Marsul pentru familie

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Irina, de obicei nu servesc subiecte de genul asta insa tin sa iti spun ceva

o statistica facuta in SUA in anii trecuti a aratat ca MAJORITATEA abuzurilor sexuale asupra copiilor au fost infaptuite de barbati HETEROSEXUALI, o mare parte din acestia aflati la "adapostul" caldut al unei familii "clasice", "traditionale", etc...

in timp ce tu si alte persoane continuati sa va imaginati homosexualitatea ca pe un bau-bau care va ameninta pe voi si pe copiii vostri, adevaratii violatori de copii s-ar putea sa fie mai aproape decat va imaginati, deghizati in vecinul cumsecade de la etajul 2, casatorit de 20 ani si cu 2 copii mari...

brrr, urit subiect

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

abuzatorii de copii nu fac (inca) lobby politic pentru ca devianta lor sexuala sa fie considerata normalitate

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+

am blog

Pentru a treia oara: anormalitatea homosexuala este cu acordul ambilor ´´participanti´´.

Pedofilii ABUZEAZA de COPII.

Cauta in DEX ´´a abuza´´ ca vad ca tu chiar nu vrei sa pricepi.Continui sa faci un ghiveci si o comparatie care multora le provoaca scarba.Chiar si homosexualilor.

Imi esti datoare cu un raspuns la o intrebare pe care te-ai facut ca nu o vezi. Tu comunici aici sau tii un monolog? Ca sa inteleg si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Citat:

Irina, de obicei nu servesc subiecte de genul asta insa tin sa iti spun cevao statistica facuta in SUA in anii trecuti a aratat ca MAJORITATEA abuzurilor sexuale asupra copiilor au fost infaptuite de barbati HETEROSEXUALI, o mare parte din acestia aflati la "adapostul" caldut al unei familii "clasice", "traditionale", etc...in timp ce tu si alte persoane continuati sa va imaginati homosexualitatea ca pe un bau-bau care va ameninta pe voi si pe copiii vostri, adevaratii violatori de copii s-ar putea sa fie mai aproape decat va imaginati, deghizati in vecinul cumsecade de la etajul 2, casatorit de 20 ani si cu 2 copii mari...
brrr, urit subiect

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!

abuzatorii de copii nu fac (inca) lobby politic pentru ca devianta lor sexuala sa fie considerata normalitate
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
Pentru a treia oara: anormalitatea homosexuala este cu acordul ambilor ´´participanti´´.Pedofilii ABUZEAZA de COPII.Cauta in DEX ´´a abuza´´ ca vad ca tu chiar nu vrei sa pricepi.Continui sa faci un ghiveci si o comparatie care multora le provoaca scarba.Chiar si homosexualilor.Imi esti datoare cu un raspuns la o intrebare pe care te-ai facut ca nu o vezi. Tu comunici aici sau tii un monolog? Ca sa inteleg si eu.
mai, vorbeam despre altceva, in caz ca n-ai observat
am mai spus, nu fac nici o comparatie intre deviante, citeste si tu din urma , nu te mai burica degeaba eu comunic, doar ca unii se fac ca nu intelegmami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:

este interesant ca te sperie cei care proclama valorile familiei traditionale, si nu te sperie cei care incearca sa impuna cu forta, intr-o societate care evident respinge aceasta idee in mod majoritar, faptul ca familia de homosexuali este o alternativa normala la familia traditionala.

si eu am aceeasi oroare ca si tine, nu imi place sa mi se spuna ce trebuie sa fac sau sa gandesc in viata mea privata, sau in ce valori sa imi cresc copiii, de aceea resping propaganda homosexuala agresiva.Nu o sa accept niciodata sa mi se impuna sa spun , sa cred sau sa imi invat copiii ca o familie normala, potrivita pentru cresterea echilibrata a copiilor, este cea formata din doi "tati" sau doua "mame", si nu cea formata din tata si mama, asa cum a fost familia mea, a bunicilor mei, a stra-bunicilor mei, a stra-stra-bunicilor mei si asa mai departe.

am blog

Irina, ce vei face daca peste ani, una din fete va veni acasa cu o...logodnica?

Sau sa inteleg ca daca le cresti in spiritul valorilor familiei traditionale, o asemenea ipoteza este exclusa...

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.este interesant ca te sperie cei care proclama valorile familiei traditionale, si nu te sperie cei care incearca sa impuna cu forta, intr-o societate care evident respinge aceasta idee in mod majoritar, faptul ca familia de homosexuali este o alternativa normala la familia traditionala. si eu am aceeasi oroare ca si tine, nu imi place sa mi se spuna ce trebuie sa fac sau sa gandesc in viata mea privata, sau in ce valori sa imi cresc copiii, de aceea resping propaganda homosexuala agresiva.Nu o sa accept niciodata sa mi se impuna sa spun , sa cred sau sa imi invat copiii ca o familie normala, potrivita pentru cresterea echilibrata a copiilor, este cea formata din doi "tati" sau doua "mame", si nu cea formata din tata si mama, asa cum a fost familia mea, a bunicilor mei, a stra-bunicilor mei, a stra-stra-bunicilor mei si asa mai departe.mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
Irina, ce vei face daca peste ani, una din fete va veni acasa cu o...logodnica?Sau sa inteleg ca daca le cresti in spiritul valorilor familiei traditionale, o asemenea ipoteza este exclusa...Somnul ratiunii naste monstri.

mai las si pe altii sa raspunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:

Citat:

Citat:

curat toleranti cu habotnica de mine

nu ne temem de nimic, ne facem "vizibili", ca se poarta

am blog

Atata timp cat mai multe persoane au incercat sa-ti explice ca normal e "sa traiesti si sa-i lasi si pe altii sa traiasca" atata timp cat nu fac nimic ilegal, consider ca sunt tolerante.
In ceea ce priveste "vizibilitatea" agresiva (vizual) pe care incerci s-o dai miscarii din care provii, eu as zice ca, mai degraba faci prozelitism.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

ce sa facem, invatam din mers

am blog

Luand in considerare raspunsul tau, as opina ca nu ai nimerit in locul potrivit pentru a instiga la ura impotriva minoritatilor sexuale. Dupa cum singura ai observat, sunt putin cei care se raliaza convingerilor tale. Pana si initiatoarea topicului s-a lamurit ca marsul nu era ceea ce credea ea initial ca e si, drept urmare, nu a mai postat.

cristina d.

daca citesti sondajul referitor la ce cred romanii despre "miscarea" gay as zice ca sunt extrem de multi care nu accepta cerintele homosexualilor, si nu considera devianta lor ca fiind normalitate
Lumea si opinia publica romaneasca nu se limiteaza la acest forum.

iar daca una din postarile mele instiga la ura fata de minoritati, te rog sa o raportezi moderatorilor

p.s.- iti place, nu-ti place realitatea din scietatea romaneasca se vede in strada- marsul pentru familie inregistreaza tot mai multi participanti in fiecare an, in timp ce marsul gay- tot mai putini.Observ de altfel si un dezinteres al presei pentru marsul gay, fata de alti ani.

am blog

Pai iti tre' o tara de curaj sa participi la o manifestatie cand stii ca iti poti lua bucati de bordura si cockteiluri Molotov (serios, acu 2 ani au gasit si asa ceva asupra "romanilor" verzi, nespalati si imbecili) in cap.
Si de care presa vorbim, de aia care il pupa in derier pe becali si BOR? Ca na, stim de unde vin banutii, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.curat toleranti cu habotnica de minenu ne temem de nimic, ne facem "vizibili", ca se poarta mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Atata timp cat mai multe persoane au incercat sa-ti explice ca normal e "sa traiesti si sa-i lasi si pe altii sa traiasca" atata timp cat nu fac nimic ilegal, consider ca sunt tolerante.
In ceea ce priveste "vizibilitatea" agresiva (vizual) pe care incerci s-o dai miscarii din care provii, eu as zice ca, mai degraba faci prozelitism.cristina d.

ce sa facem, invatam din mers

Luand in considerare raspunsul tau, as opina ca nu ai nimerit in locul potrivit pentru a instiga la ura impotriva minoritatilor sexuale. Dupa cum singura ai observat, sunt putin cei care se raliaza convingerilor tale. Pana si initiatoarea topicului s-a lamurit ca marsul nu era ceea ce credea ea initial ca e si, drept urmare, nu a mai postat.cristina d.

daca citesti sondajul referitor la ce cred romanii despre "miscarea" gay as zice ca sunt extrem de multi care nu accepta cerintele homosexualilor, si nu considera devianta lor ca fiind normalitate
Lumea si opinia publica romaneasca nu se limiteaza la acest forum.iar daca una din postarile mele instiga la ura fata de minoritati, te rog sa o raportezi moderatorilor
p.s.- iti place, nu-ti place realitatea din scietatea romaneasca se vede in strada- marsul pentru familie inregistreaza tot mai multi participanti in fiecare an, in timp ce marsul gay- tot mai putini.Observ de altfel si un dezinteres al presei pentru marsul gay, fata de alti ani.mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
Pai iti tre' o tara de curaj sa participi la o manifestatie cand stii ca iti poti lua bucati de bordura si cockteiluri Molotov (serios, acu 2 ani au gasit si asa ceva asupra "romanilor" verzi, nespalati si imbecili) in cap.
Si de care presa vorbim, de aia care il pupa in derier pe becali si BOR? Ca na, stim de unde vin banutii, nu?Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
bucati de bordura inconjurat de 900 de jandarmi? sa fim serioside fapt din ce am vazut pe la tv au defilat pe un traseu pustiu, nu erau decat ei si jandarmiimami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Citat:

Irina, de obicei nu servesc subiecte de genul asta insa tin sa iti spun ceva

o statistica facuta in SUA in anii trecuti a aratat ca MAJORITATEA abuzurilor sexuale asupra copiilor au fost infaptuite de barbati HETEROSEXUALI, o mare parte din acestia aflati la "adapostul" caldut al unei familii "clasice", "traditionale", etc...

in timp ce tu si alte persoane continuati sa va imaginati homosexualitatea ca pe un bau-bau care va ameninta pe voi si pe copiii vostri, adevaratii violatori de copii s-ar putea sa fie mai aproape decat va imaginati, deghizati in vecinul cumsecade de la etajul 2, casatorit de 20 ani si cu 2 copii mari...

brrr, urit subiect

am blog

Pentru a treia oara: anormalitatea homosexuala este cu acordul ambilor ´´participanti´´.

Pedofilii ABUZEAZA de COPII.

Cauta in DEX ´´a abuza´´ ca vad ca tu chiar nu vrei sa pricepi.Continui sa faci un ghiveci si o comparatie care multora le provoaca scarba.Chiar si homosexualilor.

Imi esti datoare cu un raspuns la o intrebare pe care te-ai facut ca nu o vezi. Tu comunici aici sau tii un monolog? Ca sa inteleg si eu.

mai, vorbeam despre altceva, in caz ca n-ai observat
am mai spus, nu fac nici o comparatie intre deviante, citeste si tu din urma , nu te mai burica degeaba

eu comunic, doar ca unii se fac ca nu inteleg

am blog

Eii, cum sa nu, vad eu cam cum bajbai tu, ma intreb daca TIE ti-e clar ce scrii.

Sa nu cumva sa raspunzi la intrebarea Ancai, ca mi-e si frica sa citesc.Sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Oi fi eu defecta dar mie mi se par oleaca nelalocul lor (nu stiu exact pe unde) si cei cu icoane si cruci dar si cei cu ciorapi violeti si maieu verde (a la Naomi). Plini de contradictii romanii astia cum fac ei rabat de la dictionarul ala de marlanie urbana (sau cum s-o fi chemand), se iau de biata pitipoanca de mall si nu se iau de pitipoanca cu strampi violeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
Observ de altfel si un dezinteres al presei pentru marsul gay, fata de alti ani.

pai da, ca aparura "elemente noi in peisaj", sa le capteze atentia:
www.hotnews.ro/stiri-esential-5736977-mustafa-ortodoxia-homosexualii.htm" target="_blank">Mustafa, ortodoxia si homosexualii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:

este interesant ca te sperie cei care proclama valorile familiei traditionale, si nu te sperie cei care incearca sa impuna cu forta, intr-o societate care evident respinge aceasta idee in mod majoritar, faptul ca familia de homosexuali este o alternativa normala la familia traditionala.

si eu am aceeasi oroare ca si tine, nu imi place sa mi se spuna ce trebuie sa fac sau sa gandesc in viata mea privata, sau in ce valori sa imi cresc copiii, de aceea resping propaganda homosexuala agresiva.Nu o sa accept niciodata sa mi se impuna sa spun , sa cred sau sa imi invat copiii ca o familie normala, potrivita pentru cresterea echilibrata a copiilor, este cea formata din doi "tati" sau doua "mame", si nu cea formata din tata si mama, asa cum a fost familia mea, a bunicilor mei, a stra-bunicilor mei, a stra-stra-bunicilor mei si asa mai departe.

am blog

Irina, ce vei face daca peste ani, una din fete va veni acasa cu o...logodnica?

Sau sa inteleg ca daca le cresti in spiritul valorilor familiei traditionale, o asemenea ipoteza este exclusa...

Somnul ratiunii naste monstri.

Anca, nu stiu exact ce va face Irina sau oricare dintre noi in acest caz pentru ca totul se schimba in timp.Oamenii se schimba deci nimeni nu poate fi sigur de ceea ce va face peste 20 ani.Poate doar ce ar face acum daca ar avea copil mare si s-ar intampla asta.De ceva sunt insa sigura: fetele Irinei vor avea in mod sigur mai putine sanse de a face asta fata de fetele (sau baietii, nu?) unei mame care striga sus si tare ca este normal. Undeva in subconstient, ceea ce auzim in primii ani are o mare influenta asupra hotararilor pe care le luam in viata.

Mergi la inceput