Marsul pentru familie
Raspunsuri - Pagina 22
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 irina imi permit sa-ti recomand sa citesti Noul Testament - si te rog nu ma conditiona ca-l vei citi daca si io citesc nush ce altceva, ca am timpul cam limitat, probabil si tu; sunt convinsa ca ai citit pasajul pe care ti-l recomand, dar as fi curioasa sa aflu cum il interpretezi tu; si mai sunt si alte pasaje - Sfanta Evanghelie dupa Matei, cap 19, din care selectez "Ca sunt fameni care s-au nascut asa din pantecele mamei lor; sunt fameni pe care oamenii i-au facut fameni, si sunt fameni care s-au facut fameni pe ei insisi, pentru imparatia cerurilor. Cine poate intelege sa inteleaga."cine poate sa inteleaga sa inteleaga! |
cum sa-l interpretez, adica ce e de interpretat?
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
E chiar amuzant. Edit ca mai am ceva de spus: polticienii respectivi nu vibreaza la nicio dorinta a 'comunitatii', pur si simplu mor de frica sa nu fie stigmatizati. I-ar mai vota tata mare daca s-ar prezenta pomadati la marsul gay. You cannot both dance and not pay the piper. |
Adela99 spune:
citat din mesajul lui irina.c.
cum sa-l interpretez, adica ce e de interpretat? |
ce intelegi prin fameni? ca in "ca sunt fameni care s-au nascut asa din pantecele mamei lor"
beshter spune:
citat din mesajul lui irina.c. distractie placuta in continuare |
Multumesc. Succes in activitatile viitoare. Din care mi-ar placea sa lipseasca mani****rea si scoaterea din context.
Dar eu ma multumesc cu putin.
You cannot both dance and not pay the piper.
mariucamea spune:
bird70 Dar de ce sa nu mearga cu copiii? Sunt oameni perfect normali, ce iti imaginezi sa fac sex in mijlocul casei in timp ce au oaspeti? Zau, ai niste intrebari atat de ofensatoare. Tu te duci cu copiii in vizita la o prietena divortata? Esti sigura ca e ok si nu distrugi inocenta copiilor?
merg in vizita la prietena divortata, nu e o bucurie sa fii divortat, dar nici nu este ceva impotriva firii.
de ce sunt ofensatoare?! doar prietenii sunt sinceri unul cu altul, se pot intreba.
mariucamea spune:
Noe a scris uat? draguta mea, citeste in urma cu vreo 2-3 pagini si vezi de unde pandeste pericolul al mai mare...
mvai, homosexuali, ptiu in sin ce ne mai oripilam...
nu-mi spuneti ca faceti sex oral? gizas, blasfemie!!!
sau anal???? sariti cu aghiasma!
Noe, daca tu ai ales sa-ti folosesti toate/aproape toate orificiile pt a te simti bine dpdv sexual, crezi tu oare ca toata lumea face ca tine?
Hai sa-ti spun o istorioara, poate iti mai largesti putin orizontul.
Cineva a intrebat o musca: sunt flori in partea aceasta?
Musca raspunde: Nu stiu. Stiu numai ca acolo jos, in groapa, sunt cutii de conserve, gunoaie, necuratii. Si va insira toate murdariile pe care a stat.
Dar daca intreaba o albina: ai vazut vreo necuratie in partea aceasta?
Albina va spune: Necuratie? Nu, nu am vazut nicaieri. Aici locul e plin de flori bine mirositoare. Si va enumera o gramada de flori de gradina si salbatice.
Vezi, musca stie numai unde sunt gunoaie, in timp ce albina stie ca acolo este un crin, mai departe o zambila..
Asadar, unii oameni seamana cu albina, iar altii cu musca.
Omul stricat, stricat gandeste, pe toate le interpreteaza si le vede pe dos.
Gabrielama spune:
Mariucamea, ultimul tau post, adresat lui Noe este ofensator si este atac la persoana. In cazul in care nu ai citit pana acum regulamentul acestui forum, iti recomand sa-l citesti.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
rall spune:
citat din mesajul lui adusca io insa nu pricep ceva si pace. la ce or fi bune inelele alea? |
Daca intrebarea e reala, inelele sunt pentru prelungirea erectiei.
Prin anumite circumstante, am fost organizatoarea unei petreceri LGBT unde au participat aproximativ 20 femei lesbiene. Am intalnit multe persoane deosebite, cupluri frumoase. Nimic indecent, gresit ori deranjant. Mi-au devenit tare dragi.
miki68 spune:
citat din mesajul lui mariucamea Noe a scris uat? draguta mea, citeste in urma cu vreo 2-3 pagini si vezi de unde pandeste pericolul al mai mare... mvai, homosexuali, ptiu in sin ce ne mai oripilam... nu-mi spuneti ca faceti sex oral? gizas, blasfemie!!! sau anal???? sariti cu aghiasma! Noe, daca tu ai ales sa-ti folosesti toate/aproape toate orificiile pt a te simti bine dpdv sexual, crezi tu oare ca toata lumea face ca tine? Hai sa-ti spun o istorioara, poate iti mai largesti putin orizontul. Cineva a intrebat o musca: sunt flori in partea aceasta? Musca raspunde: Nu stiu. Stiu numai ca acolo jos, in groapa, sunt cutii de conserve, gunoaie, necuratii. Si va insira toate murdariile pe care a stat. Dar daca intreaba o albina: ai vazut vreo necuratie in partea aceasta? Albina va spune: Necuratie? Nu, nu am vazut nicaieri. Aici locul e plin de flori bine mirositoare. Si va enumera o gramada de flori de gradina si salbatice. Vezi, musca stie numai unde sunt gunoaie, in timp ce albina stie ca acolo este un crin, mai departe o zambila.. Asadar, unii oameni seamana cu albina, iar altii cu musca. Omul stricat, stricat gandeste, pe toate le interpreteaza si le vede pe dos. |
Revoltator! cum poti scrie asa ceva?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
irina.c. spune:
citat din mesajul lui miki68
Revoltator! cum poti scrie asa ceva?cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
avand in vedere ca s-a terminat marsul pentru familie, subiectul a fost epuizat, iar autoarea oricum n-a mai dat pe aici propun moderatorilor inchiderea topiculuimami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog