timp pana in August, calatoria va fi aproape imposibil de organizat fara sa se prinda.

Adilushu

eu ziceam de accesorii, dupa gusturi... :)
si sa stii ca nu e ideea mea; am intrebat o persoana masculina ce i-ar placea sa primeasca si nu a stat pe ganduri;; voila ce-si doresc barbatii .. unii.. sorry, sa nu generalizam

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

ardeiash...pai tu de ziua ta de casatorie ti-ar place sa vina cineva, sotul sa zicem, sa te biciuie.. sa te lege etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Uite cum reusesc unii sa strice cele mai frumoase momente din viata unui cuplu introducand kitchul,chipurile,in ideea de a fi original!

Unirea a doua fiinte in spirit si fizic,nu inseamna initierea unui ritual(uneori a se citi circ!) original,ci mai curand meditatia si rugaciunile care sa uneasca sufletele acelora care doresc sa obtina BINECUVANTAREA CEREASCA pt. scopul pt. care sunt ei hotarati sa-si uneasca destinele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

B.nica la asta il las pe Guestus sa raspunda ca m-am blocat total.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cred ca nu ati inteles mesajul meu.. eliminati biciul din mesaj.. si gasitit solutia

guestus , raspunsul e da;;; dar fara bici, care era o gluma ;;; neinteleasa de nimeni pfui

Mergi la inceput

Pana la urma a fost un w/e intr-o capitala europeana. Shopping, distractie, masa intr-un restaurant "invartitor" dintr-un turn. A fost super - doar noi, fara copii. Parca mai indragostiti ca in prima zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ma bucur ca ati petrecut frumos...
ce sa zic....si reinoirea juramintelor la biserica...ar fi fost un cadou frumos...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput